Μy Bloody Valentine’s Day Release Challenge 8: The Golden Candy Project! (12/2/2016-29/2/2016). ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ !

Forum » Greek - Ελληνικό | Refresh | Search

Sort Options 

Complete Thread
Ερωτευμένοι, ερωτικοί, παθιάρηδες μα και πολύπαθοι bookcrossers, φίλες και φίλοι, στα προηγούμενα επτά (7) βαλεντινοτσάλεντζ, μάθαμε πού πήγατε για το πρώτο σας ραντεβού, μάθαμε τα "πριν" σας (πού ήσασταν λίγο πριν γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας, τι βασάνιζε το μυαλό σας πριν φτάσετε στο κρίσιμο ραντεβού), αναπολήσαμε τους παιδικούς, αθώους, αγνούς έρωτες του δημοτικού σχολείου και του νηπιαγωγείου (αχ, Bono!), επιβεβαιώσαμε περίτρανα ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι και εμπεδώσαμε ότι στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται!

Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να σας τα φτιάξουμε! Από το Σάββατο 06/02/2016 έως και την Τετάρτη 10/02/2016 δηλώνετε εδώ τη συμμετοχή σας και η δαιμόνια επιτροπή του challenge θα φροντίσει να σας βρει τον Βαλεντίνο ή την Βαλεντίνα σας. Ναι, πολύ καλά καταλάβατε, ΦΕΤΟΣ, θα παίξετε ομαδικά. Αν και η επιλογή θα γίνει κατόπιν κληρώσεως καλό θα ήταν να δηλώσετε την συμμετοχή σας υπό τη μορφή αγγελίας γνωριμιών για να πάρει μια πρώτη γεύση ο/η συμπαίκτης σας για το κελεπούρι που του έτυχε!
Βέβαια εάν κάποιοι θέλουν να την δουν σόλο αρκούδα, κανένα πρόβλημα! Έχουν και αυτοί δικαίωμα συμμετοχής!

Στις 11/02/2016 θα ανακοινωθούν τα ζευγάρια και αμέσως μετά θα μας ενημερώσετε στο παρόν thread για το όνομα της αγαπησιάρικης ομαδάρας σας.

Ναι, ναι το release challenge - θεσμός που όλοι αγαπήσαμε επιστρέφει δριμύτερο προκειμένου να γιορτάσουμε πανηγυρικά τον Άγιο και Όσιο Βαλεντίνο (μεγάλη η χάρη του - φωτογραφικά ντοκουμέντα αποδεικνύουν ότι όντως είναι μεγάλη-) είναι πάλι κοντά σας, και λαμβάνουμε την τιμή να σας ανακοινώσουμε το:

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
My Bloody Valentine’s Day Release Challenge 8: The Golden Candy Project!
Υπότιτλος: Χρυσό κουφέτο ντουέτο!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

*** ΣΚΟΠΟΣ ***
Να απελευθερώσουμε βιβλία, να χαρούμε, να περάσουμε καλά!


*** ΔΙΑΡΚΕΙΑ ***
Από Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 ως και Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2012.


*** ΤΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΜΕ ***
Όπως συνήθως απελευθερώνουμε οποιοδήποτε βιβλίο έχει να κάνει με αγάπες, έρωτες, καρδούλες, ρομάντζα, άρλεκιν, σεξ, πάθος, αλλά φέτος προτείνουμε να συνδυαστεί με γάμο θρησκευτικό ή πολιτικό ή με σύμφωνο συμβίωσης! Γενικώς τα βιβλία μπορεί να έχουν σχέση ή με τον έρωτα ή με τον γάμο ή με την συμβίωση ή και με τα δύο μαζί. Και μην ξεχνάτε ότι ακόμα κι ένα φαινομενικά άσχετο βιβλίο, με λίγη ευφάνταστη αιτιολόγηση μπορεί να μετατραπεί σε σχετικότατο!


*** ΠΩΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΜΕ ***
Στο release challenge συμμετέχουν μόνο wild releases. Όχι απελευθερώσεις σε ζώνες (OBCZ), όχι βιβλία σε συγκεκριμένα πρόσωπα (controlled relelases).


*** ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΜΕ ***
Σε οποιοδήποτε μέρος σχετίζεται με έρωτα και τον γάμο. Στο Άη Γιάννη τον Λουμπαδιάρη, σε κατάστημα με είδη γάμου, στο δημαρχείο, στον συμβολαιογράφο , στον μπακάλη, στο νεκροταφείο, εάν είστε από αυτούς που πιστεύουν ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, γενικώς οπουδήποτε μπορέσετε να δικαιολογήσετε στα release notes.


*** ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ***
Παίρνετε 1 βαθμό για κάθε απελευθέρωση, +1 βαθμό αν έχετε και φωτογραφία της απελευθέρωσης στα release notes, ή link για τη φωτογραφία (ξέρετε, να φαίνεται το βιβλίο, ο τόπος απελευθέρωσης, τέτοια πράγματα). [Σημείωση: φωτογραφίες με χεράκια θα γίνουν δεκτές μόνο εάν τα νυχάκια σας είναι βαμμένα με ένα πύρινο κόκκινο].
Ειδικά για τις απελευθερώσεις ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου (14/02/2012, μην ξεχνιόμαστε), όλοι οι βαθμοί θα μετρήσουν διπλοί!
Μην ξεχνάτε, για να συμμετέχουν οι απελευθερώσεις σας στις βαθμολογίες, θα πρέπει κάθε φορά που κάνετε μια απελευθέρωση να γράφετε στο παρόν thread το link για το βιβλίο που απελευθερώσατε.


*** ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΙΚΗΤΩΝ ***
α) Βραβείο πρωταθλητή στο ζευγάρι ή στην σόλο αρκούδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς.
β) Βραβείο επιτροπής ("Golden Candy") για τα καλύτερα release notes
γ) Βραβείο επιτροπής ("Ερωτευμένος Σεξ -Πυρ") για την καλύτερη και πιο ερωτική φωτογραφία απελευθέρωσης.
Διευκρινίζεται ότι η βράβευση γίνεται με την παραπάνω σειρά, και ο νικητής του κάθε βραβείου δεν συμμετέχει στα επόμενα.
Μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας!

Οι συμμετέχοντες στην οργανωτική επιτροπή του challenge δεν δικαιούνται βραβείων, αλλά για να τους χρυσώσουμε το χάπι και επειδή τους αρέσουν τα τρίγωνα Πανοράματος, θα είναι και το μοναδικό τριολέ του τσάλεντζ!


*** ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ***

α) Περασμένα βαλεντινοτσάλεντζ:

My Bloody Valentine's Day Release Challenge!!! ♥: http://www.bookcrossing.com/---/227796
My Bloody Valentine's Day Release Challenge 2: The Comeback:http://www.bookcrossing.com/---/283564
My Bloody Valentine's Day Release Challenge Strikes Back (version 3.0):http://www.bookcrossing.com/---/333787
My Bloody Valentine’s Day Release Challenge 4: The Prequel:http://www.bookcrossing.com/---/383836
My Baby Valentine's Day Release Challenge (No 5): http://www.bookcrossing.com/---/421377
My Bloody Valentine’s Day Release Challenge 6ο Μενού: «Ο έρωτας περνάει απ’ το στομάχι»: http://www.bookcrossing.com/---/451207
Μy Bloody Valentine’s Day Release Challenge 7: Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται! : http://www.bookcrossing.com/---/472141


β) Ετικέτες:

Γενικώς ετικέτες υπάρχουν στο box.com ( http://box.com/---/bookcrossing ).
Θα χαρούμε αν φτιάξετε και τιμήσετε το release challenge με κάποια δημιουργία σας! Εμείς πάντως μια φορά έχουμε βάλει μπροστά τη saura13 να μας σκαρώσει κατιτίς, το οποίο και θα χαρούμε να μοιραστούμε!

γ) Εορταστικά βιντεάκια:

1. Όλα ξεκινούν από ένα διακριτικό φλερτ ή μήπως όχι; :
https://www.youtube.com/watch?...

2. Οικογενειακός προγραμματισμός:
https://www.youtube.com/watch?...

3.Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες: https://www.youtube.com/watch?...

4. Βουκολική εσάνς:
https://www.youtube.com/watch?...

5. Αφιερωμένο στις αφεντομουτσουνάρες, γιατί έτσι μας αρέσει!:
https://www.youtube.com/watch?...

Καλή διασκέδαση και καλές απελευθερώσεις!!!

Η οργανωτική επιτροπή υπό την αιγίδα της Kefalonia-OBCZ:
Saura13
To_koritsi
Monte-Cristo

 

Ωραία ιδέα, φυσικά συμμετέχω. Μόνο αγάπη, σμουτς!

 

Οι απελευθερώσεις μας μπορούν να μετρούν ταυτόχρονα και για άλλο challenge; Γιατί συμμετέχω και στο προσυνεδριακό challenge που τρέχει ήδη αυτή την περίοδο.

 

Οι απελευθερώσεις μας μπορούν να μετρούν ταυτόχρονα και για άλλο challenge; Γιατί συμμετέχω και στο προσυνεδριακό challenge που τρέχει ήδη αυτή την περίοδο.


Εφόσον πληρούνται οι όροι του τι απελευθερώνουμε, που κλπ από πλευράς μας δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. :)

 

Συμμετέχω γιατί μ'αρέσει η πρωτοβουλία σας , αλλά επειδή έχω λίγα βιβλία με το θέμα (μπορεί και καθόλου τώρα που το σκέφτομαι), προτιμώ να παίξω μόνη μου, μη πάρω κανένα στο λαιμό μου.
Just for the fun :)

 

Κι εγώ είμαι ακριβώς στην ίδια θέση, δεν πάω για την ποσότητα, αλλά πολύ θα ήθελα να κάνω μερικές απελευθερώσεις μες στο πνεύμα!

 

Αχ, κι εγώ θέλω να λάβω μέρος!!!! Είμαι σε πολύ ερωτική διάθεση. Τι να πω, μια ο Στεφανάκης, μια ο Καραγκιόζης (για όσους δεν το μάθατε, ο Σωτήρης Χαρίδημος θα γράψει παράσταση και βιβλίο "Ο Καραγκιόζης Βιβλιοαπελευθερωτής" με μένα συμπρωταγωνίστρια), ε, τι να κάνω κι εγώ η κουκουβάγια.

Και να και η αγγελία μου:
Νεαρή κουκουβάγια, σύμβολο σοφίας και γνωστής θεάς, μοντέλο, μασκώτ παγκοσμίου συνεδρίου, εκκολαπτόμενη ηθοποιός θεάτρου σκιών και ηρωϊδα βιβλίων, άρτια κυνηγός, πολύ εμφανίσιμη με μεγάλα υπέροχα μάτια και πανέμορφα φτερά, δηλώνω συμμετοχή στο challenge του Κεφαλονίτικου Βαλεντίνου. Επειδή είμαι πολυάσχολη και όπως και να το κάνουμε ασυναγώνιστη, θα κάνω μερικές απελευθερώσεις εκτός συναγωνισμού(έτσι για να μπω στο μάτι της Πουλχερίας). Εάν όμως κάποιος επιμείνει πολύ στο να γίνει ο Βαλεντίνος μου, (κάποιος Αρίστος πχ) θα κάνω μια εξαίρεση, και θα παίξω εντός συναγωνισμού. Να ξέρει όμως ότι ότι κερδίσουμε, θα πάει στη λοταρία του Συνεδρίου. Θέλει θυσίες ο Έρωτας πουλάκι μου!!!
Πολλά και παθιάρικα κουκουβαγίσια φιλιά!!!!

 

Αχ, κι εγώ θέλω να λάβω μέρος!!!! Είμαι σε πολύ ερωτική διάθεση. Τι να πω, μια ο Στεφανάκης, μια ο Καραγκιόζης (για όσους δεν το μάθατε, ο Σωτήρης Χαρίδημος θα γράψει παράσταση και βιβλίο "Ο Καραγκιόζης Βιβλιοθηκάριος" με μένα συμπρωταγωνίστρια), ε, τι να κάνω κι εγώ η κουκουβάγια.

Και να και η αγγελία μου:
Νεαρή κουκουβάγια, σύμβολο σοφίας και γνωστής θεάς, μοντέλο, μασκώτ παγκοσμίου συνεδρίου, εκκολαπτόμενη ηθοποιός θεάτρου σκιών και ηρωϊδα βιβλίων, άρτια κυνηγός, πολύ εμφανίσιμη με μεγάλα υπέροχα μάτια και πανέμορφα φτερά, δηλώνω συμμετοχή στο challenge του Κεφαλονίτικου Βαλεντίνου. Επειδή είμαι πολυάσχολη και όπως και να το κάνουμε ασυναγώνιστη, θα κάνω μερικές απελευθερώσεις εκτός συναγωνισμού. Εάν όμως κάποιος επιμείνει πολύ στο να γίνει ο Βαλεντίνος μου, (κάποιος Αρίστος πχ) θα κάνω μια εξαίρεση, και θα παίξω εντός συναγωνισμού. Να ξέρει όμως ότι ότι κερδίσουμε, θα πάει στη λοταρία του Συνεδρίου. Θέλει θυσίες ο Έρωτας πουλάκι μου!!!
Πολλά και παθιάρικα κουκουβαγίσια φιλιά!!!!


Σοφία, LOL!!! Έχεις ανοίξει πολλά μέτωπα με την Πουλχερία, πρόσεχε! :p

 

Μετά από πολύ καιρό :-) Αλλά για να περάσουμε καλά έτσι; Χωρίς ανταγωνισμούς ;-)

 

Μετά από πολύ καιρό :-) Αλλά για να περάσουμε καλά έτσι; Χωρίς ανταγωνισμούς ;-)


Αυτό ακριβώς! Για να περάσουμε καλά! :)

 

Κοίτα τι πήγα να χάσω λόγω γρίπης! Καλέ βάλτε και εμένα!
(αλλά και εγώ δεν έχω πολλά βιβλία οπότε θα το πάω χαλαρά ε;)

 

Μέσα κι εγώ! Μεγάλο ευχαριστώ στην Κεφαλονιά που πάντα μας ενώνει!!!!
Ούτε κι εγώ έχω πολλά βιβλία μη νομίζετε.

 

Παρόλο που δεν υπάρχουν τόσα ερωτιάρικα μέρη στο νησί, ούτε έχω πάνω μου τόσα βιβλία επί του θέματος θα συμμετάσχω για τον Άγιο, μεγάλη η χάρη του... Όσο για το πιθανό μου ταίρι... δεν μαγειρεύω, μιλάω ασύστολα και έχω συχνά πονοκέφαλο, αλλά θα κάνω ότι μπορώ! :D

 

Για να τιμήσω την γλυκιά ομάδα της Κεφαλονιάς και για τον Άγιο Βαλεντίνο μεγάλη η χάρη του.
Πολλά βιβλία δεν υπάρχουν αλλά χαλαρά κάτι θα βρεθεί 😊😊

 

Αναζητώ νεαρή Justine ή έστω Tadzio να του μάθω τα μυστικά του έρωτα. Είμαι κύριος ώριμος, γοητευτικός, με γκρίζους κροτάφους και προπαντός έμπειρος. Διαθέτω δικό μου χώρο, ένα τρισχαριτωμένο υπόγειο dungeon με όλα τα χρειώδη, σε νεοκλασικό στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας. Για να γίνεται κοινωνοί των μυστικών του όμως θα πρέπει να υπογράψετε ένα σύμφωνο που θα απαιτεί την πλήρη εχεμύθεια και υποταγή σας. Δεκτοί και ωριμότεροι φτάνει να πληρούν τις αισθητικές μου απαιτήσεις. Aν αισθάνεσαι σαν την Marquise de Merteuille ή τον Le Vicomte de Valmont είσαι ευπρόσδεκτη/ος. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε pm.

 

Having recently released few books, I wasn’t going to participate in this challenge; but seeing that there is only one member from our island (visitor as well, although, I’ve been here for nearly thirty years), I felt obligated to sign in. I’ll try to find at least a couple of appropriate books, just for fun and certainly not winning. I would appreciate it if the organizing group could pair me with someone who can understand English; my Greek spelling needs improving .

 

Συμμετεχω και εγω!

 


Μέχρι στιγμής υποψήφιοι Βαλεντίνοι και Βαλεντίνες δήλωσαν οι:

Anoixto_Vivlio
aris1
cineff
Ελενάκι
Gracija
Kermit60
maltrebus
MariaKall
StrangeEmily


Και στην κατηγορία σόλο αρκούδα οι:

Lubiette
Merolia
Athensbc2016


Η τσαλεντζοεπιτροπή, επειδή θα συναντηθεί για την κλήρωση την Πέμπτη 11/02/2016 μετά τις 17:00 μ.μ., δίνει την ευκαιρία σε όσους φίλους δεν έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής τη συμμετοχή τους, να τη δηλώσουν ως εκείνη την ώρα. Όσοι δε έχετε δηλώσει ήδη την συμμετοχή σας και θέλετε, ίσως, να αλλάξετε κατηγορία, μπορείτε να το δηλώσετε μέχρι την ίδια ως άνω ώρα.

Υπενθυμίζουμε ότι καθόλη τη διάρκεια του τσάλεντζ γίνονται δεκτές οι συμμετοχές και άλλων bookcrossers, αλλά είναι ευνόητο ότι δεν μπορούν να ενταχθούν σε ομάδα. Τι να κάνουμε, έχει και ο έρωτας τους αλεξιπτωτιστές του! :)

Αύριο βράδυ θα ανακοινωθούν τα ζευγαράκια, οπότε μετά με pm, θα συνεννοηθούν μεταξύ τους για το όνομα της ομάδας τους και θα μας το ανακοινώσουν.

Σας ευχαριστούμε! Και καλό σας παιχνίδι! Και μην ξεχνάτε το προφυλακτικό σώζει ζωές!

 


Αφού επιστρατεύτηκε με δόξα και τιμή η σουπιέρα της νόνας, η κλήρωση ανέδειξε τα κάτωθι ζευγάρια:

Anoixto_Vivlio και Kermit60
aris1 και Gracija
cineff και MariaKall
maltrebus και Ελενάκι
StrangeEmily και ?Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να γνωριστείτε, να ανταλλάξετε λόγια αγάπης με pm, και να συνεννοηθείτε μεταξύ σας για το όνομα της ομάδας σας, το οποίο θα χαρούμε να μας το ανακοινώσετε το συντομότερο δυνατόν.

StrangeEmily, γλυκιά μας, μπορεί να μην κληρώθηκες με ταίρι, αλλά η επιτροπή με συνοπτικές διαδικασίες αποφάσισε ότι θα είσαι ο τέταρτος άνθρωπος που θα διαλύσει το τρίο. Έχεις το δικαίωμα να σαγηνεύσεις/επιλέξεις τον Βαλεντίνο σου ανάμεσα από τα τρία μέλη της οργανωτικής επιτροπής. Οι απελευθερώσεις του θα προσμετρηθούν με τις δικές σου, αλλά ασφαλώς διεκδικήτρια του επάθλου θα είσαι μόνο εσύ.

Περιμένουμε την επιλογή σου με αγωνία!

Καλές απελευθερώσεις και καλή διασκέδαση σε όλους και όλες!

 

Ωχ! Χτες παρα λιγο να αγορασω το βιβλιο "Το κορίτσι με τη σαύρα" Τώρα, ποια / ποιον να διαλέξω? Το βρήκα! Θα πω στον anemos

Αφού επιστρατεύτηκε με δόξα και τιμή η σουπιέρα της νόνας, η κλήρωση ανέδειξε τα κάτωθι ζευγάρια:

Anoixto_Vivlio και Kermit60
aris1 και Gracija
cineff και MariaKall
maltrebus και Ελενάκι
StrangeEmily και ?Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να γνωριστείτε, να ανταλλάξετε λόγια αγάπης με pm, και να συνεννοηθείτε μεταξύ σας για το όνομα της ομάδας σας, το οποίο θα χαρούμε να μας το ανακοινώσετε το συντομότερο δυνατόν.

StrangeEmily, γλυκιά μας, μπορεί να μην κληρώθηκες με ταίρι, αλλά η επιτροπή με συνοπτικές διαδικασίες αποφάσισε ότι θα είσαι ο τέταρτος άνθρωπος που θα διαλύσει το τρίο. Έχεις το δικαίωμα να σαγηνεύσεις/επιλέξεις τον Βαλεντίνο σου ανάμεσα από τα τρία μέλη της οργανωτικής επιτροπής. Οι απελευθερώσεις του θα προσμετρηθούν με τις δικές σου, αλλά ασφαλώς διεκδικήτρια του επάθλου θα είσαι μόνο εσύ.

Περιμένουμε την επιλογή σου με αγωνία!

Καλές απελευθερώσεις και καλή διασκέδαση σε όλους και όλες!

 

Ok! Ο anemos είπε τον αριθμό 2, που ειναι to_koritsi!

 

Ok! Ο anemos είπε τον αριθμό 2, που ειναι to_koritsi!


Darling θα βάλω τα δυνατά μου για να βγάλω ασπροπρόσωπο τον Άνεμο και να μην καταλήξουμε στο...μας πήρε και μας σήκωσε!

 

Επεισόδια # 1 - 3 H ANAMONH

1. Στην αρχή η απελπισία, η απόλυτη συναισθηματική έρημος, ούτε έρωτας δεν υπάρχει, μέχρι που μου έρχεται να κρεμαστώ από κανένα δένδρο έξω από ναό της ηδονής.
http://www.bookcrossing.com/---/13850214/

2. Περιμένω όμως, δεν κάνω τίποτα άλλο από να τον περιμένω τον μεγάλο έρωτα, ακόμα και στα πιο εξωτικά μέρη
http://www.bookcrossing.com/---/13833820/

3. Κάθομαι σε παγκάκια για ερωτευμένα ζευγαράκια και ονειρεύομαι, μόνη μου η άτυχη, ερωτικές καταστάσεις για δυο, ακόμα και για τέσσερις
http://www.bookcrossing.com/---/13851488/

............................................................................ σύντομα η συνέχεια

 

Eπεισόδια 4 - 8 Ο ΕΡΩΤΑΣ

4. Και επιτέλους ήρθε ο έρωτας, με βρήκε ο πειρατής μου με την Μερσεντες, ένα παλικάρι το κάτι άλλο
http://www.bookcrossing.com/---/13850211/

5. Είμαστε σωστοί Ρωμαίο και Ιουλιέτα
http://www.bookcrossing.com/---/13838506/

7. Απολαμβάνουμε παιχνίδια για δυο
http://www.bookcrossing.com/---/13850230/

6. Πετάμε στα ουράνια
http://www.bookcrossing.com/---/13851547/
**απελευθερωμένο του Αγ. Βαλεντίνου 14/01**

8. Σκέτη γλύκα και σορόπια
http://www.bookcrossing.com/---/13850218/

...............................................................................συνεχίζεται

 


Εύγε Lubiette! Ξέρεις να κρατάς σε αγωνία το αναγνωστικό κοινό του πρωτότυπου αυτού βιβλιορομάντζου. Ανυπομονούμε για τη συνέχεια!

 

Επεισόδια 9 - 12 ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ

9. Ήδη με φαντάζομαι νύφη να με πάρουν τα βιολιά έξω από εκκλησίες
http://www.bookcrossing.com/---/13849219/

10. Ταξίδια του μέλιτος σε μακρινούς προορισμούς σχεδιάζω
http://www.bookcrossing.com/---/13851522/

11. Να γεράσουμε μαζί μας βλέπω
http://www.bookcrossing.com/---/13852024/

12. Φαντάζομαι μια ζωή μόνο έρωτα χωρίς καμία σκιά
http://www.bookcrossing.com/---/13695420/

...........................................................................συνεχίζεται

 

Επεισόδια 13 - 14 Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ

13. Και ξαφνικά, εκεί που ήμασταν όλο μέλι και ζάχαρη, μου έρχεται το γερό χαστούκι
http://www.bookcrossing.com/---/13851534/

14. Κρύο ντους μ'έλουσε, ακόμα δεν είχαμε παντρευτεί, ήθελε διαζύγιο
http://www.bookcrossing.com/---/13853544/

15. Αλλά δε με ξέρει καλά, η εκδίκησή μου φοβερή
http://www.bookcrossing.com/---/13853538

14. Από τότε κανείς δεν ξανά είδε τον κύριο, και εμένα τώρα (ζωντo ;) χήρα του Πειραιά με ονομάζουν :)
http://www.bookcrossing.com/---/13857209/

ΤΕΛΟΣ, και του χρόνου να είμαστε καλά !

 

Με τη Βαλεντίνα μου την Gracija αποφασίσαμε να μεταμφιεστούμε σε Αμαρτωλές Καλόγριες και να σας σκανδαλίσουμε όλους με τις απελευθερώσεις μας :-) Μέχρι να πάρουμε μπρος, θα σας αφιερώσουμε ένα τραγουδάκι από την ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ "Εntre tinieblas" από όπου πήραμε και το ονοματάκι μας :-)

https://www.youtube.com/watch?...

 

σας καλημερίζουν
Amoixto biblio - Kermit60

Υποσχόμαστε ονειρικές επικές και άλλες απελευθερώσεις για τον άγιο βοηθειά μας!
(με λίγα λόγια ότι μπορούμε θα κάνουμε χοχοχο)

 

Για τις Αμαρτωλές Καλόγριες με φωτό:

#01 «Κεραυνοβόλος Γάμος» στην οδό Αγάπης στη Νέα Σμύρνη: http://www.bookcrossing.com/---/13846479

#02 «Μισές Αγάπες» στο γλύπτό της Μαρμάρινης Καρδιάς στο Παλαιό Ψυχικό: http://www.bookcrossing.com/---/13846468

#03 «Οι παραχαράκτες της ευτυχίας» στο Ζάππειο μια μέρα περιπατούσα: http://www.bookcrossing.com/---/13846473

#04 (EPIC) «Έρωτας και τρακτέρ από την Ουκρανία» στο Σύνταγμα με τους αγρότες και με υπόκρουση Αννας Βίσση! http://www.bookcrossing.com/---/3794961

 

Σας παρουσιάζουμε την ομάδα "Κορίτσια με παράξενα καπρίτσια" την οποία συνιστούν η ποσταρίζουσα και η/το To_koritsi. Παρουσιάζω την ομάδα χωρίς να έχω βέβαια τη σύμφωνη γνώμη του κοριτσιού, αλλά να έχω τον έλεγχο, γενικά. Χε χε χε...

 

Αφιερωμένο εξαιρετικά σε όσους κάνουν αιματηρές και σκοτεινές θυσίες για τους αγαπημένους τους, συζύγους ή εραστές.

http://www.bookcrossing.com/---/13852342?...

 

Ο Λεόντιος και οι Λένα, αρραβωνιασμένοι, βγάζουν επίσημη φωτογραφία.
http://www.bookcrossing.com/---/5255918?...

Ο Μαλόουν μαλώνει με τη γυναίκα του σε μια στιγμή φοβερής οικογενειακής και συζυγικής κρίσης. Καταλήγει σε κωλάδικο.
http://www.bookcrossing.com/---/13845309?...

Οι ανεκπλήρωτοι έρωτες καταφεύγουν σε εσωρουχάδικα:
http://www.bookcrossing.com/---/13845338?...

 

Επειδή πολλά κορίτσια θυσιάστηκαν και κάτι πρέπει να πει επιτέλους κάποιος γι αυτό.

http://www.bookcrossing.com/---/13845290

 


"Καμιά φορά, ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος με λογικές σκέψεις". Έτσι, με συντομία, ο Κατσουλάρης περιγράφει την αίσθηση της ζήλιας για τη σύζυγο.

Αφήνω αυτό το βιβλίο έξω από ένα από τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία των Τρικάλων. Από εκεί πήραμε την τούρτα για το γάμο μας, από εκεί πήρα σήμερα την εικονιζόμενη τούρτα γενεθλίων για τον anemos!
Μια τούρτα κόλαση, με την καλή έννοια :-P

http://www.bookcrossing.com/---/13865429

 

Αφιερωμένο στους παράνομους έρωτες, και κυρίως στις άπιστες νεαρές συζύγους αι οποίαι αντήλασσαν αρωματισμένας επιστολάς μετά των εραστών των. Αφιερωμένο επίσης στον Παπαδιαμάντη :-)

http://www.bookcrossing.com/---/13851359

 

http://www.bookcrossing.com/---/13865465
Η νυφη που έπρεπε να πεθάνει τελικ πήγε ταξίδι του μέλιτος.

 

http://www.bookcrossing.com/---/13875727
Αφιερωμένο στον έρωτα δυο γυναικών που κράτησε για πάντα

 

 

 

 

 

http://www.bookcrossing.com/---/13865446?...

,Καληνυχτιζω και εύχομαι καλούς Βαλεντινους φορεβερ και μπράβο στον Ντικαπριο που πήρε το Όσκαρ. Α, και παρακαλώ να μετονομαστεί ή ομάδα μου σε "Κορίτσι με παράξενο καπριτσι" διότι το koritsi με έστησε ολίγον τι. Έως τελείως μάλλον.

 

http://www.bookcrossing.com/---/13865446?...

,Καληνυχτιζω και εύχομαι καλούς Βαλεντινους φορεβερ και μπράβο στον Ντικαπριο που πήρε το Όσκαρ. Α, και παρακαλώ να μετονομαστεί ή ομάδα μου σε "Κορίτσι με παράξενο καπριτσι" διότι το koritsi με έστησε ολίγον τι. Έως τελείως μάλλον.


To_koritsi στην συνάντηση μας θα μαστιγωθεί και θα διαπομπευτεί ως άλλη Γκιζέλα Ντάλι στην ταινία "Ο Παρθένος". Για να έχεις μια εικόνα: https://www.youtube.com/watch?... από το 1:07:45 και μετά.
Εντάξει, κορίτσι με παράξενο καπρίτσι; ;) :)

 

Έρωτας και φοβίες:
http://www.bookcrossing.com/---/13854008
Κραταιές αγάπες:
http://www.bookcrossing.com/---/13853974

 


Σας χαιρετίζουμε και εμείς, Saura13 και Monte - Cristo aka Ιnnamorati Pinguini.

https://www.youtube.com/watch?...

 


Απελευθερώσεις υπό βροχή για μικρά και μεγάλα «άτακτα» παιδιά.
Όλα τα είχε ο μπαχτσές από καρδούλες και αρκουδάκια μέχρι και ένα «βάλε έναν ταύρο στη μηχανή σου»:

1. http://www.bookcrossing.com/---/13853957/

2. http://www.bookcrossing.com/---/13853906

3. http://www.bookcrossing.com/---/13853917

4. http://www.bookcrossing.com/---/13853924 


Finished, at last, it’s a hard work collecting and sorting all the data. I have to inform you, that due to some problems with my leg ( an open wound - I shouldn’t walk much ) I had to obtain some help from other *Sinful nuns*; I hope you will accept all my entries for the My Bloody Valentine's Day Release Challenge!

#05 http://www.bookcrossing.com/---/13851790
#06http://www.bookcrossing.com/journal/13851802
#07 http://www.bookcrossing.com/---/13852159
#08 http://www.bookcrossing.com/---/13854235?...
#09 http://www.bookcrossing.com/---/13852180
#10 http://www.bookcrossing.com/---/13852186

 


Something is wrong with the opening of the book journal # 06. It opens only in the new window, I'll try again.


http://www.bookcrossing.com/---/13851802

 


Σας ευχαριστούμε όλους και όλες για τις πολύ εμπνευσμένες απελευθερώσεις παρά τις αντίξοες συνθήκες: κακοκαιρία, μπλόκα αγροτών, μικροατυχήματα κ.ο.κ. και είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε και άλλες πολλές στο μέλλον. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο έρωτας είναι ανίκητος στη μάχη!

Αλλά και τα ονοματάκια σας δεν πάνε πίσω, ένα και ένα!

Gracija, don't be worry! All your entries have been accepted! Get well soon!

 Thank you

 


πως οι γιορτές κρατάνε σαράντα ημέρες, οπότε περιμένουμε με ανυπομονησία, αλλά πάντα σε γιορτινή ερωτική διάθεση, τις επόμενες απελευθερώσεις σας. Και από εμένα ... https://www.youtube.com/watch?...

 

#11 Και Sex Shop έχουμε: http://www.bookcrossing.com/---/13854608

 

#11 Και Sex Shop έχουμε: http://www.bookcrossing.com/---/13854608Γιατί έξω και όχι μέσα;

 

Νο 1. http://www.bookcrossing.com/---/13852205

χθεσινό !
Στη Νέα Σμύρνη στην Ομήρου στο Isabelle Lingerie έπλεξε τα δίχτυα ο έρωτας και είπε να διαλέξει εσώρουχα αλλά πολλές οι επιλογές και έτσι το άφηκε μπροστά από την βιτρίνα.
Βέβαια όταν ξαναπέρασα το μεσημέρι ήταν άφαντο,ελπίζω να βρήκε τι να διαλέξει και σύντομα να μας πει τα νέα του.

 

Νο 1. http://www.bookcrossing.com/---/13852205

χθεσινό !
Στη Νέα Σμύρνη στην Ομήρου στο Isabelle Lingerie ...


Να μου ζήσεις Νέα Σμύρνη με τις δαντέλες και τις κορδέλες σου!

 

Αμαρτωλές Καλόγριες #12: http://www.bookcrossing.com/---/13854613

 

Αμαρτωλές Καλόγριες #12: http://www.bookcrossing.com/---/13854613Απαπαπαπα! Μας κόλασες βραδιάτικα και δεν διανυκτερεύει κανένα οβελιστήριο στην μικρή αυτή επαρχιακή πόλη. ΑΙΣΧΟΣ!

 

Merolia 3 yrs ago
Merolia #1

 


Αγαπητή, μετά την σκεπαστή με απ΄όλα των αμαρτωλών καλογριών, ο ουρανίσκος μας σε ευχαριστεί για το εκλεπτυσμένο σουφλέ σοκολάτας.

Με αυτό το τσάλεντζ προβλέπω ότι τα μέλη της επιτροπής θα πάρουν από πέντε κιλά έκαστο! Και είναι και τα τρία φαγανά, τα χρυσά μου!

 

Συνεχίζουμε με το 2. http://www.bookcrossing.com/---/12347052?...
με το τρίτο της παρέας,
http://www.bookcrossing.com/---/9726003?...

και προχωράμε με μούρλα!!

http://www.bookcrossing.com/---/13856274/

Αυτά τα χθεσινά !!

 

Κάνετε κλικ εδώ https://www.youtube.com/watch?... και μετά απελευθερώνετε:

Αμαρτωλές Καλόγριες #13

http://www.bookcrossing.com/---/13854604/

Αμαρτωλές Καλόγριες #14

http://www.bookcrossing.com/---/13854606

 


Χαχαχαχα! aris1, αφιερωμένο εξαιρετικά: https://www.youtube.com/watch?...

 

συνεχίζουν οι απελευθερώσεις μας (5η κατά σειρά)

http://www.bookcrossing.com/---/13325873?...

Καλή επιτυχία βιβλιαράκι!

 

Ιnnamorati Pinguini : #5 "Οι τοξικές ενώσεις του αρσενικού"

Τρεις άντρες ...μία γυναίκα....κλυδωνισμοί, πάθη, συναισθήματα...Έρως

http://www.bookcrossing.com/---/13867795

Απελευθέρωση σε περιοχή με full τεστοστερόνη!


 

Ιnnamorati Pinguini : #6 «Η Κεφαλονιά του τότε και του τώρα»

Βόλτες στα σοκάκια...νυφοπάζαρο...

http://www.bookcrossing.com/---/13867765

"Έρωτα με τα μούσκουλα, τα ξέφωτα λαγόνια
μ' άναψες χίλιες πυρκαγιές στου κήπου μου τα χιόνια"

 

Ιnnamorati Pinguini : #7 "Αν αγαπάς στραβώνεσαι"

για παν ενδεχόμενο, ιδού η λύση! Ξεστραβώσου επιτέλους!

http://www.bookcrossing.com/---/13867782

 

Ιnnamorati Pinguini : #8 " Η άλλη γυναίκα"

οι μεγάλες οι αγάπες...αμ πώς να το κάνουμε....πληρώνονται!

http://www.bookcrossing.com/---/13867788

 

Ιnnamorati Pinguini : #8 "Χαράζει στην Καλλίπολη"

Το παγκάκι στο Φάρο περιμένει τον απρόσμενο έρωτα...

http://www.bookcrossing.com/---/8677935

 

Μάλλον από υπάλληλο που νομίζει ότι είμαι συνάδελφός της :-)

http://www.bookcrossing.com/---/13854604/

 

Ωραία :)

 

Μάλλον από υπάλληλο που νομίζει ότι είμαι συνάδελφός της :-)

http://www.bookcrossing.com/---/13854604/

Με αυτά που γράφεις στο release, σίγουρα θα νομίζει ότι ο φίλος Άρης είναι ερωτευμένος μαζί της :-P

 

Merolia 3 yrs ago
Merolia #2

 

Merolia 3 yrs ago
Merolia #3

 

Κάλλιο αργά παρά ποτέ..

http://www.bookcrossing.com/---/13876868

http://www.bookcrossing.com/---/13876884

Έπεται και συνέχεια..Έλληνες, της τελευταίας στιγμής, σούπερ μάρκετ στο παρά 5!!

 


Just few last books, at the last minute; unfortunately, without photos.

# 15 http://www.bookcrossing.com/---/13872401?...
# 16 http://www.bookcrossing.com/---/13872408?...
# 17 http://www.bookcrossing.com/---/13872418?...

 


...σας αγαπώ! https://www.youtube.com/watch?...

Ευχαριστούμε πολύ για τις όμορφες απελευθερώσεις και ελπίζουμε να δούμε και σήμερα, τελευταία μέρα του τσάλεντζ, νέες ερωτικές και πικάντικες απελευθερώσεις σας!

 

Οδηγός για ένα πετυχημένο κέρατο στο lunch break.

Δίνεις ραντεβού σε κεντρικό αλλά ήσυχο καφέ - μπαρ με συμβολικό όνομα

1. http://www.bookcrossing.com/---/13860677

Πάτε για φαγητό σε μοδάτο αλλά διακριτικό εστιατόριο

2. http://www.bookcrossing.com/---/13860669

Αφού γίνει ότι είναι να γίνει της/του κάνεις ένα δώρο για να δείξεις την ευγνωμοσύνη σου για τις στιγμές που σου χάρισε.

3. http://www.bookcrossing.com/---/13860689

 


Πετυχημένος είναι ο γάμος όπου ο κάθε σύζυγος στηρίζει τον άλλο σε όλες τις μικρές και μεγάλες αποφάσεις του, χωρίς να δίνει σημασία στο τι θα πει ο κόσμος:

10. http://www.bookcrossing.com/---/12789838

, διότι όπως λέει και ο θυμόσοφος ελληνικός λαός: "Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός, τύφλα να έχει ο πεθερός":

11. http://www.bookcrossing.com/---/13880441

 

 

Ετσι για την τιμη της διασημοτητας μου απελευθερωσα δυο βιβλια στα πλαισια τουτου του τσαλλεντζ!
http://www.bookcrossing.com/---/13829865
Σε ενα μερος οπου πηρα το πρωτο μου φιλι απο εναν μπουφο(οπως αποδειχτηκε μετα),ενα ακαρδο πτηνο διχως τσιπα και φτερο!!!

και το δευτερο
http://www.bookcrossing.com/---/13831037/
ετσι για να μαθαινουν οι νεωτεροι,για εμας τις κουκουβαγιες τα ζαχαροπλαστεια ειναι μερη με μικρα ζωα(βλ πετ σοπ).Ετσι, μηπως βρεθει κανενας ομορφος χιονοβιος κουκουβαγιος και θελει να με ριξει,να ξερει οτι εγω δεν πεφτω με παστες(μπλιαχ) αλλα με ωραιοτατα στρουμπουλα χαμστερακια!!!!

Και του χρονου βρε σεις!!!Να ειμαστε οοολοι καλα,να αγαπιομαστε και να μισιομαστε!!!
Αγαπη ολουθε(που λεει κι ενας φιλος ;)

 


Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για τις συμμετοχές σας! Σύντομα και αφού συγκεντρωθεί η επιτροπή θα ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα! Και το χρόνου με υγεία και πολύ έρωτα!

Και με πιο...https://www.youtube.com/watch?... Φιλούθκια! <3 <3 <3

 

Δύο τελευταίες απελευθερώσεις, έγιναν 29/2, αλλά τώρα αξιώθηκα να τις ανακοινώσω. Και να μην τις μετρήσετε δεν πειράζει, είπαμε, δεν είναι για τους πόντους αλλά για το κέφι.

#4: http://www.bookcrossing.com/---/13880475

Και η χαριστική βολή, επειδή φέτος προκρίνουμε γάμο

#5: http://www.bookcrossing.com/---/13845793

Και του χρόνου!

 

Δύο τελευταίες απελευθερώσεις, έγιναν 29/2, αλλά τώρα αξιώθηκα να τις ανακοινώσω. Και να μην τις μετρήσετε δεν πειράζει, είπαμε, δεν είναι για τους πόντους αλλά για το κέφι.

#4: http://www.bookcrossing.com/---/13880475

Και η χαριστική βολή, επειδή φέτος προκρίνουμε γάμο

#5: http://www.bookcrossing.com/---/13845793

Και του χρόνου!


Αφού οι απελευθερώσεις έγιναν εντός του χρονικού ορίου, θα γίνουν δεκτές! Δεν έχουμε την απαίτηση να είστε μονίμως δικτυωμένοι. Οφείλετε ως άνθρωποι να χαρείτε και τον Έρωτά σας!

 

Αχαχαχα, ναι, αυτό ακριβώς ήταν!

 

Ζητούμε συγγνώμη για την καθυστέρηση στην έκδοση των αποτελεσμάτων αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Έτσι:


Πρωταθλήτρια στις απελευθερώσεις αναδείχτηκε η ομάδα "Αμαρτωλές Καλόγριες εν δράσει" των aris1 και Gracija με 51 βαθμούς. Συγχαρητήρια!

Το βραβείο επιτροπής "Golden Candy" για το καλύτερο release note ανήκει στη StrangeEmily για το γεφύρι "Καλατράβα": http://www.bookcrossing.com/---/13845290

Το βραβείο επιτροπής "Ερωτευμένος Σεξ -Πυρ" για την καλύτερη και πιο ερωτική φωτογραφία απελευθέρωσης ανήκει στην Lubiette για αυτή την φωτογραφία: http://www.bookcrossing.com/---/13852024/


Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Η ομάδα "Αμαρτωλές Καλόγριες εν δράσει" συγκέντρωσαν 51 βαθμούς
Η Old bear Lubiette συγκέντρωσε 34 βαθμούς.
Το "Κορίτσι με παράξενο καπρίτσι" συγκέντρωσε 32 βαθμούς.
Η ομάδα "Ιnnamorati Pinguini" συγκέντρωσε 30 βαθμούς.
Η ομάδα "Βιβλιο(βαλε)δίνοι" συγκέντρωσε 18 βαθμούς.
Η ομάδα "Les Passions Fatales" συγκέντρωσε 16 βαθμούς.
Η Merolia συγκέντρωσε 10 βαθμούς.
Η Σοφία η Κουκουβάγια συγκέντρωσε 4 βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρωταθλήτρια στα catches αναδείχθηκε άτυπα η Merolia, ενώ μακράν το πιο ερωτικά παρεξηγήσιμο catch είναι αυτό της υπαλλήλου στο IKEA. Πόση ίντριγκα πια, aris1!


Παρακαλούμε οι νικητές, όπως μας αποστείλουν τα στοιχεία της διεύθυνσής τους με pm στο προφίλ της Kefalonia - OBCZ και να μας ενημερώσουν, αν μετά τις 10 Μαΐου θα βρίσκονται στη διεύθυνση αυτή, για να αρχίσει η αποστολή των βραβείων τους.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους και όλες για την συμμετοχή σας! Από εμάς πολλά αναστάσιμα φιλιά!

 

Οοοοοοοοοοο τέλεια ! Ευχαριστώ πολύ και συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, νικητές και μη.

 

Τέλεια!!! Ευχαριστούμε πολύ αμαρτωλή μας βαλεντινοεπιτροπή!!!

 

Πρωταθλήτρια στα catches να 'μαι πάντα και δε θα ζητήσω τίποτε άλλο! Ευχαριστούμε παιδιά, καλή Ανάσταση στο όμορφο νησί σας και σε όλη την όμορφη παρέα :-)

 

Ρε κερδίσαμε ρε! Γοουυυυυυχοουυυυυ! Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και κυρίως στους σούπερ ντούπερ διοργανωτές! :-) Δεσμεύομαι να έρθω κάποια στιγμή σε μύταπ σας ντυμένος αμαρτωλή καλόγρια :-P Στέλνω PM άμεσα!

 

Ρε κερδίσαμε ρε! Γοουυυυυυχοουυυυυ! Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και κυρίως στους σούπερ ντούπερ διοργανωτές! :-) Δεσμεύομαι να έρθω κάποια στιγμή σε μύταπ σας ντυμένος αμαρτωλή καλόγρια :-P Στέλνω PM άμεσα!


Είσαι πάντα ευπρόσδεκτος καλέ μας φίλε, κι όσo για την αμφίεση, δεσμεύτηκες πια και σε περιμένουμε με φουλ εξάρτυση! ;)

Από όλους εμάς αφιερωμένο: https://www.youtube.com/watch?...

 


Χθες σε μια σεμνή και συνάμα λιτή τελετή έγινε η απονομή του βραβείου της φίλης μας Gracija. Σήμερα, έγινε και η αποστολή των βραβείων και των άλλων τριών νικητών, οπότε σε 4-5 ημέρες, να έχετε το νου σας, θα λάβετε το σχετικό ειδοποιητήριο.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας! Είθε να είστε πάντα ερωτευμένοι και ερωτεύσιμοι! <3 <3 <3 Και στους νικητές μας,ειδικά,ευχόμαστε να είστε πάντα άξιοι!

 

..ήρθε από την Παρασκευή το πρωί και δεν προλαβαίνω να πάω ταχυδρομείο!

 

..ήρθε από την Παρασκευή το πρωί και δεν προλαβαίνω να πάω ταχυδρομείο!


Σπεύσε, αγαπητή μας, να το παραλάβεις, διότι εάν μας επιστραφεί ως αζήτητο, με την ταχύτητα που μας διακρίνει τόσο στην έκδοση αποτελεσμάτων όσο και στην αποστολή των επάθλων, πολύ φοβούμαστε ότι θα έρθει μαζί με τον Ballyclaus! ;) :)

 

Έλαβα ένα πακετάκι με καρδούλες, καρδούλες - μπαλόνια, καρδούλα - αυτοκόλλητο, καρδούλα κουτάκι με μάντολες και μαντολάτα (σωστά τα λέω; [τα τελευταία δεν υπάρχουν πια έτσι κι αλλιώς :-P ]) και ένα βιλίο υπάροχο!

http://www.bookcrossing.com/---/14062553

Επίσης έλαβα και μια κάρτα πολύ αγαπησιάρικη με ποίημα του Ελύτη!

Ευχαριστώ πολύ επιτροπούλα γλυκειά και ζαχαρένια ε>

 

Έλαβα ένα πακετάκι με καρδούλες, καρδούλες - μπαλόνια, καρδούλα - αυτοκόλλητο, καρδούλα κουτάκι με μάντολες και μαντολάτα (σωστά τα λέω; [τα τελευταία δεν υπάρχουν πια έτσι κι αλλιώς :-P ]) και ένα βιλίο υπάροχο!

http://www.bookcrossing.com/---/14062553

Επίσης έλαβα και μια κάρτα πολύ αγαπησιάρικη με ποίημα του Ελύτη!

Ευχαριστώ πολύ επιτροπούλα γλυκειά και ζαχαρένια ε>


#monoagapi# <3 <3 <3

 

Σήμερα το πρωί, μες στα χαράματα πριν πάω στο γραφείο, παρέλαβα το πιο ωραίο δέμα του Αγίου Βαλεντίνου που μου χάρισαν ποτέ. Απλά υπέροχο !
http://www.bookcrossing.com/---/14061717

 

Σήμερα το πρωί, μες στα χαράματα πριν πάω στο γραφείο, παρέλαβα το πιο ωραίο δέμα του Αγίου Βαλεντίνου που μου χάρισαν ποτέ. Απλά υπέροχο !
http://www.bookcrossing.com/---/14061717


Χαιρόμαστε που σου άρεσε το έπαθλό σου! Σου ευχόμαστε ένα καλό και ερωτικό καλοκαίρι! :)

 

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.