Συνάντηση Δεκεμβρίου Κεφαλονιτών Bookcrossers - Κυριακή 06 Δεκεμβρίου 2015

Forum » Greek - Ελληνικό | Refresh | Search

Sort Options 

Complete Thread

Μια φορά το μήνα οι Κεφαλονίτες bookcrossers & οι φίλοι του βιβλίου συναντιούνται στην Pub Old House για καφεδάκι και φιλική κουβεντούλα!

Συζητούν κι ανταλλάσσουν βιβλία και ιδέες, παρακολουθούν τα βιβλία στο ταξίδι τους εντός κι εκτός συνόρων, οργανώνουν δράσεις, εκδηλώσεις κι απελευθερώσεις, κι επειδή νηστικό αρκούδι δε χορεύει, φέρνουν και το κατιτίς τους (μετά της συνταγής – απόδειξης του σπιτικού και χειροποίητου!)

Καλοδεχούμενα επίσης είναι νέα βιβλία προς καταχώρηση και απελευθέρωση στο ραφάκι της ομάδας (οι παλιοί μαθαίνουν κι εξηγούν στους νεότερους), ενώ με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε και καλωσορίζουμε νέους φίλους που επιθυμούν να γίνουν μέλη της τοπικής ομάδας και συνάμα της μεγάλης παγκόσμιας κοινότητας του bookcrossing.

Σας περιμένουμε την Κυριακή 06 Δεκεμβρίου 2015 στις 18:00 μ.μ. στην Pub Old House
(Σταύρου Μεταξά 22,Αργοστόλι, όπισθεν Δημαρχείου-πρώην Τράπεζα της Ελλάδος).

Διαδρομή απελευθέρωσης βιβλίων (release path):
Country --> "Greece"
State --> "Kefalonia"
City --> "Argostoli"
Location --> "Pub Old House"

 


...και ασφαλώς όχι με άδεια χέρια ;)

https://www.youtube.com/watch?... :p

 

...θα είμαι εκεί, αφού ο Μόντε δεν θα έρθει με άδεια χέρια!

 


Στην συνάντηση Δεκεμβρίου χαρήκαμε πολύ που ξανάδαμε μετά από αρκετό καιρό αγαπημένα μέλη της κοινότητάς μας. Μιλήσαμε για βιβλία, για τις επικείμενες γιορτές, φάγαμε καλούδια, αναλύσαμε διεξοδικά τα πολιτιστικά και μη τεκταινόμενα της μικρής μας πόλης. Έγινε μια σύντομη ενημέρωση και για το Παγκόσμιο Συνέδριο και μια μικρή αναφορά και στα Ελληνικά Συνέδρια και δη σ' αυτό της Λιβαδειάς. Επίσης, To_koritsi και το Anoixto_Vivlio είχαν μια πολλή όμορφη ιδέα για τα φετινά Χριστούγεννα, την οποία υιοθετήσαμε όλοι και σύντομα θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά παρόντες ήταν:

Anoixto_Vivlio
Gracija
_Dragana_
To_Koritsi
Monte-Cristo
Ελενάκι
LefterisF
dita-ipokampos
Παναγής
φίλος Ελενάκι (συγγνώμη, δεν συγκράτησα όνομα, ου γαρ έρχεται μόνο...)


Να ευχαριστήσουμε τις Gracija και _Dragana_ για τις υπέροχες και πεντανόστιμες λιχουδιές με σοκολάτα και μπανάνα που μας κέρασαν (στους ανώνυμους σοκολατο- αλκοολικούς θα καταλήξουμε κορίτσια) και τον Monte - Cristo, ο οποίος τιμώντας τις παραδόσεις μας έφερε κουραμπιεδάκια, ευτυχώς χωρίς να εκτελέσει κατά γράμμα τη συνταγή της Σωσώς. :)Σας περιμένουμε όλους στην επόμενη επίσημη Συνάντησή μας την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016 (Ανήμερα του Αγίου Αντωνίου) και ώρα 18:00 μ.μ. στην Pub Old House για να κόψουμε τη βασιλόπιτά μας.

( Υ.Σ. Και μην ξεχάσετε το τυλιχτό βιβλίο σας ;) :) )

 


Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε τι τσίμπησε ο φίλος μας ο Γιαμαμότο! http://www.bookcrossing.com/---/12585730/

 

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.