Profile Image  

Nokkosperhonen

From Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland

Age not provided

Joined Thursday, April 07, 2011

Home page not provided

Recent Book Activity

Statistics

4 weeksall time
books registered 0 109
released in the wild 3 138
controlled releases 1 73
releases caught 1 68
controlled releases caught 0 70
books found 5 192
tell-a-friend referrals 0 0
new member referrals 0 0
forum posts 9 786

Stats are updated every few minutes.


Extended Profile

Luen mielelläni monenlaista kirjallisuutta, niin fiktiota kuin faktaakin. Lempilapsiani on mm. dekkarikirjallisuus, jonka pariin minut on johdattanut Agatha Christien tuotanto, kuten varmasti monen muunkin kirjaharrastajan. Oman jälkikasvun myötä olen kiinnostunut pikku hiljaa myös lastenkirjallisuudesta. Toinen lempilapseni on ravinnon ja terveyden väliseen yhteyteen liittyvä kirjallisuus. Sarjakuvistakin pidän, ykkössuosikkini on Tenavat.

Minuun ei oikein vetoa kauhu, scifi tai sota- tai seikkailukirjallisuus. Myöskään historiallinen kirjallisuus ei varsinaisesti kolahda. Chick lit uppoaa silloin tällöin.

Luen enimmäkseen suomeksi, mutta pyrin jatkuvasti kasvattamaan vieraskielisen kirjallisuuden osuutta. Luen mieluusti englanniksi ja ruotsiksi ja vähän helpompaa kirjallisuutta saksaksi. Tanska ja norjakin taipuvat jotenkin, mutta venäjä on ruostunut niin pahasti, että jo lastenkirjojen lukeminen sillä kielellä käy ponnistelusta. Vieraskielisiä kirjoja luen mieluiten alkukielellä enkä käännöksinä toiselle vieraalle kielelle.

Besides Finnish, I like reading in Swedish and English - German, Danish and Norwegian are also ok. My Russian is perhaps a bit too rusty but children's books in Russian are something that I can tackle.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.