corner corner Albatrossi

Medium

Albatrossi
by Deborah Scaling Kiley, Meg Noonan | Biographies & Memoirs
Registered by wingmynttiwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 7/9/2011
Average 6 star rating by BookCrossing Members 

status (set by AnonymousFinder): available


2 journalers for this copy...

Journal Entry 1 by wingmynttiwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, July 09, 2011

This book has not been rated.

Lokakuussa 1982 Trashman-niminen jahti lähtee purjehdukselle Mainesta Floridaan miehistönään viisi nuorta. Pian käy kuitenkin ilmi, että matkalle lähtijät eivät tule kovin hyvin toimeen keskenään ja että vain kaksi osaa kunnolla purjehtia.
Puhkeaa yllättävä rajumyrsky. Tuuli repii purjeet, moottori hajoaa ja miehistön on pelastauduttava kiikkerään kumijollaan.
Viisi päivää ja yötä pelastusvene ajelehtii myrskyssä avomerellä haiden ympäröimänä. Kun venäläinen rahtilaiva pelastaa jollassa olijat, jäljellä ovat enää Debbie Scaling ja Brad Cavanaugh.
Toimittaja Meg Noonanin avustamana kirjoitettu Albatrossi on tarina heidän selviytymisestään. Kirjassa kerrotaan myös, miten Trashmanin haaksirikko muutti Debbie Scalingin elämän.


Alkuteos: Albatross. The True Story of a Woman's Survival at Sea
Suomennos: Tuula Kaurinkoski

Helsingin kaupunginkirjaston poistokirja.
Poimin kirjan tässä taannoin mukaani Metson kirjanvaihtohyllystä. 


Journal Entry 2 by wingmynttiwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, July 09, 2011

7 out of 10

Jostain syystä tykkään lukea purjehdukseen ja merielämään liittyviä kirjoja, vaikka en asiasta mitään tajuakaan. Tämä on nyt kuitenkin enemmän sellainen Valitut Palat -tyylinen selviytymistarina, mutta kyllä tämä ihan menetteli ja lyhyen kirjan luki nopsasti. On siinä ollut Deborahilla ja kumppaneilla melkoinen koettelemus. 


Journal Entry 3 by wingmynttiwing at Mustalahden satama in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, July 09, 2011

This book has not been rated.

Released 6 yrs ago (7/9/2011 UTC) at Mustalahden satama in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Kävin Mustanlahden satamassa kuuntelemassa Harmajaa ja jätin kirjan keikan jälkeen viimeiselle penkille ennen järveä.
Osallistun tällä vapautuksella CatharinaL:n meriaiheiseen haasteeseen.
***
BC-sivuston kielen saa halutessaan vaihdettua sivun vihreässä palkissa olevasta linkistä. Suomenkielinen keskustelufoorumi: http://www.bookcrossing.com/forum/30 


Journal Entry 4 by wingAnonymousFinderwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, July 10, 2011

This book has not been rated.

Poimin kirjan sataman penkiltä Tampereelta. Otan kirjan luettavaksi, ja vapautan sen ensi lauantaina Heinolaan. Kirjoitan aiheesta lyhyen pätkän paikallislehteen, jotta kirja lähtisi taas nopeasti kiertoon. Hieno idea, ja mukava yllätys yöllisellä kävelyretkellä.

- Anonyymi toimittaja 


Journal Entry 5 by wingAnonymousFinderwing at Heinola, Päijät-Häme / Päijänne-Tavastland Finland on Friday, July 22, 2011

6 out of 10

Kirja parani loppua kohden. Koska en ole minkään purjehduksen ystävä, niin en tunne sanastoa....alussa kirjassa häiritsi tämä ns. ammattisanaston esiintyminen: ne eivät kertoneet minulle mitään. Muuten ihan mukava tarina. Kirjan poimin paikallisen lehden vinkin perusteella Heinolasta. Sattui somasti koiran ulkoilutuslenkin varrelle. Vapautan kirjan Kuopiossa. 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.