corner corner Huonosti käyttäytyvät jumalat

Medium

Huonosti käyttäytyvät jumalat
by Marie Phillips |
Registered by wingButtesChaumontwing of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 7/7/2011
Average 7 star rating by BookCrossing Members 

status (set by Alejanda): to be read


19 journalers for this copy...

Journal Entry 1 by wingButtesChaumontwing from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, July 07, 2011

This book has not been rated.

"Olympos on ikuinen. Lontoo on jumalainen. Kreikkalaiset jumalat eivät unohtuneet antiikkiin, vaan elävät tälläkin hetkellä Pohjois-Lontoossa kimppakämpässä. He ovat menettäneet voimiaan ja ovat ikävystyneitä, mutta tekevät edelleen samaa kuin antiikin aikana: kinastelevat pikkuasioista ja punovat juonia, kostoja ja lemmenseikkailuja.

Jotain on muuttunutkin: Apollo on TV-psykologi, Artemis ulkoiluttaa ammatikseen koiria, Afrodite myy puhelinseksiä. Zeus pysyttelee vintillä poissa tieltä. Jumalilla on nykyaikana myös maallisia huolia: asunnossa on kauhea sotku, mutta puhtaanapito ei ole jumalten työtä. Hyvän siivoojan löytäminen ei ole Lontoossa helppoa, mutta onneksi löytyy reipasotteinen Alice, joka ottaa työn vastaan. Jumalten ja kuolevaisten kohtaaminen ei ole ennenkään sujunut ilman törmäyksiä..."

Kovakantinen kirja vuodelta 2009, 301 sivua, englanninkielinen alkuteos Gods behaving badly ilmestyi 2007, ISBN 978-952-5635-42-3. 


Journal Entry 2 by wingButtesChaumontwing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, September 07, 2011

This book has not been rated.

Released 6 yrs ago (9/7/2011 UTC) at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Sain vihdoinkin luettua ja pistin samantien matkaan.  


Journal Entry 3 by Pinni at Hamina, Kymenlaakso / Kymmenedalen Finland on Thursday, September 15, 2011

This book has not been rated.

Kiitos tästä toivelistakirjastani. Se seikkaili matkallaan vähän kauemmin, sillä minulla on kesän aikana osoite muuttunut, enkä siellä Takkaniemessä enää asu. Hyvin kirja kuitenkin tänne löysi. :) Kiitos kirjasta! 


Journal Entry 4 by Pinni at Hamina, Kymenlaakso / Kymmenedalen Finland on Monday, June 11, 2012

9 out of 10

Voi, mikä ihana ja hauska kirja! Tätä kirjaa kun aloitin lukemaan, huomasin, etten voikaan lopettaa, ennenkuin kirja on lopussa.
Tähän kirjaan mahtui, noh, kaikki. Kirjaa lukiessa ei tosiaankaan voinut tietää, mitä edessä vielä on. Tästä kirjasta jäi hyvä mieli, onneksi luin sen.
Kirja jatkaa nyt toivelistahipan kautta matkaansa Miumaumoulle. 


Journal Entry 5 by Pinni at Hamina, Kymenlaakso / Kymmenedalen Finland on Monday, June 11, 2012

This book has not been rated.

Released 6 yrs ago (6/11/2012 UTC) at Hamina, Kymenlaakso / Kymmenedalen Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Kirja jatkoi matkaansa Miumaumoulle, jonka hänelle toivelistahipassa lupasin. Hippa! Ja hyviä lukuhetkiä! 


Journal Entry 6 by miumaumou at Pori, Satakunta Finland on Wednesday, June 13, 2012

This book has not been rated.

Kiitos hippakirjasta, Pinni! Jo toinen toivekirja tänään, ja jo toinen kirja, josta sanotaan, että tätä ei voi laskea käsistään. Täytynee siis varata riittävän iso aikakolo lukemiselle, että saa siemaista tämän kerralla. Kiitos! Ai niin, ja kiitos myös kirjanmerkistä ja aivan ihastuttavasta kissakortista. :) 


Journal Entry 7 by miumaumou at Pori, Satakunta Finland on Wednesday, July 25, 2012

This book has not been rated.

Vau! Olipas hyvä kirja, ihan loistava. Lukemisessa kävi tosiaan niin, etten voinut laskea kirjaa käsistäni kertaakaan. Ihan huikean hauska kirja! Afrodite oli säädyttömyydessään aivan huippu, mutta Artemis oli kuitenkin sympaattisuudessaan (ja siveydensipuliuudessaan) lempparijumalani. Juonesta ei sen enempää, mutta tykkäsin kirjasta tosi paljon. Toivottavasti kirjailijalta tulee muitakin kirjoja, koska häneltä lukisin enemmän kuin mielelläni lisää. Hykerryttävän hyvää lukemista ja kaupan päälle pientä muistutusta kreikkalaisesta mytologiasta. Loistavaa! Kiitos rakkaat kierrättäjät! 


Journal Entry 8 by miumaumou at Pori, Satakunta Finland on Thursday, July 26, 2012

This book has not been rated.

Released 5 yrs ago (7/26/2012 UTC) at Pori, Satakunta Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Postin matkaan...
Ihastuttavia lukuhetkiä ja suloista kesää, mussukka! :) 


Journal Entry 9 by wingTarnawing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, July 30, 2012

This book has not been rated.

Oijoi. Täysin tarpeetonta ylellisyyttähän se paketti oli, joka postiluukusta tänään pamahti; 500 villitys -palkintoni olen jo saanut monessa erässä, joista viimeisin oli se että Miuskis vapautteli kirjoja ehdottamallani menetelmällä — joskin omaan tyyliinsä soveltaen, onhan miumau aina vähän mou. ;-) Mutta en minä valita, en missään tapauksessa! Jännittyneenä availin pakettia. Näin kirjan kulmaa ja tunsin että nyt on tulossa jotain just juuri omaani. Näin nimen ja tiesin (siis tiesin, en muistanut) että tämän on pakko olla toivelistallani. Ja niinhän se olikin.
Minulla on keskimäärin viisi kirjaa kesken. Ei kun kuusi; tätä oli ihan pakko aloittaa. Tähän asti olen viihtynyt vallan mainiosti. Kotiin päästyäni kaivan taas kerran esiin Antiikin tarinoita ja kertaan jumaltietoutta. KIITOS, MIUSKIS! 


Journal Entry 10 by wingTarnawing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, July 31, 2012

This book has not been rated.

Mainio kirja! Eli hetihän se oli pakko lukea — alusta loppuun. Olen minä ennekin ihaillut kirjailijoiden ideoita, mutta nyt taisi olla ensimmäinen kerta kun lukiessani harmittelin. Kiukuttaa niin vietävästi, etten itse ole koskaan tullut ajatelleeksi antiikin Kreikan jumalien tuomista nykypäivään. Ideahan on kertakaikkisen herkullinen! Monia muita hahmoja, esimerkiksi Kalevalan henkilöitä modernisoin jo 60-luvulla. Väinämöisestä, Pohjan akasta sun muista saa toki paljon irti, mutta eivät he mitenkään vedä vertoja kreikkalaisille jumalhahmojen juonitteluille, inhimillisille heikkouksille, raivolle ym. luonteenpiirteille ja touhuille. Toki heidät voi löytää monistakin saippuaoopperoista, leffoista jne. mutta eri nimillä.
Lukiessani mietin, miksi Phillips ei ollut nimennyt jumalia uudelleen. Lopulta tajusin, että kirjan idean loistokkuus onkin pitkälti juuri siinä, että Artemis nimeltään Artemis jne. Kristinuskon tuominen mukaan Eroksen kautta oli rohkea veto. Joskus viisi-kuusikymmentä vuotta sitten tämä kirja olisi sen takia aiheuttanut suurta paheksuntaa, nyt se antoi tarinalle ihan uusia ulottuvuuksia.
Huonosti käyttäytyvät jumalat on kevyttä luettavaa mutta, ah, aivan verratonta. Kamalasti kiitoksia, kierrättäjät! 


Journal Entry 11 by wingTarnawing at Pirkkala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, August 04, 2012

This book has not been rated.

Released 5 yrs ago (8/3/2012 UTC) at Pirkkala, Pirkanmaa / Birkaland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Tarjosin kirjaa eilen lainaksi äidilleni. "Täähän voi olla vaikka hyvä", hän tuumi. Merkintää lienee turha odottaa, ellen minä sitten intoudu leikkimään Anonymous Finderia. Kirja joka tapauksessa on nyt Pirkkalassa ja palautuu sieltä aikanaan. 


Journal Entry 12 by wingAnonymousFinderwing at Pirkkala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, August 10, 2012

This book has not been rated.

Olipas se hyvä! Ja eiskoiskirja?! Kaiken lisäksi se innosti kertaamaan tietoja Kreikan jumalista. Tietosanakirjaakin tuli tutkittua. 


Journal Entry 13 by wingTarnawing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, August 10, 2012

This book has not been rated.

Minähän se. Tuon edellisen kirjoitin. Siteerasin äitiäni. Eikä tarvinnut muuten edes kysyä mielipidettä tai mainita koko kirjaa; hän äityi ihan spontaanisti kehumaan kun tavattiin. Siis sitä kiraa, ei minua.
Haluaisin mahdollisimman monen krossaajan tutustuvan tähän helmeen. Rinki-innostus ei Suomessa ole suurta, mutta taidan silti yrittää saada Jumalat säteilemään BC-kansan keskuuteen. Katotaas miten ämmän käy. Jos ei onnistu, taidan tietää kuka siinä tapauksessa saa luvan seuraavaksi majoittaa Huonosti käyttäytyvät jumalat


Journal Entry 14 by wingTarnawing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, August 22, 2012

This book has not been rated.

Huonosti käyttäytyvät jumalat säteilevät krossaajalta toiselle, kunhan saan kirjan liikkeelle. Ilmoittautumisia tuli ihan mukavasti — kiitos teidän, te aikaisemmat lukijat. Yksi jos toisenkin ilmoittautuja nimittäin kertoi lukeneensa teidän päiväkirjamerkintöjänne ja innostuneensa teidän hylvattomien kehujenne ansiosta.

Lukuaikaa normaalit neljä viikkoa. Teethän kirjasta saapumismerkinnän heti tuoreeltaan. Äläkä jätä kirjoittamatta, mitä pidit kirjasta. Tee vapautusilmoitus (kontrolloitu vap.) tai uusi merkintä laittaessasi kirjan eteenpäin. Muista tarkistaa osallistujalista ennen kirjan lähettämistä. Järjestys saattaa nimittäin muuttua. Kaupungin/alueen sisällä voitte toki sopia keskenänne toisenkinlaisista lukuvuoroista.

Osallistujat (huom. järjestys voi kovasti muuttua matkan varrella):
em64, Tampere
myntti, Tampere
Louhi, Kajaani
Runojalka, Kokkola
Mergylien, Pyhäjärvi
Thalasse, Turku
toukokuu, Espoo
Jo_a_na, Vantaa
dotdot, Helsinki
Ronya, Riihimäki
sumako, Kuopio *KIRJA ON TÄÄLLÄ 26.2.13*

Säde on päätepisteessään ja siis päättynyt. KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE!
 


Journal Entry 15 by wingTarnawing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, August 27, 2012

This book has not been rated.

Released 5 yrs ago (8/27/2012 UTC) at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Jumalien säteilyn ensimmäinen kohde on em64. Lukemisen iloa! 


Journal Entry 16 by em64 at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, August 28, 2012

This book has not been rated.

Kirja oli odottelemassa postilaatikossa, kun tulin kotiin. Näyttääpä mielenkiintoiselta luettavalta, varmaan aloitan sen lukemisen hetimiten. Kiitokset, Tarna! 


Journal Entry 17 by em64 at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, August 31, 2012

9 out of 10

Tykkäsin kirjasta, se oli viihdyttävä ja hauska. Ehkä alussa oli pienen pientä käynnistysvaikeutta, mutta kun hahmot oli saatu esiteltyä, juttu vie muassaan. Jostain syystä Artemis tuntui kaikkein sympaattisimmalta, vaikka kieltämättä Apollon lemmentuskissaan oli myös viihdyttävä. Olisi tämäkin kirja jäänyt lukematta ilman bookcrossingia, ja se olisi kyllä ollut harmi.

Kirja jatkanee matkaansa ensi viikon miitissä. 


Journal Entry 18 by wingmynttiwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, September 03, 2012

This book has not been rated.

Kiitos! 


Journal Entry 19 by wingmynttiwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, September 20, 2012

6 out of 10

Minulla taisi olla nyt vähän liian korkeat odotukset, sillä kirja oli minulle pettymys. Jos on lukenut fantasiakirjallisuutta, sarjakuvia ja muuta spefiä juttua, niin eipä tässä kirjassa oikein mitään yllättävää ollut. Tarina ei oikein tuntunut lähtevän käyntiin (vai olikohan ongema minussa, kun iltalukemisina ja välillä väsyneenä yritin lukea), mutta jossain sadan sivun jälkeen tuntui jo vihdoin tapahtuvankin jotakin. Alice ja Neil olivat hahmoina symppiksiä, joten heidän edesottamuksiaan jaksoi kuitenkin seurata. Koko jumalkatrasta käytettiin kirjassa mielestäni liian vähän (vain muutamat nousivat enemmän pääosaan) ja jotenkin varsin köykäisesti. Olisin kaivannut vähän enemmän syvyyttä koko juttuun. Nyt koko juttu ikään kuin näyteltiin pahvikulisseissa. Jotenkin tuli mieleen, että tämä on fantasiakirjallisuutta chick lit -versiona. Kyllä tämä ihan iltalukemisina meni, mutta siinä se.

Louhen osoite minulla jo onkin, joten yritän päästä kiikuttamaan kirjan postiin nyt perjantaina. 


Journal Entry 20 by wingmynttiwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, September 21, 2012

This book has not been rated.

Released 5 yrs ago (9/21/2012 UTC) at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Postitettu Louhelle. 


Journal Entry 21 by Louhi at Kajaani, Kainuu / Kajanaland Finland on Monday, September 24, 2012

8 out of 10

Kirja tuli tänään postissa. Kiitos! Rupesinkin heti sitä lukemaan, kun sain edellisen kirjan alta pois.

EDIT 27.9.
Kirja on nyt luettu ja se lähtee jatkamaan matkaansa viikonlopun jälkeen. Tykkäsin kirjasta kovasti. Mukava viihdekirja mielenkiintoisesta aiheesta, jonka avulla sai samalla kerrattua tietojaan antiikin Kreikan mytologioista. Toisaalta pelkistä jumalista olisi saanut omankin romaaninsa, toisaalta taas kuolevaiset toivat siihen enemmän samastumispintaa kuolevaiselle (heh). Hahmona eniten pidin Artemiksesta, kirjan kuolevaiset olivat jotenkin ärsyttäviä, en osaa eritellä tarkemmin miten.  


Journal Entry 22 by Runojalka at Kokkola, Keski-Pohjanmaa / Mellersta Österbotten Finland on Tuesday, October 02, 2012

This book has not been rated.

Kirja saapui Kokkolaan! Odotan lukukokemusta mielenkiinnolla... 


Journal Entry 23 by Runojalka at Kokkola, Keski-Pohjanmaa / Mellersta Österbotten Finland on Tuesday, October 23, 2012

7 out of 10

Viihdyttävää viihdettä, hauska ja mielikuvituksellinen aikuisten satu. Alkukangertelun jälkeen juonikin pääsi vauhtiin, ja kirjasta jäi hyvä mieli. Parasta kirjassa olivat herkulliset jumalhahmot kaikessa yliampuvuudessaan. Lukisin mielelläni vaikka jatko-osan jumalten seikkailuista nykyajassa! 


Journal Entry 24 by Runojalka at Kokkola, Keski-Pohjanmaa / Mellersta Österbotten Finland on Thursday, October 25, 2012

This book has not been rated.

Released 5 yrs ago (10/25/2012 UTC) at Kokkola, Keski-Pohjanmaa / Mellersta Österbotten Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Jumalat jatkavat matkaansa seuraavalle lukijalle. Lukuiloa! 


Journal Entry 25 by Mergylien at Pyhäjärvi, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Thursday, November 01, 2012

This book has not been rated.

Kirja saapui Pyhäjärvelle ja luin heti pari sivua. Mukava yllätys! 


Journal Entry 26 by Mergylien at Pyhäjärvi, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Sunday, November 11, 2012

7 out of 10

Ensimmäiset sata sivua ajattelin, että onpas hitaasti etenevä kirja, viitsiikö lukea loppuun asti. Sitten kun juoni pääsi kunnolla liikkeelle ja "Huonosti käyttäytyvät jumalat" osoittautui hyväksi kirjaksi. 


Journal Entry 27 by -solaria- at Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Thursday, November 15, 2012

This book has not been rated.

Kirja saapui tänään, suuret kiitokset! Menee lukupinon päällimmäiseksi :-) 


Journal Entry 28 by -solaria- at Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Friday, November 30, 2012

This book has not been rated.

Kirja oli viihdyttävää ja hauskaa luettavaa, ja lukukokemuksen kruunasi taiten tehty ja sujuva käännös. Tykkään brittihuumorista! Samalla tuli kerrattua muinaisen Kreikan jumalsysteemiäkin. Tarnan tavoin tykkäsin siitä että kirjoittaja oli uskaltanut ottaa mukaan kristinuskon, joka paljastui kaiken kukkuraksi "vääräksi" uskonnoksi kirjan lopussa.

Itse ideahan ei ollut mulle uusi, eli olen ennenkin lukenut tarinoita nykyajassa sinnittelevistä entisajan jumalista, joiden voimat hiipuvat kun kukaan ei enää palvo heitä (ainakin Neil Gaimanin tuotannosta tällaisia muistan). Siksi itseäni ihmetytti miksi nämä jumalat eivät ymmärrä mistä heidän heikkenemisensä johtuu (no Athene tietysti tiesi mutta ei saanut viestiä perille). Minäkin pidin Artemiksesta, mutta myös Athene oli sydäntäni lähellä. Nörtti-Neil ja nössö-Alice olivat hivenen ärsyttäviä hahmoja, mutta sopivat tämänlaiseen humoristiseen kirjaan.

Kirja jatkaa matkaansa seuraavalle lukijalle ensi viikolla.

edit. lunatum on liian kiireinen osallistuakseen rinkiin, joten lähetän kirjan toukokuulle. 


Journal Entry 29 by -solaria- at Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Saturday, December 08, 2012

This book has not been rated.

Released 5 yrs ago (12/4/2012 UTC) at Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Kirja lähti lähti kohti seuraavaa lukijaa. 


Journal Entry 30 by toukokuu at Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, December 17, 2012

This book has not been rated.

Olen pahoillani, että pystyn kirjoittamaan kirjan saapumismerkinnän vasta nyt. Postinkantaja ei saanut sitä luukusta sisään, kun sisäovi ilmeisesti unohtunut kiinni ja kirja päätyi postitoimistoon odottamaan, että noudan sen. Siinä sitten kestikin kauan, ennen kuin ehdin kirjaa noutamaan. Kannattikin odottaa sitä päivää, kun oli viimeinen päivä postittaa joulukortit halvemmalla, sainkin jonottaa kunnolla. Yritän muistaa jättää oven jatkossa auki kirjoja varten! Jospa Jo_a_na kuitenkin saa tämän luettavakseen ihan aikataulussa otan tämän nyt heti lukuun. 


Journal Entry 31 by toukokuu at Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, December 25, 2012

This book has not been rated.

Kirja on nyt luettu. Motiivini tarttua kirjaan oli ylenpalttisten kehujen lisäksi se, että häpesin onnetonta tietouttani antiikin jumaluuksista. Nytpä jäi hyvin mieleen ainakin se, että Artemis on metsästyksen, siveyden ja kuun jumalatar. Jostain syystä minua viehätti juuri Artemiksen hahmo, joka nousikin kirjassa erittäin tärkeään rooliin. Neil ja Alice olivat toki saamattomuudessaan surkuhupaisia henkilöitä, mutta jotenkin pystyin myös samaistumaan heidän ylikilttiin passiivisuuteensa ja heidän tarinansa vei koko juttua eteenpäin hamaan loppuun saakka. Viihdyin kirjan äärellä oikein hyvin. Zeus melko dementoituneena ullakkoukkona oli myös mieleenpainuva ja Athenen viisaus, joka ei yhdistynyt selkeään ulosantiin. Kiitän kovasti kirjaa eteenpäin laittaneita, joulunpyhien jälkeen kirja saa jatkaa matkaansa kohti seuraavaa lukijaa. 


Journal Entry 32 by toukokuu at Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, December 27, 2012

This book has not been rated.

Released 5 yrs ago (12/27/2012 UTC) at Espoo, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

merenike lukaisi tämän myös, päivässä. En nyt kuitenkaan hänellä teetä merkintää lukemastaan, mainitsen vain. Kirja on nyt pakattu postitusta varten, tänään tai huomenna toivon saavani sen matkaan. 


Journal Entry 33 by wingjo_an_awing at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, January 02, 2013

This book has not been rated.

Kirja saapui tänään minulle, kiitokset! 


Journal Entry 34 by wingjo_an_awing at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, January 26, 2013

6 out of 10

Apua, oliko tää nyt huono käännös, vai eikö käännöskirjallisuus enää vain sovi minulle? Hauska tarina, mutta käänsin koko ajan kirjaa päässäni englanniksi, ja keksin omasta mielestäni paljon parempia suomenkielisiä lauseita tilalle. :D

Kiitos paljon kaikille kierrättäjille, kirja lähtee pian eteenpäin! 


Journal Entry 35 by wingjo_an_awing at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, January 31, 2013

This book has not been rated.

Released 5 yrs ago (1/31/2013 UTC) at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Postitan tänään dotdotille! 


Journal Entry 36 by dotdot at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, February 04, 2013

This book has not been rated.

Haa! En näköjään olekaan viimeinen.  


Journal Entry 37 by dotdot at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, February 12, 2013

This book has not been rated.

Tarina ei oikein lähtenyt käyntiin, mutta sitten kun lähti, viihdytti hyvin. Ei mitään ihmeellistä, mutta aivan hauskaa. Artemis ja Hermes olivat oamt jumalasuosikkini. Käytännöllisyys ja toimintakyky vetoavat minuun.
 


Journal Entry 38 by dotdot at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, February 19, 2013

This book has not been rated.

Matkalla seuraavalle lukijalle 


Journal Entry 39 by Ronya at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, February 21, 2013

9 out of 10

Todella hauska kirja! Ei meinannut millään malttaa jättää kesken. Loppu meni kyllä vähän överiksi mun makuun mutta kaikenkaikkiaan suositeltava! 


Journal Entry 40 by Ronya at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, February 25, 2013

This book has not been rated.

Released 5 yrs ago (2/25/2013 UTC) at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Sädekirja jatkaa matkaa. 


Journal Entry 41 by sumako at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Tuesday, February 26, 2013

This book has not been rated.

Kiitos! Kirja perillä. 


Journal Entry 42 by sumako at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Saturday, March 02, 2013

8 out of 10

Ihanan välinpitämättömiä jumalia. Paljon mielenkiintoisempia kuin nämä "nykyjumalat". Hauska kirja. 


Journal Entry 43 by sumako at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Sunday, April 28, 2013

This book has not been rated.

Released 5 yrs ago (4/29/2013 UTC) at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Hep!-kirja löysi uuden lukijan. Pakanallista lukuiloa! 


Journal Entry 44 by ruzena at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, May 02, 2013

This book has not been rated.

Jumalhäiriköt tunkeutuivat tänään kotiini. Kiitti vaan, sumako! 


Journal Entry 45 by ruzena at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, April 27, 2014

6 out of 10

Kiitti vaan kamut, joiden kehujen sokaisemana heppasin kirjan suurin odotuksin. :D
Ideaahan jutussa on, ja tarina kulkee nokkelasti, mutta lopulta olen myntin linjoilla, höttö mikä höttö. Seuraava!

-ruzena 


Journal Entry 46 by ruzena at RABCK, a fellow bookcrosser -- Controlled Releases on Monday, April 28, 2014

This book has not been rated.

Released 4 yrs ago (4/29/2014 UTC) at RABCK, a fellow bookcrosser -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

M(i)eluisia seuralaisia, olepa hyvä :) 


Journal Entry 47 by wingNiksuwing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Friday, May 02, 2014

This book has not been rated.

Höttö kelpaa tähän osoitteeseen! Kiitos ruzena kun ajattelit minua. 


Journal Entry 48 by wingNiksuwing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, May 17, 2014

This book has not been rated.

Tämä menee kategoriaan "ihan kiva". Juoni parani alun jälkeen ja lopputuloksena pidin kirjasta. Omaperäinen se ei minusta ollut, olin juuri lukenut pararomancen jossa Antiikin jumalat mellastavat nykymaailmassa.

Eilen oli Alen kanssa puhetta kuinka usein tulee jätetyksi kirja niille sijoilleen kun on saanut sen luetuksi. Harvoin mutta tämänpä jätän Alen keittiöön. Ole hyvä! Ja ruzenalle kiitos toiveeni täyttämisestä! 


Journal Entry 49 by wingNiksuwing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, May 17, 2014

This book has not been rated.

Released 4 yrs ago (5/17/2014 UTC) at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Alelle.


Read and Release at BookCrossing.com...
 


Journal Entry 50 by Alejanda at Pori, Satakunta Finland on Monday, May 19, 2014

This book has not been rated.

Kirja vaihtoi siis omistajaa meidän keittiössä. Kiitos! 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.