corner corner Tot op het bot

Medium

Tot op het bot
by Anthony Bourdain | Mystery & Thrillers
Registered by wingMoriquenwing of Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on 5/21/2011
This book has not been rated. 

status (set by el_señor): to be read


2 journalers for this copy...

Journal Entry 1 by wingMoriquenwing from Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on Saturday, May 21, 2011

This book has not been rated.

"Er is het een en ander mis in het Dreadnought restaurant in New York - de chef is een junkie, de maffia probeert te infiltreren en de eigenaar wordt geschaduwd door de fbi. Ondertussen probeert Tommy de souschef - relatief onschuldig, maar toch met maffiabanden - de perfecte Portugese vissoep te maken.
Tommy is een veelbelovende jonge chef die op het verkeerde moment een niet zo goede loopbaanbeslissing neemt in het restaurant van zijn oom in Little Italy.
Als een huurmoordenaar, slechts gekleed in vershoudfolie, een informant doodt en fileert in de afwasstraat is voor Tommy de maat vol." 


Journal Entry 2 by wingMoriquenwing at Cultuurcentrum Merksem in Merksem, Antwerpen / Anvers Belgium on Thursday, May 26, 2011

This book has not been rated.

Released 7 yrs ago (5/26/2011 UTC) at Cultuurcentrum Merksem in Merksem, Antwerpen / Anvers Belgium

WILD RELEASE NOTES:

Tijdens de voorstelling van "De Presidentes" wordt dit boek vrijgelaten in het Cultuurcentrum van Merksem. Veel plezier ermee! 


Journal Entry 3 by el_señor at Middelkerke, West-Vlaanderen / Flandre Occidentale Belgium on Saturday, December 03, 2011

This book has not been rated.

Ik was vol verbazing dat toen ik ontdekte dat iemand z'n boek had achtergelaten in de trein en was bereid te zoeken van wie deze was. Tot ik ontdekte dat het om een bookcrossingboek ging (tof woord). Ik las de binnenflap en ontdekte dat het om een fantastisch initiatief ging. Ik kan haast niet wachten om er in te beginnen lezen.  


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.