corner corner Jij, jij en jij

Medium

Jij, jij en jij
by Per Nilsson | Teens
Registered by wingMoriquenwing of Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on 2/3/2011
Average 7 star rating by BookCrossing Members 

status (set by AnonymousFinder): available


2 journalers for this copy...

Journal Entry 1 by wingMoriquenwing from Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on Thursday, February 03, 2011

This book has not been rated.

"Anon is twaalf jaar oud. Hij heeft zoveel gelezen dat hij vaak meer weet dan de juffrouw op school. Maar waarom loopt hij altijd te dromen op straat, waardoor hij regelmatig tegen lantaarnpalen opbotst? En waarom kan hij zich er maar niet toe zetten om groente en aardappelen te eten?
Niels is twintig jaar oud. Hij heeft zichzelf een jaar de tijd gegeven om uit te zoeken wat hij met zijn toekomst wil. Hij leest Kerouac en O'Hara en is gefascineerd door leven en dood.'To know lifé you must know death, to know lifé you must die.'Daarom probeert hij stiekem de nacht door te brengen in een grafkist bij een begrafenisonderneming, en daarom laat hij zich uiteindelijk - als experiment - door zijn vriend Hannes in het bos begraven.
Zarah is zeventien jaar oud. Ze heeft een relatie met Victor, een aantrekkelijke jongen die illegaal in het land verblijft. Ze werkt in een kinderdagverblijf waar ze bevriend raakt met Mia. Mia wordt verliefd op Zarah, maar Zarah wil niet weg bij Victor, ook niet als ze merkt dat hij zich met duistere zaakjes bezighoudt.
Anon, Niels en Zarah - drie personen die aanvankelijk niets met elkaar te maken hebben. Maar soms neemt het leven een onverwachte wending; de drie hoofdpersonen uit jij, jij en jij ontmoeten elkaar en hun levens raken meer en meer verstrengeld. Een intrigerende jeugdroman waarin Per Nilsson net als in zijn eerdere jeugdboeken experimenteert met de compositie van het verhaal." 


Journal Entry 2 by wingMoriquenwing at Sportpaleis / Lotto Arena in Merksem, Antwerpen / Anvers Belgium on Thursday, February 24, 2011

This book has not been rated.

Released 7 yrs ago (2/23/2011 UTC) at Sportpaleis / Lotto Arena in Merksem, Antwerpen / Anvers Belgium

WILD RELEASE NOTES:

In de Lotto Arena werd naast een drankautomaat dit boek achtergelaten na het geweldige concert van Skunk Anansie. Veel plezier ermee! 


Journal Entry 3 by wingAnonymousFinderwing at -- geocache --, Oost-Vlaanderen / Flandre Orientale Belgium on Wednesday, December 07, 2011

7 out of 10

Gevonden inderdaad na het optreden van Skunk ! Was zeer leuke extra, een mazzeltje zoals ik het zelf noem. Het heeft een tijdje geduurd, maar we hebben het nu met zijn 2 uitgelezen.... Moet nog een plaatsje zoeken waar ik hem wil achterlaten....

 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.