corner corner Mustemaailma

Medium

Mustemaailma
by Cornelia Funke | Science Fiction & Fantasy
Registered by wingSonkkuwing of Addison, Texas USA on 1/17/2011
Average 7 star rating by BookCrossing Members 

status (set by sannuli): permanent collection


3 journalers for this copy...

Journal Entry 1 by wingSonkkuwing from Addison, Texas USA on Monday, January 17, 2011

This book has not been rated.

Takakansi:

"Oletko koskaan ajatellut, mitä tapahtuisi, jos lempikirjasi henkilöt heräisivät eloon - tai jos voisit lukea itsesi kirjan maailmaan?

Mustesydän-trilogian maaginen huipennus!

Meggie ja hänen äitinsä Resa ja isänsä Mo elävät Mustesydän-kirjan maailmassa, ja tarina on punonut heidät tiukasti mukaansa. Se on antanut Molle Närrin, rosvojoukon johtajan vaarallisen roolin. Mustan prinssin rinnalla Närri taitselee julmia vallanpitäjiä vastaan, ja on jatkuvasti hengenvaarassa, Tarinankertoja Fenoglio on menettänyt taitonsa, ja sanojen mahti, valta muuttaa tarinankulkua on nyt Orfeuksella, joka hyötyy ebemmän julmien vallanpitäjien palvelemisesta. Mustesydämen maailma on kaunis, maaginen, mutta täynnä ansoja, eikä kukaan voi tietää, mihin suuntaan tarina lopulta punoutuu. Selviävätkö Meggie, hänen äitinsä ja isänsä, hänen rakstettunsa Farid hengissä Mustesydämen maailmassa? Vangitseeko se heidät lopullisesti?

Armoitetun tarinankertojan fantasiaseikkailu kietoo taikapiiriinsä jokaisen kirjallisuutta rakastavan! Mustemaailma on jatkoa kirjoille Mustesydän ja Musteloitsu."

Sisäkansi:

" 'Sanohan yksi asia, Meggie. Sano rehellisesti, aivan rehellisesti. Tahdotko sinäkin takaisin kotiin, siihen maailmaan josta tulimme?' Mo kysyi.
Meggie painoi päänsä, sipaisi sileät hiuksensa korvien taakse.
'Meggie?'
Tyttö ei katsonut isäänsä vieläkään.
'En tiedä', hän sanoi lopulta hiljaa.
'Ehkä. On niin rasittavaa pelätä koko ajan, pelätä sinun puolestasi, ja Faridin ja Mustan prinssin ja-' hän kohotti päänsä ja katsoi isäänsä. 'Tiedät, että Fengolio pitää surullisista tarinoista. Ehkä tämä kerta kaikkiaan on sellainen tarina...' " 


Journal Entry 2 by wingSonkkuwing at Akaa, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, June 01, 2011

8 out of 10

Tämä päätösosa on mielestäni trilogian paras vaikka välillä näitä "Närri pelastuu, eipä pelastukaan" -käänteitä tuntuu olevan ihan vaan käänteiden takia. 


Journal Entry 3 by wingmynttiwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, June 21, 2011

This book has not been rated.

Ekan osan olen lukenut, joten jatkokin kiinnostaa. Niinpä nappasin tokan ja kolmannen osan mukaani miittipöydästä pienen empimisen jälkeen. Lukupinoon, hops. 


Journal Entry 4 by wingmynttiwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, November 20, 2012

7 out of 10

Minulle kävi nyt niin, että tykkäsin eniten trilogian kakkososasta. Eli tykkäysjärjestyksessä nämä kirjat menevät mulla 2 - 3 - 1. Ei tämä nyt huono ollut, mutta jotenkin tuntui siltä, että toistettiin vähän liikaa vanhaa. Ei tullut mitään erityisempiä yllätyksiä vastaan. Ja nyt vasta hokasin, että kirjan piirroksethan ovat itse kirjailijan käsialaa.

Päällystin kirjan, etteivät joudu kansipaperit hukkaan, jos kirja joskus jatkossa päätyy ihan villiintyneenä maailmalla matkailemaan. Ja tietty sitten unohdin liimata nuo sisäliepeet jonnekin sisäkanteen. No, onpahan nyt ainakin tuo yksi lieveteksti ikuistettuna tuossa Sonkun journal entryssä. On muuten nätit sisäkannet kirjassa - mukavasti muistuttavat mustetta.

Niin joo, tässäkin kirjassa on henkilöluettelo kirjan lopussa, jos on edellisen osan lukemisesta jo aikaa ja henkilöt hukassa. 


Journal Entry 5 by wingmynttiwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, November 20, 2012

This book has not been rated.

Released 5 yrs ago (11/20/2012 UTC) at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Toivelistakirja pääsee seuraavaksi Lokakuun kirja-arvonnan voittajan huomaan. Lukuiloa! 


Journal Entry 6 by sannuli at Joensuu, Pohjois-Karjala / Norra Karelen Finland on Friday, November 23, 2012

This book has not been rated.

Oi kiitoskiitos!! Ihan toivelistakirjakin :) Tää menee kyllä nyt pysyvään kokoelmaan kunnes oon joskus valmis luopumaan koko trilogiasta...  


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.