corner corner Lieve koningin, open brieven aan Beatrix

Medium

Lieve koningin, open brieven aan Beatrix
by Yvonne Keuls | Literature & Fiction
Registered by korenwolf of Den Bosch/ 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant Netherlands on 11/13/2009
This book has not been rated. 

status (set by korenwolf): travelling


This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!

1 journaler for this copy...

Journal Entry 1 by korenwolf from Den Bosch/ 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant Netherlands on Friday, November 13, 2009

This book has not been rated.

Dit boekje gekocht speciaal voor het monopolyspel. Voor de opdracht van week 5:
De zwarte rotsen:
dobbelsteen: 8
plaats: Koninginnen & koningen- historical leaders
Opdracht: De zwarte rotsen hebben een brief voor de koning! release een boek op de straat die is genoemd naar een koning of koningin. De zwarte rotse are in a Short Reign. Release a book on a street named after a historical leader.

 


Journal Entry 2 by korenwolf at Koningsweg in Den Bosch/ 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant Netherlands on Monday, November 16, 2009

This book has not been rated.

Released 7 yrs ago (11/16/2009 UTC) at Koningsweg in Den Bosch/ 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

WILD RELEASE NOTES:

Dit boek wordt losgelaten voor het monopolyspel week 5
De zwarte rotsen:
dobbelsteen: 8
plaats: Koninginnen & koningen
Opdracht: De zwarte rotsen hebben een brief voor de koning! Release een boek op de straat die is genoemd naar een koning of koningin.

Dit boek wordt losgelaten voor het Koningshuis (een kantoor?gebouw) aan de Koningsweg.

Bijgevoegd een brief aan de koningin:

Majesteit,


In deze brief wend ik mij tot U met een in uw ogen wellicht vreemd verzoek.
U bent een belezen vrouw die naar mijn idee het lezen onder uw onderdanen graag wilt stimuleren. Uw schoondochter is hierin ook actief door haar activiteiten om het analfabetisme tegen te gaan. Hierdoor schroom ik mij niet U mijn vraag voor te leggen.

Het gaat om het volgende. In 2002 is er een Amerikaan geweest die het fenomeen bookcrossen heeft bedacht. Het grote idee erachter is van de wereld een bibliotheek te maken. Kort gezegd komt het er op neer om een boek dat je gelezen hebt te registreren op www.bookcrossing.com, het nummer in het boek te zetten en het boek ergens neer te leggen voor een volgende lezer. Dit idee is nu wereldwijd door ruim 800.000 mensen overgenomen. Bijna 6 miljoen boeken zijn al losgelaten om door een volgende lezer gevonden te worden.
Ook onder uw onderdanen bevind zich een groep enthousiaste bookcrossers. Ze maken er zelfs een spel van. Een monopolyspel. Hier kunt u zien hoe dat er uit ziet; http://www.iiwi.dds.nl/bookcrossing/conventionmonopoly/speelbord.htm

Als lid van team de zwarte rotsen heb ik deze week de opdracht:
De zwarte rotsen:
dobbelsteen: 8
plaats: Koninginnen & koningen
Opdracht: De zwarte rotsen hebben een brief voor de koning! Release een boek op de straat die is genoemd naar een koning of koningin.

Nu heb ik hier een boekje dat een brief is voor U. Hiermee voldoe ik aan de opdracht maar bovenal wil ik U graag kennis laten maken met bookcrossen. Misschien hebt U ook boeken die graag verder willen reizen. Of misschien wil U ook eens op het forum meepraten over boeken die u gelezen hebt. Ik wens U in elk geval veel leesplezier met dit boekje.

Met dit boekje mag U bepalen of U het wilt houden, weggeven of wegleggen. Voor het monopolyspel zou het fantastisch zijn als U een reactie wilt geven op dit boekje. Dit kan U doen door op de website het nummer dat in het boekje staat in te vullen en melden dat U het gevonden hebt en wat U er van vindt. Het mag anoniem maar in dit geval zou het erg fijn zijn als U zich aan zou willen melden. Dit maakt het voor de bookcrossers nog specialer.

Majesteit, ik wil U danken dat U de moeite heeft genomen deze brief te lezen. Als bookcrosser wens ik U veel leesplezier en als Uw onderdaan groet ik U.

Korenwolf

 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.