corner corner Totuus ja toiveet

Medium

Totuus ja toiveet
by P.D. James | Mystery & Thrillers
Registered by wingmynttiwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 10/29/2009
Average 6 star rating by BookCrossing Members 

status (set by myntti): travelling


This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!

1 journaler for this copy...

Journal Entry 1 by wingmynttiwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, October 29, 2009

This book has not been rated.

Runoilijanakin tunnettu rikosylikomisario Adam Dalgliesh pakenee arkea ja julkisuutta Larksokenin niemelle Norfolkin koillisrannikolle. Tutustuessaan kyläläisiin hän havaitsee seudun olevan kauhun vallassa. Viheltäjäksi kutsuttu tappaja on riistänyt hengen neljältä naiselta, ja viides murha tuo tämän yhä lähemmäs Larksokenia. Paikallinen poliisi on ymmällään. Se tietää Viheltäjästä hyvin vähän: tämä iskee pimeällä ja tuntee seudun hyvin eikä tekoihin tunnu olevan järjellistä motiivia. Kun Viheltäjä eräänä yönä saapuu Larksokenin kylään, Dalgliesh ei enää voi pysytellä ulkopuolisena. Ja pian hän huomaa kietoutuneensa kammottaviin rikoksiin, kiihkeisiin tunteisiin ja mutkikkaisiin motiiveihin.

Englanninkielinen alkuteos: Devices and Desires
Suomennos: Seppo Loponen 


Journal Entry 2 by wingmynttiwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, July 09, 2012

6 out of 10

Jonkin jakson Dalgliesh-tv-sarjasta olen tainnut joskus katsoa, mutta näitä kirjoja en muista ennen lukeneeni. Tämän kirjakerhopainoksen alussa on kirjailijaa esittelevä osio, jossa sanotaan: "Kotimaassaan häntä on kutsuttu Agatha Christien manttelinperijäksi, mutta kirjailijatyypiltään hän on lähempänä kunnon tarinankertojia ja vakavasti otettavia kirjailijoita." Jassoo.

Kirja tuntui käynnistyvän hitaasti, kun jokainen henkilöhahmo sai oman esittelyjaksonsa. Muutenkaan juttu ei tuntunut liikkuvan kovin nopeasti, kun väkeä oli tosiaan paljon seurattavana. Sitten kuitenkin jotkin juonenkäänteet tulivat kuin puskista. Äh. Dalgliesh on kyllä hahmona ihan kiinnostava, mutta ainakaan tämän kirjan perusteella en aio enempää sarjan kirjoja lukea. Tämä kelpasi kuitenkin ihan hyvin viikonlopun lukemisiksi. 


Journal Entry 3 by wingmynttiwing at Kurun haaksirikon muistomerkki in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, August 05, 2012

This book has not been rated.

Released 5 yrs ago (8/5/2012 UTC) at Kurun haaksirikon muistomerkki in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Muistomerkin juurella.

Osallistun tällä kirjavapautuksella Pippiksen patsashaasteeseen.

***
BC-sivuston kielen saa halutessaan vaihdettua sivun ylälaidan vihreässä palkissa olevasta linkistä. Suomenkielinen keskustelufoorumi: http://www.bookcrossing.com/forum/30 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.