corner corner Verzamelde verhalen van het beertje Paddington

Medium

Verzamelde verhalen van het beertje Paddington
by Michael Bond | Children's Books
Registered by bookguide of Wijchen, Gelderland Netherlands on 10/17/2009
Average 9 star rating by BookCrossing Members 

status (set by AnonymousFinder): to be read


2 journalers for this copy...

Journal Entry 1 by bookguide from Wijchen, Gelderland Netherlands on Saturday, October 17, 2009

10 out of 10

Zelf ben ik Engelse en ben opgegroeid met de verhalen van het maffe beertje Paddington. Helaas denken veel kinderen tegenwoordig dat de Paddington boeken voor kleuters geschreven zijn, omdat er een tekenfilmserie van is. Maar laat je niet misleiden, Paddington is bedoeld voor de middenbouw op de basisschool, en voor mee- of voorlezende volwassenen is hij ook erg grappig. Geneer je niet, en geniet ervan! 


Journal Entry 2 by bookguide at Den Bosch - Nijmegen in - In de trein, Noord-Brabant Netherlands on Saturday, October 17, 2009

This book has not been rated.

Released 8 yrs ago (10/17/2009 UTC) at Den Bosch - Nijmegen in - In de trein, Noord-Brabant Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

WILD RELEASE NOTES:

Losgelaten tijdens Kinderboekenweek 2009, en voor het Monopolyspel - opdracht week 2 voor team Eastern Princesses: laat een boek los in het openbaar vervoer. Paddington is gevonden op het treinstation Paddington in Londen. Nu gaat hij weer op reis in Nederland. Ik hoop dat hij een nieuw goed thuis vindt. Fijne reis, Paddington!

Als je dit boek vindt, mag je er verder mee doen wat je wilt: lezen of doorgeven aan iemand anders. Ik zou het heel leuk vinden als je hier even meldt wat je ervan vond, en wat je ermee gedaan hebt. Als je zelf lid wordt (met een eigen nickname), krijg je een email als iemand anders iets over dit boek schrijft. BookCrossing is gratis, heeft geen spam, en is veilig - jouw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt, en niemand kan jouw emailadres zien.
Uitleg in het Nederlands vind je op www.bookcrossing.nl.

Dit boek is losgelaten voor de volgende BookCrossing challenge:
- The Ultimate Challenge - boeken lezen en loslaten, met bonuspunten voor een maandelijkse thema 


Journal Entry 3 by bookguide from Wijchen, Gelderland Netherlands on Sunday, October 18, 2009

This book has not been rated.

Het was gisteren erg druk 's avonds in de trein, en er waren heel weinig kinderen. Het lukte dus niet om Paddington *in* de trein los te laten, en ik was bang dat als hij 's nachts in de trein zou blijven liggen, dat een stel dronken jongeren hem in de gaten zouden krijgen, en dat hij eigenlijk te jong is om dat mee te maken. In dezelfde treincoupé zat wel één gezin met drie kinderen, ik had gehoord dat ze ook in Wijchen zouden uitstappen, en bovendien hadden de ouders boeken gegeven om ze stil te houden, en de oudste jongen was aan het voorlezen. Leuk, een lezend gezin! Daarom zorgde ik dat ik als eerste uitstapte en legde Paddington snel te vondeling op een bank. Helaas hebben de kinderen hem niet opgemerkt omdat ze bij het uitstappen bekenden tegenkwamen. Vanaf het fietsenstalling kon ik zien dat Paddington er nog lag, en toen heb ik hem gered, want het was te koud en vochtig om hem daar in z'n uppie te laten liggen. In de komende dagen geef ik hem nog een kans, en laat hem waarschijnlijk in de wachtruimte liggen. Bovendien 's zondags of door de weeks minder kans op ontmoetingen met dronken en baldadige jongelui! 


Journal Entry 4 by bookguide at Stationslaan in Wijchen, Gelderland Netherlands on Tuesday, October 20, 2009

This book has not been rated.

Released 8 yrs ago (10/20/2009 UTC) at Stationslaan in Wijchen, Gelderland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

WILD RELEASE NOTES:
Losgelaten door team Eastern Princesses voor week 2 van het Monopoly spel, opdracht 'In het openbaar vervoer'.

Paddington wacht nu rustig op nieuwe vrienden in het stationwinkeltje Aon 't Spoor in Wijchen. Toen ik hem achterliet, leunde hij tegen een ronde zuil waar posters voor evenementen opgehangen worden. Aon 't Spoor is een bijzonder initiatief. Ongeveer twee jaar geleden zou de stationsloket en wachtruimte gesloten worden, maar nu is het overgenomen door een stichting voor reintegratie op de arbeidsmarkt, maar ze doen het geweldig! Er is een winkeltje die koffie, appeltaart en snoep etc. verkoopt, maar ook prachtige kunst van de Driestroom (centrum voor geestelijk gehandicapten), verjaardagskaarten, bloemen, tijdschriften, en je kunt er fietsen huren. Bovendien staat de VVV tegenwoordig in het gebouw, je kunt er droog en warm zitten wachten op de trein, en het is ook nog open op zondag. Altijd de moeite waard als je op zoek bent naar een cadeau!

Dit boek is losgelaten voor de volgende BookCrossing challenges:
- The Ultimate Challenge - boeken lezen en loslaten, met bonuspunten voor een maandelijkse thema. 


Journal Entry 5 by wingAnonymousFinderwing on Wednesday, October 28, 2009

8 out of 10

Jammer, maar Paddington is niet ver gekomen.Ik kreeg hem van een andere reiziger. Ik ben een enthousiaste fan van de beer. Ik verzamel ook beren. Ik heb al enkele boekjes van Paddington, maar dit verhaal ken ik niet. Ik ga het eerst lekker lezen en bedenk dan of ik hem verder laat reizen.
Nu kan ik hem nog niet missen, dus hij blijft nog even in Wijchen

CAUGHT IN WIJCHEN GELDERLAND NEDERLAND 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.