corner corner Kohtalokas lento

Medium

Kohtalokas lento
by Reichs, Kathy | Literature & Fiction
Registered by MsTeddy of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 6/16/2009
Average 7 star rating by BookCrossing Members 

status (set by myntti): travelling


This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!

5 journalers for this copy...

Journal Entry 1 by MsTeddy from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, June 16, 2009

8 out of 10

Löytyi äidin kirjapinosta ja luettuani olin järkyttynyt.. Niin oli samantapainen tapaturma kuin juuri oikeassa elämässä tapahtunut Air Francen kohtalo..

"Matkustajakone on pudonnut Pohjois-Carolinan vuorille. Tempe Brennan kuulee uutisen autoradiostaan ja ehtii ensimmäisenä paikalle. Oikeusantropologina ja katastrofiryhmän jäsenenä hänen tehtävänsä on etsiä, lajitella ja tutkia onnettomuuden surullisia jäännöksiä. Kaiken keskellä Tempeä kalvaa huoli siitä, ettei hänen tyttärensä Katy vastaa puhelimeen. katy opiskelee samassa yliopistossa kuin koneessa ollut nuorten urheilijoiden joukko.

Aiheuttiko maahansyöksyn pommi vai pelkkä tekninen vika? Erikoisen mutkikkaaksi jutun tekee puistattava todiste, jonka Tempe löytää läheisestä metsästä. Ja vielä: oliko koneessa kuljetetulla vangilla osuutta tapahtumaan? Näitä pohtiessaan Tempe tulee porautuneeksi syvälle paikkakunnan politiikkaan ja historiaan. Pian hän huomaa, että muutamat tahot yrittävät jarruttaa hänen tutkimustaan. Onko Tempe Brennan pääsemässä liian lähelle salattua totuutta?" 


Journal Entry 2 by MsTeddy at Pääkirjasto Metso, vaihtohylly/ book swap in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, June 22, 2009

This book has not been rated.

Released 9 yrs ago (6/22/2009 UTC) at Pääkirjasto Metso, vaihtohylly/ book swap in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

WILD RELEASE NOTES:

Vapaata riistaa kirjaston aulassa. 


Journal Entry 3 by winglukutuoliwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, June 22, 2009

This book has not been rated.

En voinut vastustaa kiusausta, vaan nappasin Metson vaihtokärrystä, kun satuin sopivasti apajille. Kirjailija, jolta en ole aiemmin lukenut mitään - mielenkiintoista... 


Journal Entry 4 by winglukutuoliwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, March 01, 2010

7 out of 10

Kirjan ensimmäinen puolisko imaisi minut tehokkaasti mukaansa, mutta jälkimmäisen puoliskon kanssa alkoi tuntua takkuiselta - en enää jaksanut pysyä sinänsä jännittävän tarinan juonessa mukana. En tiedä, mikä kirjan loppuosassa alkoi tökkiä, ehkä paisuva paikkakunnan politiikan ja historian tonkiminen? Liian laaja henkilögalleria?
Kirjailijan siviiliammatti näkyi kerronnassa yksityiskohtaisena kuolinsyytutkimuksen kuvauksena, jota ei voi olla arvostamatta, vaikken noista yksityiskohdista ja niiden oikeellisuudesta osaa mitään sanoakaan.

Tästä ensikosketuksesta tähän kirjailijaan jäi vähän ambivalentti kuva, en osaa sanoa, pidinkö vai en. Ehkä antaisin kuitenkin Reichsille uuden mahdollisuuden, jos joku toinen dekkarinsa tulisi vastaan.

#35 for Reduce Mount TBR 2010 Challenge by DoveiLibri

EDIT 110310

Vein tarjolle BC-tapaamiseen ja lähti jonkun crossaajan mukaan :) 


Journal Entry 5 by wingSonkkuwing from Addison, Texas USA on Thursday, March 11, 2010

This book has not been rated.

Lähti mukaan miitistä. 


Journal Entry 6 by wingSonkkuwing at Akaa, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, June 16, 2010

9 out of 10

Alkuun kangerteli eikä meinannut lähteä liikkelle, mutta vauhti parani nopeasti. Hyvä kirja kaiken kaikkiaan. Hieman taustalla häiritsi kun olen katsonut Bones sarjaa tv:stä ja siinä päähenkilö on erilainen kuin kirjassa. 


Journal Entry 7 by wingKemppuwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, October 27, 2011

This book has not been rated.

Kirja lähti miitistä mukaan. Kohta mulle on kerääntynyt koko Temperance Brennan -sarja, mut se eka osa uupuu vielä! Koska haluan lukea sarjan järjestyksessä, täytyy odottaa, että saan sen käsiini ja luettua, ennen kuin voin jatkaa näihin myöhempiin osiin. Toivottavasti sitten edes pidän tästä sarjasta! :) Vaikuttaa kyllä sellaiselta, että voisin pitää. 


Journal Entry 8 by wingKemppuwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, January 16, 2012

This book has not been rated.

Kävi päinvastoin kuin lukutuolille. Minulla tökki kirjan alku. Vasta kun olin lähes puolivälissä kirjaa, se alkoi viedä mennessään. Henkilöitä oli kyllä kieltämättä vähän liikaakin, aloin jo mennä sekaisin. Ehkä lento-onnettomuus alussa oli vähän liian iso juttu alkuun? Sarjan aiemmissa osissahan on aloitettu pienemmästä tai yhdestä tapauksesta, ja sitten paisuteltu loppua kohti.
Kyllä nämä Brennan-kirjat ihan viihdyttäviä ovat, vaikka kaikkein karmeimmat kohdat tai yksityiskohtaisimmat jankkaukset luenkin yleensä vain silmäillen, ja vaikka välillä tapahtumat ovat mielestäni turhan yliampuvia. Niin kuin nyt vaikka se, että Brennan joutuu nähtävästi aina siepatuksi vähän ennen kirjan loppua...Ihmetyttää myös epätieteellisen rotu-sanan käyttö ihmisistä, varsinkin antropologin suusta. Tempe Brennan on kuitenkin kiinnostava hahmo, kerrankin sopivan ikäinen todelliseksi asiantuntijaksi, ja hänen kamppailunsa ihmissuhteiden ja alkoholista kieltäytymisen kanssa tekevät hänet inhimilliseksi. 


Journal Entry 9 by wingmynttiwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, January 20, 2012

This book has not been rated.

Illan miitistä mukaan. 


Journal Entry 10 by wingmynttiwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, December 20, 2012

6 out of 10

Hmm, minullakin tökki tuo kirjan loppupuoli. Muutenkaan tässä ei tuntunut olevan oikein imua - lukeminen oli osittain pakkopullaa. Mutta loppuun luin, kun nyt kerran aika pitkälle olin jo päässyt. Luin tätä pätkittäin, joten voi olla, että sekin vaikutti tökkimiseen. Aika lailla samaa kaavaa nämä Tempe-kirjat tosiaan tuntuvat toistavan, kun tuo sieppaamisjuttu on jo niin nähty. (Enkä ole edes kovin monta näitä lukenut.) Taidan pitää tauon näistä, ennen kuin tartun seuraavaan hyllyssä odottavaan sarjan kirjaan. 


Journal Entry 11 by wingmynttiwing at Pääkirjasto Metso, vaihtohylly/ book swap in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, January 26, 2013

This book has not been rated.

Released 5 yrs ago (1/26/2013 UTC) at Pääkirjasto Metso, vaihtohylly/ book swap in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Kirjanvaihtokärryssä.

Osallistun tällä vapautuksella Appelsiinin 52 viikkkoa -vapautushaasteeseen.
Viikon 4 teema on kirjan nimen mukaisesti "kohtalokas lento".
Kirjassa tapahtuu lento-onnettomuus. Sellainen tapahtui myös Metson luona tilhiparvelle, kuten Aamulehden jutusta voidaan lukea: Metson edessä makasi 20 kuollutta tilheä. (Mitä vapautuspaikkaan noin muuten tulee, niin metsojen lentojen kohtalokkuudesta minulla ei ole tietoa.)

***
BC-sivuston kielen saa halutessaan vaihdettua sivun ylälaidan vihreässä palkissa olevasta linkistä. Suomenkielinen keskustelufoorumi: http://www.bookcrossing.com/forum/30 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.