corner corner Anansi de spin

Medium

Anansi de spin
by Noni Lichtveld | Children's Books
Registered by AnnevO of Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on 5/10/2009
Average 8 star rating by BookCrossing Members 

status (set by AnnevO): travelling


This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!

1 journaler for this copy...

Journal Entry 1 by AnnevO from Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on Sunday, May 10, 2009

8 out of 10

Negerslaven namen jaren geleden eeuwenoude spinnenverhalen mee uit West-Afrika. Ze gaan over Anansi, een slimme maar ook erg luie spin. In dit boekje staan drie van zulke verhalen, met prachtige illustraties. Ze zijn afkomstig uit Noni's boek Anansi tussen god en duivel. De verhalen zijn:
- Cha Nanzi en de oude hoed
- Een nachtje stappen
- De liefde van een jonge kikker 


Journal Entry 2 by AnnevO at GC1PD3W Is Afrikaans Nederlands? in - GeoCache, Zuid-Holland Netherlands on Sunday, May 17, 2009

This book has not been rated.

Released 9 yrs ago (5/17/2009 UTC) at GC1PD3W Is Afrikaans Nederlands? in - GeoCache, Zuid-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

WILD RELEASE NOTES:

Hallo daar, vinder! Als je dit leest, heb je een boek gevonden. Gefeliciteerd!
Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard.
Wil je, als je het uit hebt, hier vertellen wat je ervan vond? Of als je het boek niet wilt lezen,omdat het je smaak niet is, hier melden dat het boek gevonden is?

Het zou leuk zijn als je het boek verder laat reizen. Je kan het aan een kennis geven om te lezen of zomaar in het wild ergens achterlaten zodat iemand anders het kan vinden, bijvoorbeeld in een restaurant, school, buiten, of ergens anders waarvan jij denkt dat er mensen komen die dit boek zouden willen lezen.
Het zou nog leuker zijn als je lid wordt van BookCrossing. Dat is gratis en veilig, je emailadres wordt niet doorgegeven.
Dit kan je hier doen: www.bookcrossing.com/join (Engelse pagina). Je kunt dan zelf zien waar het boek na jou naar toe gaat. Je kan ook andere boeken registreren en loslaten, kijk maar eens op www.bookcrossing.nl voor meer uitleg in het Nederlands.
Als je lid wordt, zou ik het leuk vinden als je mij, AnnevO, als verwijzer ("referrer") opgeeft, dan kan ik zien dat je ook een geregistreerde bookcrosser bent geworden.

Wil je meer boeken vinden? Kijk dan eens in een officiële bookcrossing zone (OBCZ), bijvoorbeeld in Grand Café Restauarant & Jazzclub Biblio, Van Vollenhovenstraat 15 unit 26-27 te Rotterdam of in een van de vele andere Nederlandse OBCZ's (te vinden via de Nederlandstalige website).

Veel leesplezier,
AnnevO 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.