corner corner Het verdwenen spiegelpaleis en de orde van de weerheren

Medium

Het verdwenen spiegelpaleis en de orde van de weerheren
by onbekend | Children's Books
Registered by wingkoekiebakwing of Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on 4/28/2009
Average 8 star rating by BookCrossing Members 

status (set by dragonfly_s): to be read


2 journalers for this copy...

Journal Entry 1 by wingkoekiebakwing from Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Tuesday, April 28, 2009

This book has not been rated.

"In een grote, stevige map waarop het logo van het ministerie van zeer geheime zaken staat en een rode stempel met ‘Zeer Geheim’ bevinden zich een brief, enkele bewijsstukken in plastiek, een notaboekje, enkele persknipselkopieën, een kaart, een boekje en enkele foto’s. Na het lezen van de brief kan de lezer zelf op zoek gaan naar de oplossing van het mysterie aan de hand van de codes die worden uitgelegd, zodat de jonge speurder via een geheime site zijn/haar onderzoek kan verder zetten.

Deze map is heel verzorgd uitgegeven en zal een beetje ondernemende jongere zeker aanspreken om verder op onderzoek te gaan. De begeleidende brief is ook gericht aan jonge speurders en geeft de juiste informatie om verder aan de slag te kunnen. Het boekje bevat een aantal tips voor de speurder in spé. Het is gebaseerd op ‘Het spionnenhandboek’ van Herbie Brennan (uitgegeven bij uitgeverij Van Goor). De tekst ervan is heel duidelijk en zal de jonge speurder zeker op goeie ideeën brengen. Eens de speurder zijn weg gevonden heeft naar de geheime site, kan hij echt aan de slag om het mysterie van het spiegelpaleis op te lossen. Elke keer hij/zij een element heeft opgelost, krijgt hij/zij een volgend element via de site. Heel leuk opgevat en erg motiverend om verder te zoeken! Het enige nadeel is dat er telkens gevraagd wordt om de gegeven informatie af te drukken. Er zijn zo wel 26 documenten, wat duur kan uitvallen aan inkt en papier. Maar een beetje speurder mag zich hier niet door laten afschrikken.
Een jonge speurder zal hier een hele tijd zoet mee zijn! MAAR … Pssst! Niet verder vertellen, hoor! Het is allemaal zéér geheim!" 


Journal Entry 2 by wingkoekiebakwing at Nemo in Amsterdam, Noord-Holland Netherlands on Friday, May 01, 2009

This book has not been rated.

Released 9 yrs ago (5/1/2009 UTC) at Nemo in Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

WILD RELEASE NOTES:

Vandaag, ergens in het gebouw... 


Journal Entry 3 by dragonfly_s at Doetinchem, Gelderland Netherlands on Wednesday, December 26, 2012

8 out of 10

Ik vind het een heel leuk idee!
met leuke en spannende dingen er in. 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.