corner corner Sushi & Chardonnay

Medium

Sushi & Chardonnay
by Yoyo van Gemerde | Women's Fiction
Registered by AnnevO of Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on 4/3/2009
Average 8 star rating by BookCrossing Members 

status (set by AnonymousFinder): to be read


2 journalers for this copy...

Journal Entry 1 by AnnevO from Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on Friday, April 03, 2009

8 out of 10

Het valt niet mee een geslaagde, moderne Amsterdamse van (bijna) dertig te zijn. Nicki, die niets liever wil dan beroemd worden, en haar beste vriendin Petra, die een bliksemcarriere maakt bij het tijdschrift Isis, ondervinden dit aan den lijve. Wanneer Nicki wordt ontslagen als receptioniste bij een platenmaatschappij, loodst Petra haar Isis binnen als schrijfster van de horoscooppagina. Nicki's aanvankelijke schuldgevoel - ze weet nauwelijks iets van astrologie - verdwijnt zodra roem en geld hun intrede doen. Ze verschijnt regelmatig op televisie, kan haar luxe lunches voortaan declareren en de bassist van de Sealions nodigt haar uit voor een weekendje Londen: de wereld is één grote speeltuin. Maar dan stort Petra in...
In Sushi en Chardonnay banen een stel eigenwijze vriendinnen zich, met behulp van mobiele telefoons, troostfood, zelfhulpboeken en soaps, op hilarische wijze een weg door de glitter en het klatergoud van het leven. 


Journal Entry 2 by AnnevO at Rederij Doeksen, MS Koegelwieck in - Schepen en veerboten, Fryslân (Friesland) Netherlands on Friday, April 03, 2009

This book has not been rated.

Released 9 yrs ago (4/4/2009 UTC) at Rederij Doeksen, MS Koegelwieck in - Schepen en veerboten, Fryslân (Friesland) Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

WILD RELEASE NOTES:

Hallo daar, vinder! Als je dit leest, heb je een boek gevonden. Gefeliciteerd!
Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard.
Wil je, als je het uit hebt, hier vertellen wat je ervan vond? Of als je het boek niet wilt lezen,omdat het je smaak niet is, hier melden dat het boek gevonden is?

Het zou leuk zijn als je het boek verder laat reizen. Je kan het aan een kennis geven om te lezen of zomaar in het wild ergens achterlaten zodat iemand anders het kan vinden, bijvoorbeeld in een restaurant, school, buiten, of ergens anders waarvan jij denkt dat er mensen komen die dit boek zouden willen lezen.
Het zou nog leuker zijn als je lid wordt van BookCrossing. Dat is gratis en veilig, je emailadres wordt niet doorgegeven.
Dit kan je hier doen: www.bookcrossing.com/join (Engelse pagina). Je kunt dan zelf zien waar het boek na jou naar toe gaat. Je kan ook andere boeken registreren en loslaten, kijk maar eens op www.bookcrossing.nl voor meer uitleg in het Nederlands.
Als je lid wordt, zou ik het leuk vinden als je mij, AnnevO, als verwijzer ("referrer") opgeeft, dan kan ik zien dat je ook een geregistreerde bookcrosser bent geworden.

Wil je meer boeken vinden? Kijk dan eens in een officiële bookcrossing zone (OBCZ), bijvoorbeeld in Grand Café Restauarant & Jazzclub Biblio, Van Vollenhovenstraat 15 unit 26-27 te Rotterdam of in een van de vele andere Nederlandse OBCZ's (te vinden via de Nederlandstalige website).

Veel leesplezier,
AnnevO 


Journal Entry 3 by wingAnonymousFinderwing on Friday, July 24, 2009

8 out of 10

Wat een grappig initiatief! Heb het boek gekregen tijdens een korte vakantie in Krakau en weet nog niet wat ik ermee ga doen als ik het uit heb.. Maar als het goed is wordt dat 'vanzelf' duidelijk! :)

CAUGHT IN KRAKAU POLAND 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.