corner corner Tänään kotona

Medium

Tänään kotona
by Regina Rask | Literature & Fiction
Registered by wingBookgeowing of Pirkkala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 2/16/2009
This book has not been rated. 

status (set by Bookgeo): travelling


This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!

1 journaler for this copy...

Journal Entry 1 by wingBookgeowing from Pirkkala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, February 16, 2009

This book has not been rated.

Kirpputoriostos. Otavan Seven-pokkari, 220 sivua.

Takakannesta:

"Eräänä aamuna Hertta huomaa, että viidentoista vuoden avioliitto on ohi ja hänestä on tullut yksinhuoltaja. On muututtava superäidiksi, jolla on miehen voimat, hevosen nopeus ja naisen äly.

Hertta vannoo, että ei ota uutta miestä. Mutta sitten vastaan astelee turvallinen Tero, ja kohta ollaan jo perustamassa kahden aikuisen, kolmen murrosikäisen ja kahden kissan uusperhettä.

Onnellistä yhteistä elämää varten hankitaan omakotitalo Keravalta. Kun lasten sanat sujahtelevat kuin myrkkutikarit ja kissat sähisevät toisilleen, Hertan päässä takoo mantran lailla: elämä ei voi olla kovin huonossa jamassa, jos keittiöön mahtuu ruokapöytä.


Tänään kotona on vapauttava tarina kaikille naisille, jotka kamppailevat miesten, lasten, miehen lasten, vanhempien, entisten ja nykyisten appivanhempien, kilpailuhenkisten naapurien, tulosta odottavien esimiesten, vanhenemisen ja ruokaa pursuvien ostoskassien jokapäiväisessä ristitulessa."
 


Journal Entry 2 by wingBookgeowing from Pirkkala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, April 25, 2009

This book has not been rated.

Tämä taisi olla toinen Raskilta lukemani kirja. Uusioperheongelmat kävivät minusta pitemmän päälle vähän rasittaviksi ja ivailua tihkuva ilmapiiri ei ilahduttanut. Käynnissä oli aikamoinen raja- ja väsytystaistelu. Tarinan parasta antia olivat yleiskuvaa kirkastavat muutamat huumoripilkahdukset.

Kirja oli ensin katsottuna toivelistayllätykseksi, mutta toivoja ehti saada sen jo muualta. Joten nyt kirja pääsee vapauteen Tarnan kotiaiheisen Evakkoaika on ohi -haasteen merkeissä. 


Journal Entry 3 by wingBookgeowing at Laukontori in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, April 25, 2009

This book has not been rated.

Released 9 yrs ago (4/25/2009 UTC) at Laukontori in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

WILD RELEASE NOTES:

Jätän kirjan Laukontorille jollekin sopivalle penkille BC-pussissa n. klo 17.30.

Osallistun tällä vapautuksella Tarnan kotiaiheiseen Evakkoaika on ohi -haasteeseen. Vapautuspaikka ei ole suoranaisesti kotiaiheinen, mutta olen lukemattomat kerrat ohi kulkiessani miettinyt, millaisia koteja Laukontorin reunan komeissa taloissa mahtaa olla. Näköalat ovat ainakin ihan hulppeat.
________________________________

Onneksi olkoon, olet löytänyt BookCrossing-kirjan! Toivottavasti pidät kirjasta ja ilmaisesta BookCrossing-sivustosta. Ole kiltti ja tee merkintä, jossa kerrot, mistä löysit kirjan. Jos luet sen, olisi myös kiva kuulla, mitä pidit kirjasta. Luettuasi kirjan voit joko pitää sen omassa hyllyssäsi tai antaa sen jatkaa matkaa. Jos päätät liittyä BookCrossing-sivustolle, pääset myös itse seuraamaan kirjan matkaa ja lukemaan uusien lukijoiden ajatuksia tästä kirjasta.

Hyviä lukuhetkiä!

PS. Jos et ole aikaisemmin tutustunut BookCrossingiin ja englanninkielinen sivusto tuntuu hankalalta lähestyä, niin seuraavat linkit ovat avuksesi.

* Bookcrossingista suomeksi: http://bookcrossingfinland.net/wiki/
* Suomenkielinen keskustelufoorumi: http://www.bookcrossing.com/forum/30
 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.