corner corner Villa Serena

Medium

Villa Serena
by Marion Pauw | Literature & Fiction
Registered by AnnevO of Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on 2/2/2009
Average 8 star rating by BookCrossing Members 

status (set by OBCZLeeszaal010): travelling


This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!

2 journalers for this copy...

Journal Entry 1 by AnnevO from Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on Monday, February 02, 2009

8 out of 10

De ideale man, een moordenaar? Fillis en Andrew zijn het ideale stel: jong, mooi en dolgelukkig met elkaar. Waarom probeert Andrew zijn vrouw dan te vermoorden tijdens hun huwelijksreis?
Ook al verklaart haar prettig gestoorde vriendin M. haar voor gek: Fyllis gaat toch terug naar de Dominicaanse Republiek, naar de plek waar haar huwelijksreis zo dramatisch eindigde. Vorig jaar was ze in dit hotel met haar kersverse echtgenoot die haar op handen droeg. Tot hij haar probeerde te vermoorden en ze ternauwernood het vege lijf kon redden. Andrew houdt vol dat stemmen hem tot zijn daad aanzetten, maar is dat wel zo? Andrew is inmiddels opgenomen in een inrichting en kan Fyllis' vragen niet meer beantwoorden.
Fyllis is vastbesloten in het idyllische Villa Serena met het verleden in het reine te komen en de draad van haar leven weer op te pakken. Dat lukt aardig als ze de knappe Manolo ontmoet die al haar behoeftes precies lijkt aan te voelen. Samen gaan ze op onderzoek uit, en ontdekken de gruwelijke waarheid die de serene villa verbergt. 


Journal Entry 2 by AnnevO from Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on Monday, February 02, 2009

This book has not been rated.

Uitgeleend aan een collega. 


Journal Entry 3 by wingOBCZLeeszaal010wing at Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on Friday, November 08, 2013

This book has not been rated.

van AnnevO gekregen om verder op reis te sturen, met dank 


Journal Entry 4 by wingOBCZLeeszaal010wing at OBCZLeeszaal010 in Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on Friday, November 08, 2013

This book has not been rated.

Released 4 yrs ago (11/8/2013 UTC) at OBCZLeeszaal010 in Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Hallo vinder!

Gefeliciteerd, je hebt dit boek gevonden! Ik hoop dat je ervan zult genieten. Wil je, als je het uit hebt, hier vertellen wat je ervan vond? Daarna zou het leuk zijn als je het verder laat reizen. Je kan het aan een kennis geven om te lezen of zomaar in het wild ergens achterlaten zodat iemand anders het kan vinden, bijvoorbeeld in een restaurant, school, buiten, of ergens anders waarvan jij denkt dat er mensen komen die dit boek zouden willen lezen. Als je dit boek wilt volgen op zijn 'wereldreis' dan kan je je aanmelden als nieuwe bookcrossers via de engelstalige webpagina www.bookcrossing.com. Ik zou het leuk vinden als je mijn naam (OBCZLeeszaal010) dan invult als 'referring member'.
Meer Nederlandstalige informatie vind je op www.bookcrossing.nl.

Veel leesplezier!  


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.