corner corner De perfecte partner

Medium

De perfecte partner
by Esther Verhoef | Other
Registered by AnnevO of Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on 10/14/2008
Average 8 star rating by BookCrossing Members 

status (set by salvage): travelling


2 journalers for this copy...

Journal Entry 1 by AnnevO from Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on Tuesday, October 14, 2008

This book has not been rated.

Literair Juweeltje. 'Oestrogeenthrillers' worden de uiterst succesvolle boeken van Esther Verhoef en collegaschrijfsters Saskia Noort en Simone van de Vlugt wel genoemd, omdat er anders dan in typische mannenthrillers (die nooit 'testosteronthrillers' werden genoemd) minder nadruk op actie en veel meer op psychologie ligt. Juist de psychologie is van groot belang in het verhaal De perfecte partner, de spanning loopt langzaam op en het plot krijgt aan het einde ook nog een heel verrassende wending. Maar er vloeit beslist ook heel wat bloed... 


Journal Entry 2 by AnnevO at Rederij Doeksen, MS Koegelwieck in - Schepen en veerboten, Fryslân (Friesland) Netherlands on Friday, April 03, 2009

This book has not been rated.

Released 9 yrs ago (4/3/2009 UTC) at Rederij Doeksen, MS Koegelwieck in - Schepen en veerboten, Fryslân (Friesland) Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

WILD RELEASE NOTES:

Hallo daar, vinder! Als je dit leest, heb je een boek gevonden. Gefeliciteerd!
Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard.
Wil je, als je het uit hebt, hier vertellen wat je ervan vond? Of als je het boek niet wilt lezen,omdat het je smaak niet is, hier melden dat het boek gevonden is?

Het zou leuk zijn als je het boek verder laat reizen. Je kan het aan een kennis geven om te lezen of zomaar in het wild ergens achterlaten zodat iemand anders het kan vinden, bijvoorbeeld in een restaurant, school, buiten, of ergens anders waarvan jij denkt dat er mensen komen die dit boek zouden willen lezen.
Het zou nog leuker zijn als je lid wordt van BookCrossing. Dat is gratis en veilig, je emailadres wordt niet doorgegeven.
Dit kan je hier doen: www.bookcrossing.com/join (Engelse pagina). Je kunt dan zelf zien waar het boek na jou naar toe gaat. Je kan ook andere boeken registreren en loslaten, kijk maar eens op www.bookcrossing.nl voor meer uitleg in het Nederlands.
Als je lid wordt, zou ik het leuk vinden als je mij, AnnevO, als verwijzer ("referrer") opgeeft, dan kan ik zien dat je ook een geregistreerde bookcrosser bent geworden.

Wil je meer boeken vinden? Kijk dan eens in een officiële bookcrossing zone (OBCZ), bijvoorbeeld in Grand Café Restauarant & Jazzclub Biblio, Van Vollenhovenstraat 15 unit 26-27 te Rotterdam of in een van de vele andere Nederlandse OBCZ's (te vinden via de Nederlandstalige website).

Veel leesplezier,
AnnevO 


Journal Entry 3 by salvage from Haarlem, Noord-Holland Netherlands on Sunday, April 05, 2009

8 out of 10

Annev0,

Heel erg bedankt voor dit kleine meesterwerkje. Maanden geleden zag ik een stukje over bookcrossing op tv maar ik was nog nooit in het echt zo'n boek tegengekomen. Ik vond hem overigens niet op de boot maar op tafel in de stayokay. waarschijnlijk is een ander mij dus al voor geweest. Ik heb een geweldig en spannend uur beleefd met dit boek, momenteel leest mijn zusje het boekje en daarna ga ik er een geschikte plek voor zoeken. nogmaals bedankt dat ik op deze leuke manier met bookcrossing in aanraking ben gekomen en wie weet krijg je ooit nog eens een boek van mij.

groetjes : ) 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.