corner corner Åpent sinn eller høl i hue?


1 journaler for this copy...

Journal Entry 1 by LeishaCamden from Alna bydel, Oslo fylke Norway on Saturday, April 26, 2008

This book has not been rated.

Hva skjer med teorien bak Da Vinci-koden når den blir gått nærmere etter i sømmene? Hva har Harry Potter til felles med norsk heksetradisjon? Visste du at Røde Kors kurset personell i bruk av ønskekvister, og fikk med seg Forsvaret - inntil det ble vitenskapelig bevist at kvistene var totalt ubrukelige i leteaksjoner? Og hadde Norges svar på Nostradamus, Lebesbymannen, rett i noen av sine spådommer?

I Åpent sinn eller høl i hue? tar Norges fremste skeptikere for seg temaer som spenner fra Harry Potter via alternativ medisin til Holocaustbenektelse. Boka gir et overblikk over hva de selverklærte skeptikerne er opptatt av, og leseren vil garantert bli både underholdt, provosert og opplyst i løpet av lesningen.

Boka gis ut i samarbeid med foreningen Skepsis, som også står bak Fyrster i Tåkeland (2001) og Konspiranoia (2003), begge utgitt på Humanist forlag.'

Dette er en paperbackutgave fra Humanist forlag, utgitt i 2006.

Jeg har lest en annen bok i samme gate fra samme forlag (Fyrster i Tåkeland) og likte den godt, og jeg synes denne høres veldig interessant ut. Skal bli spennende. :-)

Jeg kjøpte denne boka på et bakgårdssalg hos forlagene Pax og Oktober i Oslo lørdag 1. september 2007. 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.