corner corner Het Kinderziekenhuis

Medium

Het Kinderziekenhuis
by Heinz G. Konsalik | Literature & Fiction
Registered by AnnevO of Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on 1/22/2007
This book has not been rated. 

status (set by OBCZ-Zjaak): travelling


This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!

2 journalers for this copy...

Journal Entry 1 by AnnevO from Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on Monday, January 22, 2007

This book has not been rated.

Twee jonge, wanhopige ouders weten zich geen raad meer en leggen hun pasgeboren baby te vondeling voor de deur van het kinderziekenhuis. Na enkele dagen ontstaat een dramatische strijd wanneer ze het kind weer terug willen. De geneesheer-directeur heeft ook nog een ander probleem: Er is een vierling geboren, waarvan twee kinderen een siamese tweeling zijn. Wat te doen?

Samen met de liefdesaffaires van het betrokken ziekenhuispersoneel zijn er dus voldoende ingrediënten voor een spannend verhaal boordevol romantiek en medisch drama. 


Journal Entry 2 by AnnevO at on Saturday, February 24, 2007

This book has not been rated.

Released 11 yrs ago (2/24/2007 UTC) at

WILD RELEASE NOTES:

RELEASE NOTES:

 


Journal Entry 3 by OBCZ-Zjaak at OBCZ Activiteitencentrum Zjaak, Prinsenland in Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on Monday, April 16, 2007

This book has not been rated.

Released 10 yrs ago (4/16/2007 UTC) at OBCZ Activiteitencentrum Zjaak, Prinsenland in Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

RELEASE NOTES:

En in de boekenkast!

Hallo daar, vinder! Als je dit leest, heb je een boek gevonden. Gefeliciteerd!
Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard.
Wil je, als je het uit hebt, hier vertellen wat je ervan vond? Of als je het boek niet wilt lezen,omdat het je smaak niet is, hier melden dat het boek gevonden is?
Het zou leuk zijn als je het boek verder laat reizen. Je kan het aan een kennis geven om te lezen of zomaar in het wild ergens achterlaten zodat iemand anders het kan vinden, bijvoorbeeld in een restaurant, school, buiten, of ergens anders waarvan jij denkt dat er mensen komen die dit boek zouden willen lezen.
Het zou nog leuker zijn als je lid wordt van BookCrossing. Dat is gratis en veilig, je emailadres wordt niet doorgegeven.
Dit kan je hier doen: www.bookcrossing.com/join (Engelse pagina). Je kunt dan zelf zien waar het boek na jou naar toe gaat. Je kan ook andere boeken registeren en loslaten, kijk maar eens op www.bookcrossing.nl voor meer uitleg in het Nederlands of klik links in de index van deze site.
Als je lid wordt, zou ik het leuk vinden als je mij, Yinny, als verwijzer ("referrer") opgeeft, dan kan ik zien dat je ook een geregistreerde bookcrosser bent geworden.
Er is ook een forum met Nederlandse bookcrossers, waar we het over boeken en andere dingen hebben: Het Nederlandse bookcrossingforum. Erg gezellig en heel erg verslavend!
Wil je meer boeken lezen? Er staan boeken op je te wachten in de OBCZ's (Officiële BookCrossingZones) van Rotterdam:
OBCZ-Zjaak
OBCZ-Hoofdstuk2
Of in Capelle aan den IJssel:
OBCZ-Boekenkast

Groetjes,
Yinny

 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.