corner corner Kultainen Kompassi

Medium

Kultainen Kompassi
by Philip Pullman | Teens
Registered by Lukutoukka of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 12/10/2006
Average 8 star rating by BookCrossing Members 

status (set by AnonymousFinder): to be read


3 journalers for this copy...

Journal Entry 1 by Lukutoukka from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, December 10, 2006

10 out of 10

Minulla on tämä koko sarja itselläni omana, niin että tämä uunituore pokkari lähtee Tampereen BookCrossing-pikkujouluihin! :-) Hyvää joulua! 


Journal Entry 2 by wingmynttiwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, December 10, 2006

This book has not been rated.

Kiitos Lukutoukalle! Sain tämän yllätyspaketin pikkujouluissa tänään.

Noidat ovat jo tuhansia vuosia tienneet toisista maailmoista, rinnakkaismaailmoista, jotka ovat olemassa limittäin meidän maailmamme kanssa. He elävät lähellä paikkaa, jossa maailmojen välinen verho on ohut ja he ovat kuulleet puhuttavan lapsesta, jolla on suuri kohtalo. Tuo lapsi on Lyra, vilkas, itsepäinen ja utelias tyttö, joka on elänyt koko lapsuutensa tiedemiesten parissa Jordan Collegessa ilman sen kummempaa perhettä tai kotiväkeä. Eräänä iltana Lyra päättää vilkaista collegen oleskeluhuonetta, johon häneltä on ehdottomasti pääsy kielletty. Siitä alkaa henkeäsalpaavan jännittävä seikkailu, joka vie Lyran ja hänen daimoninsa Pantalaimonin kauas Pohjoiseen, panssarikarhujen, jäätiköiden ja noitien maahan - kadonneitten lasten, salaperäisen Tomun ja pohjantulien arvoitusten äärelle. Apunaan Lyralla on aletiometri, symboleihin perustuva kultainen kompassi, joka kertoo vastauksen sille, joka osaa sitä tulkita.
 


Journal Entry 3 by wingmynttiwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, June 21, 2012

7 out of 10

Tästä pikkujouluyllätyksestä on näköjään ehtinyt kulua jo jokunen vuosi. Niin se aika rientää. Nyt tartuin kirjaan aakkoshaasteen innoittamana, että saan siihen P-kirjaimen.
En sanoisi tätä oikeastaan mukaansatempaavaksi kirjaksi, mutta silti jutun luki mielellään. Lyran maailmassa oli kuitenkin sen verran kaikenlaista kiinnostavaa, kuten daimonit ja panssarikarhut. Varmaan jossain vaiheessa pitää lukea jatko-osatkin, että Tomun arvoitus selviää. Sen verran sopivasti tässä tuli alustusta aiheeseen, että jäi avoimia kysymyksiä. 


Journal Entry 4 by wingmynttiwing at Kalakarhu in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, July 07, 2012

This book has not been rated.

Released 5 yrs ago (7/7/2012 UTC) at Kalakarhu in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Vein panssarikarhun moikkaamaan Kalakarhua.
Osallistun tällä vapautuksella Pippiksen patsasvapautushaasteeseen.
***
BC-sivuston kielen saa halutessaan vaihdettua sivun ylälaidan vihreässä palkissa olevasta linkistä. Suomenkielinen keskustelufoorumi: http://www.bookcrossing.com/forum/30 


Journal Entry 5 by wingAnonymousFinderwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, July 09, 2012

This book has not been rated.

Hei!

Muutin Espanjasta Suomeen pari vuotta sitten ja olen viihtynyt uuden isäntäperheeni kanssa oikein mainiosti. Rakastan myyrien ja jänisten jahtaamista Pyynikin harjulla, mutta lauantai-iltana vastaan tuli jotain erilaista: hajuton pienikokoinen karhu! Karhu näytti hieman epäilyttävältä, joten päätin varmuuden vuoksi nostaa jalkaa sen lähellä olleen pussukan kohdalla. Emäntäni kuitenkin ehti napata sen ennen kuin ehdin jättää oman merkkini pussukan päälle. Nyt emäntäni antoi minun haistaa pussukan sisällä ollutta kirjaa(?) tarkemmin, mutta se ei mielestäni vaikuta syömäkelpoiselta.

T: Rescuekoira Kuuki 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.