corner corner Uitgelaten!

Medium

Uitgelaten!
by Leslie Schnur | Literature & Fiction
Registered by wingyellow-starwing of Genk, Limburg / Limbourg Belgium on 8/5/2008
Average 7 star rating by BookCrossing Members 

status (set by yellow-star): travelling


This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!

1 journaler for this copy...

Journal Entry 1 by wingyellow-starwing from Genk, Limburg / Limbourg Belgium on Tuesday, August 05, 2008

This book has not been rated.

-- gekregen en geregistreerd om te Bookcrossen --

Nina Sheppard werkt bij een hondenuitlaatcentrale in New York. Dat biedt haar de gelegenheid naar hartelust rond te snuffelen in andermans huis. Vooral het appartement van Daniel is spannend. Helaas heeft Nina Daniel nog nooit in levenden lijve gezien. Tot ze op een dag in zijn bad uitbundig ligt te dagdromen en de voordeur hoort opengaan. 


Journal Entry 2 by wingyellow-starwing from Genk, Limburg / Limbourg Belgium on Sunday, August 24, 2008

7 out of 10

Ik heb het nog net gelezen voor ik hem wilde releasen. De cover zag er mij erg aanlokkelijk uit en dus kon ik hem niet zomaar laten liggen. Het is een heel fijn boek en bij bepaalde momenten wil je echt wel weten hoe het afloopt. Sommige stukken boeiden mij niet zo dat ik soms over zinnen heen las zonder te weten wat ik gelezen had, omdat ik wist dat ze niet belangrijk waren voor het verhaal. En dus las ik gewoon rats door die stukken heen om het boek uit te hebben en te weten hoe het nu eigenlijk wél eindigt. Er zit wel een tamelijk verrassende plotwending in, alhoewel ik al betere chicklits gelezen heb.
O ja, en negeer vooral de typfouten. Ondanks dat ik niet zo van honden hou, is de auteur er wel in geslaagd om jezelf te laten herkennen in het hoofdpersonage. En dat is toch wel een heel goed punt. 


Journal Entry 3 by wingyellow-starwing at Minneplein, Hondentoilet in Ieper, West-Vlaanderen / Flandre Occidentale Belgium on Sunday, August 24, 2008

This book has not been rated.

Released 9 yrs ago (8/24/2008 UTC) at Minneplein, Hondentoilet in Ieper, West-Vlaanderen / Flandre Occidentale Belgium

WILD RELEASE NOTES:

WILD RELEASE NOTES:

Dit boek wordt losgelaten voor de Nederlandse BC-Monopoly, opdracht voor team Talastar, week 8. De opdracht was: laat een boek los op een toilet.
Bekijk de website die iiwi gemaakt heeft!


Hallo daar vinder!
Proficiat met het vinden van mijn boek! Voor alle duidelijkheid: het is niet de bedoeling dat het boek terug naar mij komt. Heel fijn dat je al op de site terecht bent gekomen. Schrijf asjeblieft hier boven even dat jij het boek gevonden hebt. Als je nog geen lid bent, is dat volledig anoniem. Misschien kun je ook vermelden of je het boek gelezen hebt of zult lezen en wat je er verder mee gaat doen. Kijk verder gerust eens rond op de site! Bookcrossing is meer dan je denkt.
Helemaal top is het als je lid wordt! Dit is gratis en bovenal: spam-vrij. Dan kun je zelf boeken registreren en misschien ook wel loslaten. Dat bepaal jij allemaal zelf. Als je lid wordt, meld je mij (yellow-star) dan even als Referring Member?
Lijkt al dat Engels wat moeilijk? Alle uitleg die je nodig hebt vind je ook op www.bookcrossing.nl
Welkom bij Bookcrossing, hopelijk een volgend bezoek waard? 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.