corner corner En de minnaar is...

Medium

En de minnaar is...
by Jill Mansell | Women's Fiction
Registered by eowyn-unquendor of Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on 6/15/2018
This book has not been rated. 

status (set by eowyn-unquendor): travelling


This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!

1 journaler for this copy...

Journal Entry 1 by eowyn-unquendor from Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on Friday, June 15, 2018

This book has not been rated.

Recentie Bol.com:
In een klein Engels dorpje wonen en werken de twee vriendinnen Lottie en Cressida. Zowel Lottie, slank, sprankelend en een gescheiden moeder van twee kinderen, als Cressida, verlegen en surrogaatmoeder, heeft de moed nog net niet opgegeven om gelukkig te worden in de liefde. Gelukkig maar, want beide vrouwen komen toch nog de man van hun dromen tegen. Als blijkt dat het allemaal niet vlekkeloos verloopt, zakt alsnog de moed in hun schoenen. Ze geven geen van beiden op en worden onverwacht in de juiste richting geduwd.
Een heerlijk, vrolijk en romantisch verhaal dat vlot en scherp is geschreven. Het is zeker geen plat verhaal, maar juist beeldend, doortastend met goed uitgewerkte personages waardoor je direct zelf in het Engelse dorpje aanwezig bent.
 


Journal Entry 2 by eowyn-unquendor at - Ergens in Ballum in Ameland: Ballum, Fryslân (Friesland) Netherlands on Saturday, July 07, 2018

This book has not been rated.

Released 1 wk ago (7/14/2018 UTC) at - Ergens in Ballum in Ameland: Ballum, Fryslân (Friesland) Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Dit boek wordt tussen 9 en 21 juli 2018 losgelaten op de boekenruilplank/kast van Camping Roosdûnen te Ballum.

Gefeliciteerd, je hebt dit boek gevangen! Ik hoop dat je ervan zult genieten.
Wil je, als je het uit hebt, hier vertellen wat je ervan vond? Daarna zou het leuk zijn als je het verder laat reizen. Je kan het aan een kennis geven om te lezen of zomaar in het wild ergens achterlaten zodat iemand anders het kan vinden, bijvoorbeeld in een restaurant, school, buiten, of ergens anders waarvan jij denkt dat er mensen komen die dit boek zouden willen lezen.
Het zou nog leuker zijn als je lid wordt van BookCrossing. Dat is gratis en veilig, je emailadres wordt niet doorgegeven. Je kunt dan zelf zien waar het boek na jou naar toe gaat. Je kan ook andere boeken registeren en loslaten, kijk maar eens op http://www.bookcrossing.nl of klink links in de index van deze site. Als je lid wordt, zou ik het leuk vinden als je mij, eowyn-unquendor, als verwijzer ("referrer") opgeeft. 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.