corner corner Mion Blues

Medium

Mion Blues
by Kristina Ohlsson | Mystery & Thrillers
Registered by winglukutuoliwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 2/17/2018
Average 9 star rating by BookCrossing Members 

status (set by Tmarju): to be read


2 journalers for this copy...

Journal Entry 1 by winglukutuoliwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, February 17, 2018

This book has not been rated.

Takakannesta:

"Martin Bennerin kujanjuoksu kiihtyy

Asianajaja Martin Benner on pirullisessa pinteessä ryhdyttyään selvittämään lukuisista murhista tuomitun Texasin Saran tapausta. Pelastaakseen itsensä hänen on ensin löydettävä Saran pieni poika, Mio, joka katosi päiväkodin pihalta. Häikäilemätön mafiajengi ei jätä Benneriä rauhaan ennen kuin poika löytyy. Kiristyssilmukan aina vain tiuketessa Bennerin on selvitettävä kuka lavastaa hänet yhä uusiin murhiin, joita hän ei ole tehnyt. Joku seuraa Bennerin liikkeitä karmovan läheltä, näkymättömänä pysyen. Löytyykö Mio ennen kuin Benneriltä loppuu aika?

Mion blues on Ruotsin dekkarikuningattaren Kristina Ohlssonin terävä taidonnäyte kovaksikeitetyn dekkarin saralla. Se on jatkoa Lotus bluesissa alkaneelle jännitystarinalle."  


Journal Entry 2 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, March 11, 2018

9 out of 10

Vähän epäilytti, kuinka pääsen tarinaan mukaan, kun avausosan, Lotus bluesin, lukemisesta on kulunut jo jonkin verran aikaa. Vaan eipä hätää, taustatarina olikin esitelty yhteenvetona ihan kirjan alussa.
Tämä oli piinaavan jännittävää menoa kannesta kanteen. Benneriä ei päästetty helpolla, mutta ei tässä lukijankaan pulssi ehtinyt tasaantua, kun yllättävät käänteet seurasivat toinen toisiaan. Taidokasta, tykkäsin kovasti! 


Journal Entry 3 by winglukutuoliwing at Tampere, At a bookcrossing Meet-up -- Controlled Releases on Saturday, March 17, 2018

This book has not been rated.

Released 4 mos ago (3/18/2018 UTC) at Tampere, At a bookcrossing Meet-up -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Maaliskuusta tuli minulle suoranainen dekkarikuukausi, kun urakoin Tmarjun toivelistakirjoja huomista miittiä varten. Tämä oli yksi luetuista, toivottavasti viihdyttää myös seuraavaa lukijaa!
 


Journal Entry 4 by Tmarju at Rovaniemi, Lappi / Lappland Finland on Monday, March 19, 2018

This book has not been rated.

Kiitos Lukutuoli!
Onneksi en pääse miitteihin kovin usein - mä muuten hukkuisin kirjoihin.
Nytkin sain monta todella kiinnostavaa, ja ihan vaan sen vuoksi, että olen laittanut toivelistalle kaikki vastaan tulevat kiinnostavat kirjat. Ja sittenhän olis niitä jo pidemmän aikaa kiinnostaneita, joita ei ole tullut listattua. Ehkä hyvä niin.... 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.