corner corner Hämärän hetki

Medium

Hämärän hetki
by Johan Theorin | Mystery & Thrillers
Registered by winghippoleinwing of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 2/15/2018
This book has not been rated. 

status (set by Joika): to be read


3 journalers for this copy...

Journal Entry 1 by winghippoleinwing from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, February 15, 2018

This book has not been rated.

Kirjalahjoitus, tehdään valmiiksi vapautukseen (rekisteröinti, kansitarra ja etiketti sisäkanteen) ja vapautetaan seuraavaksi.
 


Journal Entry 2 by winghippoleinwing at OBCZ Columbus in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, February 17, 2018

This book has not been rated.

Released 4 mos ago (2/17/2018 UTC) at OBCZ Columbus in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Kirja vapautuu Vuosaaren kauppakeskus Columbuksen kirjahyllyyn (virallinen BookCrossing hylly, Marian konditorian tiskin lähellä!).

Onneksi olkoon, olet löytänyt BookCrossing-kirjan!

Olisi mukava tietää, mistä löysit kirjan, ja jos päätät lukea sen, olisi kiva kuulla, mitä pidit kirjasta. Sitten voitkin joko pitää sen omassa hyllyssäsi tai laittaa maailmalle uutta lukijaa etsimään ja ilahduttamaan. Jos päätät liittyä BookCrossing-sivustolle, pääset myös itse seuraamaan kirjan matkaa ja lukemaan uusien lukijoiden ajatuksia tästä kirjasta.

Hyviä lukuhetkiä!

P.S. Tervetuloa suomenkieliselle keskustelufoorumille!
 


Journal Entry 3 by wingTaryawing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, February 18, 2018

This book has not been rated.

Vein illansuussa pari kirjaa Columbuksen hyllyyn ja nappasin sieltä tämän mukaani, sillä se on tutun crossarin toivelistalla :) Kiitos kirjasta, hippolein!

* * * * *
Palkitun Öölanti-sarjan huikea avaus

1970-luvun alussa Jens-niminen pikkupoika katoaa Pohjois-Öölannissa jälkiä jättämättä. Poliisi, perhe ja vapaaehtoiset tekevät viikkokausia turhaa työtä - poikaa ei löydy.

Kaksikymmentä vuotta myöhemmin Jensin äiti Julia saa puhelinsoiton isältään, eläköityneeltä merikapteenilta Gerlof Davidssonilta. On löytynyt uusi johtolanka, jonka avulla olisi mahdollista selvittää, mitä Jensille tapahtui.

Julia tempautuu mukaan isänsä tutkimuksiin. Vasta nyt Julia kuulee erikoislaatuisesta Nils Kantista, joka aikaa sitten kylvi pelkoa saarella. Kant on kuollut jo kauan sitten. Silti kerrotaan, että mies silloin tällöin vaeltelee Öölannin nummilla - hämärän hetkellä. 


Journal Entry 4 by wingTaryawing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, February 21, 2018

This book has not been rated.

Released 3 mos ago (2/21/2018 UTC) at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Theorinin kirja postittuu illalla, jos vain jaksan lähteä (etä)työpäivän jälkeen liikkeelle. Borrelioosi ja sen hoidot ovat uuvuttaneet :( Toisaalta seinät alkavat pikkuhiljaa kaatua päälle, joten mukava olisi lähteä happihypylle, vaikka pakkanen taitaa taas illalla kiristyä 15-20 asteeseen..

Aurinkoisia talvipäiviä sinne Pohjois-Pohjanmaalle ja jännittävää matkaa Öölantiin!

Lue ja vapauta - BookCrossing.com
 


Journal Entry 5 by Joika at Kiiminki, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Saturday, February 24, 2018

This book has not been rated.

Kiitos hirveästi ylläristä, Tarya! Löysin eilen postilaatikostani. Laitoin kirjan toivelistalleni, koska luin joskus toisten bookcrossareiden kehuja dekkarista. Lisäksi kaikki ruotsalaiset saarille sijoittuvat jutut ovat jostain kumman syystä kiinnostavia. Kiitos myös Salo-paikkakuntakortista, mikä on uusi lisä paikkakuntakorttien kokoelmiini, ainoa Salosta. :D Toivotan paranemisia Taryalle ja aurinkoisia pakkaspäiviä sinne eteläänkin (ja niitähän on kuulemma luvassa)! 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.