corner corner De boeken van Sara Lindqvist

Medium

De boeken van Sara Lindqvist
by Katarina Bivald | Literature & Fiction
Registered by elsje86 of Rhenen, Utrecht Netherlands on 12/3/2017
This book has not been rated. 

status (set by Alfa-Betje): available


2 journalers for this copy...

Journal Entry 1 by elsje86 from Rhenen, Utrecht Netherlands on Sunday, December 03, 2017

This book has not been rated.

Al twee jaar wisselen de achtentwintigjarige Sara Lindqvist uit Zweden en haar oudere penvriendin Amy Harris uit Broken Wheel boeken, brieven en gedachten over het leven en de liefde uit. Als Sara naar Amerika afreist om haar penvriendin op te zoeken blijkt Amy echter onverwacht te zijn overleden.

Gelukkig ontfermen de excentrieke bewoners van Broken Wheel zich over hun Zweedse bezoeker. Voor het eerst van haar leven heeft Sara de vrienden die ze thuis altijd alleen maar in haar boeken vond. Niemand wil denken aan de dag waarop Sara’s visum zal verstrijken en ze terug naar Zweden moet. Dus bedenken haar nieuwe vrienden een knettergek plan om ervoor te zorgen dat ze voor altijd in Broken Wheel kan blijven. 


Journal Entry 2 by elsje86 at Ede, Gelderland Netherlands on Sunday, December 03, 2017

This book has not been rated.

Released 8 mos ago (12/5/2017 UTC) at Ede, Gelderland Netherlands

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Dit boek is onderdeel van de Boekendoos met boeken over boeken. Ik hoop dat de volgende lezers er ook veel plezier van hebben!  


Journal Entry 3 by wingAlfa-Betjewing at Apeldoorn, Gelderland Netherlands on Tuesday, May 01, 2018

This book has not been rated.

Dit boek haal ik uit de boekendoos omdat Elsje68 het niet terug hoeft. Het hoorde niet bij mijn eerste keuze, maar aangezien deze voorlopig bij mij blijft, zou het maar zo kunnen dat ik hem toch ga lezen. 


Journal Entry 4 by wingAlfa-Betjewing at Apeldoorn, Gelderland Netherlands on Tuesday, July 17, 2018

This book has not been rated.

Ik heb dit boek inmiddels inderdaad gelezen en ik vond het een heel leuk boek! Ik vond Sara, en ook de andere personen, sympathiek en ik ben het van harte eens met de uitspraak op pagina 269 "Het leven zou zo simpel zijn als er geen mensen waren."

Dit boek was wel het ultieme boek uit de boekendoos-met-boeken-over-boeken! De bibliotheekkat Dewey kwam langs en ook Charing Cross Road, die beiden in de doos zaten toen die bij mij aankwam. Verder het aardappelschiltaartgenootschap, dat in de doos zit als die bij mij vertrekt. En op bladzijde 204 bedenkt Sara:".. zou er ook boeken die over boeken gingen bij kunnen zetten."

Gelukkig bleef dit boek even bij mij hangen, ik zou het anders niet hebben gelezen doordat de afbeelding op de voorkant van het overdreven romantische soort is.... 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.