corner corner Krokotiilin keltaiset silmät

Medium

Krokotiilin keltaiset silmät
by Katherine Pancol | Literature & Fiction
Registered by winghippoleinwing of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 11/19/2017
This book has not been rated. 

status (set by Peonio): to be read


3 journalers for this copy...

Journal Entry 1 by winghippoleinwing from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, November 19, 2017

This book has not been rated.

Kirjalahjoitus, tehdään valmiiksi vapautukseen (rekisteröinti, kansitarra ja etiketti sisäkanteen) ja vapautetaan seuraavaksi.
 


Journal Entry 2 by winghippoleinwing at OBCZ Columbus in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, November 28, 2017

This book has not been rated.

Released 8 mos ago (11/28/2017 UTC) at OBCZ Columbus in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Kirja vapautuu Vuosaaren kauppakeskus Columbuksen kirjahyllyyn (virallinen BookCrossing hylly, Marian konditorian tiskin lähellä!).

Onneksi olkoon, olet löytänyt BookCrossing-kirjan!

Olisi mukava tietää, mistä löysit kirjan, ja jos päätät lukea sen, olisi kiva kuulla, mitä pidit kirjasta. Sitten voitkin joko pitää sen omassa hyllyssäsi tai laittaa maailmalle uutta lukijaa etsimään ja ilahduttamaan. Jos päätät liittyä BookCrossing-sivustolle, pääset myös itse seuraamaan kirjan matkaa ja lukemaan uusien lukijoiden ajatuksia tästä kirjasta.

Hyviä lukuhetkiä!

P.S. Tervetuloa suomenkieliselle keskustelufoorumille


Journal Entry 3 by wingTaryawing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, November 30, 2017

This book has not been rated.

Nappasin kirjan Columbuksen hyllystä varhain tänä aamuna, sillä se näyttää olevan tutun crossarin toivelistalla :) Kiitos kirjasta!

* * * * *
Kustantajan sivuilta:

Krokotiilin keltaiset silmät on täynnä iloa ja draamaa - elämänmakuisia tarinoita Pariisista.

Joséphine on Pariisissa asuva historiantutkija, jonka mies lähtee nuoremman naisen matkaan. Joséphine jatkaa arkea kahden tyttärensä kanssa ja yrittää pysyä reippaana eron jälkimainingeissa, vaikka itsetunto on koetuksella ja rahahuolet vaivaavat.

Joséphinen kaunis ja sosiaalisesti lahjakas sisko Iris on naimisissa rikkaan Philippen kanssa. Iriksen rinnalla Joséphine tuntee itsensä kömpelöksi ja epäonnistuneeksi. Mutta ei Irikselläkään helppoa ole. Hän pelkää miehensä pettävän häntä ja kaipaa elämäänsä uutta sisältöä. Eräillä illalliskutsuilla hän valehtelee vierustoverilleen kirjoittavansa historiallista romaania. Keskustelukumppani innostuu asiasta, ja pian Iris ja Joséphine tekevät sopimuksen, joka muuttaa siskosten suhdetta monellakin tavalla..

Krokotiilin keltaiset silmät sijoittuu Pariisiin. - Se on tarina ihmisistä, naisista ja miehistä. Siitä mitä olemme, mitä haluaisimme olla ja millaisiksi saatamme jonain päivänä tulla. - Se on tarina valheesta. Mutta se on myös tarina ystävyydestä, rakkaudesta, toiveista, pettämisestä, rahasta ja unelmista. - Se on tarina täynnä naurua ja kyyneleitä. - Se on aivan yksinkertaisesti tarina elämästä.

Krokotiilin keltaiset silmät ilmestyi Ranskassa vuonna 2006, ja se on valloittanut ranskalaisten sydämet. Pancolia pidetään hyvänä naisten kuvaajana, ja erityisesti häntä on kehuttu siitä, että hän onnistuu samalla kertaa tarjoamaan viihdyttävän tarinan ja rohkaisemaan lukijaa. Kirjaa on myyty kotimaassaan yli 1 600 000 kappaletta, ja vuonna 2008 se oli Ranskan kuudenneksi myydyin kirja. Sen käännösoikeudet on myyty 23 maahan. 


Journal Entry 4 by wingTaryawing at Porvoo, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, December 05, 2017

This book has not been rated.

Released 8 mos ago (12/5/2017 UTC) at Porvoo, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Hyvää joulun odotusta vaikka näissä pariisilaistunnelmissa!

Lue ja vapauta - BookCrossing.com


Osallistun kirjalla toukokuun Ranska-haasteeseen. 


Journal Entry 5 by wingPeoniowing at Porvoo, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, December 07, 2017

This book has not been rated.

Kiitos toivekirjasta ja seurasta itsenäisyyspäivän aattona! Mulle on jostain ilmaantunut tämän trilogian kolmas osa, ensimmäisestä kuitenkin lienee syytä aloittaa :-) 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.