corner corner The first wives club (affaires)

Medium

The first wives club (affaires)
by Olivia Goldsmith | Women's Fiction
Registered by DutchFireBird of - In de trein, Fryslân (Friesland) Netherlands on 11/9/2017
This book has not been rated. 

status (set by GeoLies): travelling


This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!

2 journalers for this copy...

Journal Entry 1 by DutchFireBird from - In de trein, Fryslân (Friesland) Netherlands on Thursday, November 09, 2017

This book has not been rated.

Dik boek. Mag spoedig op reis. 


Journal Entry 2 by DutchFireBird at - Per post of in persoon doorgegeven, Fryslân (Friesland) Netherlands on Saturday, November 11, 2017

This book has not been rated.

Released 8 mos ago (11/13/2017 UTC) at - Per post of in persoon doorgegeven, Fryslân (Friesland) Netherlands

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Dag lief boek, dank voor wat je voor mij was.
Ik laat je met alle liefde nu vrij en hoop dat je veel nieuwe avonturen mag beleven.Dit boek gaat in een 'loterijdoos'. Veel plezier met het boek.
Dit boek is gebaseerd op de gelijknamige film.

Over dit boek, bron bol.comSluit je aan bij de club - The First Wives Club - een satire over de goede ouderwetse strijd tussen de sexes, gelardeerd met scherpe on-liners, fantastische fysieke grappen en drie onvergetelijke sterren in topvrom. Bette Midler, Goldie Hawn en Diane Keaton portretteren drie middelbare vrouwen uit Manhattan die meer dan alleen een zeer lange vriendschap gemeen hebben. Na jarenlang hun mannen te hebben geholpen te klimmen op de ladder van succes, zijn ze alledrie gedumpt voor een jongere, welgevormde schoonheid. Maar het trio is vastbesloten hun pijn om te zetten in geldelijk gewin. Ze bedenken een slim en duivels plant om hun ex-en te raken waar het echt pijn doet: in hun portomonnee! Ga rustig zitten en zie de vonken er vanaf vliegen als de vrouwen kwaad worden, wraak nemen en alle krijgen. Gerechtigheid is nog nooit zo zoet geweest. Of zo grappig.  


Journal Entry 3 by DutchFireBird at - Per post of in persoon doorgegeven, Fryslân (Friesland) Netherlands on Tuesday, November 14, 2017

This book has not been rated.

Released 8 mos ago (11/14/2017 UTC) at - Per post of in persoon doorgegeven, Fryslân (Friesland) Netherlands

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Dag lief boek, dank voor wat je voor mij was.
Ik laat je met alle liefde nu vrij en hoop dat je veel nieuwe avonturen mag beleven.Dit boek is onderweg ergens heen in een 'loterij'doos.
 


Journal Entry 4 by wingGeoLieswing at Winterswijk, Gelderland Netherlands on Saturday, November 18, 2017

This book has not been rated.

Dankjewel DutchFireBird. Het boek is goed aangekomen. De film vind ik super. Misschien ga ik het boek ook nog wel een keer lezen. Voorlopig bij de 'nog te lezen'. 


Journal Entry 5 by wingGeoLieswing at OBCZ De Boekenhut in Winterswijk, Gelderland Netherlands on Thursday, April 26, 2018

This book has not been rated.

Released 2 mos ago (4/26/2018 UTC) at OBCZ De Boekenhut in Winterswijk, Gelderland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Ooit heb ik volgens mij het boek al gelezen en dacht het te gaan (her) lezen. Maar de plank te lezen werd veel te vol. Dit boek past nu goed in de Boekenhut.


Beste vinder,

Wat leuk dat je het boek hebt opengeslagen en deze site bezoekt. Het gevonden boek is voor jou. Je mag ermee doen wat je wilt. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat om te laten weten waar je het boek gevonden hebt. Daarna kunt je het lezen en eventueel hier vertellen wat je van het boek vindt. Je mag het boek ook aan iemand anders geven of ergens achter laten. Dat kan je hier dan eventueel melden. Wil je het boek volgen, meld je dan aan als bookcrosser (www.bookcrossing.com).
Veel plezier met het boek! 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.