corner corner Päiväkirjan uudet sivut

Medium

Päiväkirjan uudet sivut
by Tellervo Koivisto | Biographies & Memoirs
Registered by wingPiikuwing of Parainen, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on 9/7/2017
This book has not been rated. 

status (set by Tarya): to be read


2 journalers for this copy...

Journal Entry 1 by wingPiikuwing from Parainen, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Thursday, September 07, 2017

This book has not been rated.

Äidiltä kierrätettäväksi saatu kirja. Ajattelin laittaa suoraan kiertoon, koska Tellervo Koivistosta on ilmestynyt uudempiakin kirjoja, tämähän on miltei kahdenkymmenen vuoden takaa. Pikaselailun perusteella tämä vaikuttaa kuitenkin varsin mielenkiintoiselta, joten jää toistaiseksi omaan lukupinooni.

***

Laitoin kirjan tarjolle Oma Maa Mansikka -pussiin ja se löysi heti ottajan. Minulla on lukupinossa sen verran tavaraa että laitan tämän heti matkaan, saapa nähdä yllättyykö saaja. 


Journal Entry 2 by wingTaryawing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, October 10, 2017

This book has not been rated.

No kyllähän saaja hieman yllättyi, sillä en osannut odottaa muistelmateosta :) Positiivinen yllätyshän tämä tosin oli, sillä muistelmat ovat alkaneet kiinnostaa tässä vanhemmalla iällä, etenkin poliittiset sellaiset, ja olihan Tellervo Koivisto kansanedustajakin ;) Itse asiassa TBR-hyllyssäni on jo useamman vuoden odottanut rekkaamaton kappale tästä kirjasta, mutta nyt voinkin laittaa sen kiertoon ja jättää tämän luettavaksi ;) Kiitos siis kirjasta sekä kauniista kortista, joka tuli sen mukana :) Kauniita syyspäiviä Paraisille!

Edit: Nappasin kirjan mansikkapussista paitsi ensimmäisen sivun kiinnostavan tekstin, myös sen takia, että ko. sivulla mainittiin Huhtamon kirkko :) Sekin sai jo (osa)selityksensä, onhan Tellervo Koivisto syntyjään Punkalaitumelta. Tai no kirkko kyllä sijaitsee Huittisten puolella..

Vielä OT:nä sen verran, että toissaviikonloppuna ajelin Punkalaitumen läpi ja poikkesin Punkalaitumenjoen ylittävällä Perttulan sillalla. Vuonna 2014 ilmestyi Jaakko Tähden kuvaama postimerkkisarja, johon oli kuvattu 10 suomalaista siltaa. Tämä ns. Ylijoen silta tai Perttulan silta pääsi mukaan näihin postimerkkeihin :) 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.