corner corner Opettajako muka herrasväkeä

Medium

Opettajako muka herrasväkeä
by Elsa Anttila | Romance
Registered by Saka74 of Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on 8/5/2017
This book has not been rated. 

status (set by stinaP): travelling


This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!

2 journalers for this copy...

Journal Entry 1 by Saka74 from Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, August 05, 2017

This book has not been rated.

Takakansi:

Reipas, sanavalmis Ulla Vanhala tulee Pyhämäen kirkonkylään englanninopettajaksi. Vaan eipä opiskelunsa vastikään päätökseen saanut Ulla arvannut kuinka sisäänlämpiävä ja vanhoillinen Pyhämäki saattaisi olla. Ihmisten tekopyhyys ja keskinäinen arvojärjestys saavat hänet kauhistumaan.

Ulla päättää ryhtyä toimiin. Ja jonkun aikaa tuntuu siltä kuin rajumyrsky pyyhkisi seudun yli. Rehtorinrouva Jenni Sälvän johdolla toimivat seurapiirit vavahtelevat ja parahtelevat.

Mutta sitä mukaa kun Pyhämäen asiat selviävät, tuntuvat Ullan omat asiat mutkistuvan. Ja syynä siihen on paikallinen nimismies, raivostuttavan komea ja röyhkeä, samalla harmittavan vastustamaton Seppo Tiira.

Opettajako muka herrasväkeä on todellinen hyvän mielen kirja, vauhdikas, hauska ja virkistävä. Samaa vetävää kerrontaa kuin Elsa Anttilan edellinen romaani Pankkineiti ja paremmat ihmiset. 


Journal Entry 2 by Saka74 at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, October 18, 2017

This book has not been rated.

Huhhuh! Onneksi en asu Pyhämäellä. Ihan kamalaa porukkaa kylä täynnä. Mutta oli kyllä harvinaisen viihdyttävä kirja. Kun kirjan aloitin, mietin mahdanko tällaista loppuun lukea. Pian kuitenkin huomasin, kuinka riemastuttavaa oli seurata, kuinka Ulla löi muille luun kurkkuun uudestaan ja uudestaan. Anttilan kirjoja pitää tämän perusteella lukea lisää. 


Journal Entry 3 by Saka74 at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, October 21, 2017

This book has not been rated.

Released 8 mos ago (10/21/2017 UTC) at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Miittiin tarjolle. Lukuiloa! 


Journal Entry 4 by stinaP at Oulu, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Sunday, October 22, 2017

This book has not been rated.

Kiitos miitistä ja kirjasta! Luin näitä Anttiloita joskus nuorempana. Kiinnostavaa nähdä, tykkäänkö edelleen.  


Journal Entry 5 by stinaP at Oulu, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Monday, October 30, 2017

This book has not been rated.

Juu, oli ihan kiva kirja, jonka luin kotimatkalla junassa. Teinitytär kysyi, mikä ihme tämä on, kun luki takakantta, ja kerroin, että moni kirja 80-90-luvulla oli tämäntyyppinen.

.. ja onhan näitä vastaavia edelleenkin. Ensimmäisenä tulevat mieleen Marja Orkoman kirjat sekä Katajamäki-sarja. Otetaan joku nainen, pistetään se uudelle paikkakunnalle tai muuten uuteen tilanteeseen, sekoitetaan pakkaan hankalia ihmisiä, juonittelua, jääräpäitä ja vähän romantiikkaa.

Ei sillä, monessa romantiikka-genren alle sopivassa kirjassa on jonkin verran asiaakin. Kuten tässä: Ulla on rohkeasti vastaan Pyhämäen ketkutuksia ja saa siitä arvostustakin, vaikka ens'alkuun "kaikki" vaan kauhistelevat, miten sinä nyt noin uskallat. 


Journal Entry 6 by stinaP at Helsinki–Oulu in -- Junat/Tåg/Trains, -- Kaukoliikenne / Intercity traffic-- Finland on Monday, October 30, 2017

This book has not been rated.

Released 8 mos ago (10/25/2017 UTC) at Helsinki–Oulu in -- Junat/Tåg/Trains, -- Kaukoliikenne / Intercity traffic-- Finland

WILD RELEASE NOTES:

Onneksi olkoon, olet löytänyt BookCrossing-kirjan!

Toivottavasti pidät kirjasta ja ilmaisesta BookCrossing-sivustosta. Ole kiltti ja tee merkintä, jossa kerrot, mistä löysit kirjan. Jos luet sen, olisi myös kiva kuulla, mitä pidit kirjasta. Luettuasi kirjan voit joko pitää sen omassa hyllyssäsi tai antaa sen jatkaa matkaa.

Jos päätät liittyä BookCrossing-sivustolle, pääset myös itse seuraamaan kirjan matkaa ja lukemaan uusien lukijoiden ajatuksia tästä kirjasta.

Hyviä lukuhetkiä!

P.S. Tervetuloa suomenkieliselle keskustelufoorumille http://www.bookcrossing.com/forum/30 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.