corner corner Kerjäläinen ja jänis

Medium

Kerjäläinen ja jänis
by Tuomas Kyrö | Literature & Fiction
Registered by sumako of Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on 10/8/2016
This book has not been rated. 

status (set by sumako): travelling


This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!

1 journaler for this copy...

Journal Entry 1 by sumako from Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Saturday, October 08, 2016

This book has not been rated.

Pokkari, kirjastopoisto. - Helsinki Siltala, 2012. - 3. p. - 327 sivua ; 18 cm. - Pohjautuu tekijän samannimiseen kuunnelmaan.

Kirjasampo (8.10.2016):

Romanialainen Vatanescu haluaa itselleen tulevaisuuden ja pojalleen nappulakengät. Matka kerjäläiseksi kylmään ja pimeään maahan alkaa. Vatanescu tuntee Suomen Arto Paasilinnan romaaneista, mutta kovin toisenlaiselta maa asvaltin pinnasta polvillaan katsottuna vaikuttaa. Tulee konflikti, jonka jälkeen Vatanescun on paettava niin kansainvälistä rikollisuutta kuin suomalaista poliisiakin. Pakomatkalla sankarimme löytää kohtalotoverin, kuolemaantuomitun citykanin. Yhteinen matka kuljettaa kerjäläistä ja kania ensin Lappiin marjanpoimijoiksi, sitten Kansallis-Ideaparkin rakennustyömaalle - ja lopulta suomalaisen politiikan huipulle.

Kerjäläinen ja jänis on kiihkeätempoinen ja lämminhenkinen satiiri Suomesta ja Euroopasta, rikkaista ja köyhistä, almuista, aatteista ja armosta. Kyrömäistä terää unohtamatta. Mukana kuvioissa pyörivät myös venäläinen ihmiskauppias Jegor, kiinalainen kokki Ming, suomalainen ukko Harri Pykström ja virolainen rakennusmies Öunap. Tarinan erityisvieraana piipahtaa maan johtava populistipoliitikko Simo Pahvi. Kyrön uusin romaani Kerjäläinen ja jänis pohjautuu tekijän samannimiseen kuunnelmaan, joka sai ensiesityksensä YLE:n Radio 1:ssä 27.3.2011. 


Journal Entry 2 by sumako at Pääkirjaston vaihtohylly in Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Wednesday, February 21, 2018

This book has not been rated.

Released 4 mos ago (2/19/2018 UTC) at Pääkirjaston vaihtohylly in Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland

WILD RELEASE NOTES:

Lukuiloa! 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.