corner corner Valkoinen viha

Medium

Valkoinen viha
by Jim Thompson | Mystery & Thrillers
Registered by taavina of Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on 6/19/2016
This book has not been rated. 

status (set by maijuli): travelling


This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!

2 journalers for this copy...

Journal Entry 1 by taavina from Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Sunday, June 19, 2016

This book has not been rated.

Takakansi:
"Kaksi päivää tyttärensä syntymän jälkeen ylikomisario Kari Vaara kertoo vaimolleen Katelle aivokasvaimestaan. Hän kertoo myös uudesta työstään omalakisen, rikollisuutta torjuvan salaisen yksikön johdossa. Kasvaimen poiston sivuvaikutuksena mies muuttuu täysin tunnekylmäksi, mutta uuden toimenkuvan kannalta se ei ole pelkästään huono juttu.

Vaaran yksikkö, johon kuuluvat myös kovaotteiset apurit Milo ja Sulo, putsaa Helsingin rikollisia puhtaiksi niin huumeista, laittomista aseista kuin käteisestä. Suoraan Suomen poliisiylijohtajalle raportoiva ryhmä osoittautuu liiankin tehokkaaksi ja laukaisee tahattomasti kokonaisen rikollissodan.

Samaan aikaan EU-vastainen Suomi suomalaisille -puolue kasvattaa suosiotaan. Kun maan johtava maahanmuuttajien oikeuksien puolestapuhuja surmataan raa’asti, se tulkitaan rotusodanjulistukseksi. Koston kierre on katkaistava hinnalla millä hyvänsä.

Kun mafiasota lopulta uhkaa myös Kari Vaaran henkeä ja avioliittoa, onko hänen myytävä sielunsa saatanalle?

Teemoiltaan kipeän ajankohtainen Valkoinen viha on räväkkää jatkoa maailmalla menestyneille Kari Vaara -trillereille Lumienkelit ja Kylmä kuolema."

Johnny Kniga Kustannus 2012
Tuplakappale, jonka yritän toimittaa toivojalleen.  


Journal Entry 2 by taavina at Haapajärvi, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Wednesday, June 22, 2016

This book has not been rated.

Released 2 yrs ago (6/21/2016 UTC) at Haapajärvi, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Huomasin tämän kirjan tutun toivelistalla, omassa hyllyssä on jo toinen kappale odottamassa lukemista. Sitten päätettiin lähteä miehen kanssa yhden yön lomaselle Sievissä yöpyen. Mies ei ollut käynyt Haapajärvellä koskaan, joten ajattelin reissumme vievän myös sinne. Pakkasin siis kirjan varuiksi mukaan :)
Olin juuri pahimmoilleen postilaatikolla, kun naapurin rouva kurvasi autollaan pihaan. Paniikki iski enkä oikein kunnolla ehtinyt kirjoittaa korttia kirjan väliin. Tosin ei naapurin rouvaa (talo 2) juuri näyttänyt puuhani kiinnostavan :D

Että oikein kunnon yllätys postilaatikossa?? Hyvää kesää, hyvää juhannusta, tavataan jossain?? 


Journal Entry 3 by maijuli at Haapajärvi, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Saturday, June 25, 2016

This book has not been rated.

Kiitos hauskasta ylläristä, taavina. Nauran täällä ääneen sinun kiireellesi postilaaatikolla:). No, anyway. Huomasin tänään keittiön sivupöydällä pienen pussin ja rupesin katsomaan, että mitähän siellä on. Olimme näetsen viikolla reissussa ja ilmeisesti kissan hoitajat ovat tuoneet postien mukana luonnollisesti myös tämän pussin sisälle.Naapurin rouva ehkä luulikin sinua kissavahdiksi. Toisekseen viime viikolla juuri lisäsin joitakin kirjoja toivelistalleni ja katsoin, mitä mulla oli siellä siihen mennessä. Mietin siinä, että mahtaakohan näitä Thompsonin kirjoja olla liikenteessä :). Näköjään on - kirjaimellisesti. Kiitos vielä kerran. 


Journal Entry 4 by maijuli at Haapajärvi, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Friday, April 14, 2017

This book has not been rated.

Juu, tämä oli toivelistallani, mutta olipa kyllä aika raakaa luettavaa. Alku vielä oli letkeänkin oloista, mutta loppua kohti tuli sellaiset verilöylyt, ettei kirja kyllä kovin mukavaa jälkimakua jättänyt. Ajankohtaisia aiheita tässä kyllä oli, kun maahanmuuttaja-asiaa "käsiteltiin". Ja suomi suomalaisille-puolue oli sussut - tahattomalta (vaiko tahallista) komiikalta tuntui! Tämä on toinen lukemani kirja Jim Thompsonilta, joten haasteeseen pääsee mukaan.  


Journal Entry 5 by maijuli at ABC Hirvaskangas in Äänekoski, Keski-Suomi / Mellersta Finland Finland on Sunday, April 16, 2017

This book has not been rated.

Released 1 yr ago (4/16/2017 UTC) at ABC Hirvaskangas in Äänekoski, Keski-Suomi / Mellersta Finland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Hesburger-tilauspisteen edessä olevalle esitehyllylle. 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.