corner corner Äidit ja kirjoittamisen ilo

Medium

Äidit ja kirjoittamisen ilo
by Annamari Ylianttila | Other
Registered by wingAnnimanniwing of Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on 4/23/2016
This book has not been rated. 

status (set by Annimanni): permanent collection


1 journaler for this copy...

Journal Entry 1 by wingAnnimanniwing from Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, April 23, 2016

This book has not been rated.

Kustantajan sivuilta:

"Äidit ja kirjoittamisen ilo – opas leikkivään kirjoittamiseen tarjoaa yli sata tapaa tallentaa elämän merkittäviä satunnaisuuksia. Kirjoitusideat kulkevat omaelämäkerrallisuudesta fiktioon, tajunnanvirrasta kuviin, kirjeisiin ja luovaan listaamiseen. Niissä muistellaan, kuvitellaan, keksitään, pohditaan, syvennytään ja kevennytään.

Teos on kirjoitettu kaikenlaisille äideille: äideiksi haluaville, tuoreille äideille, uhmaikäisille äideille ja uhmaikäisten äideille, teini-ikäisten äideille, aikuisten lasten äideille, sisäisten lasten äideille, isoäideille, esiäideille, äitipuolille, äidillisille naisille ja miehille... Kirja sopii myös isille, isoisille, tyttärille, pojille, kummitädeille, kummisedille ja muille lapsen läheisille. Siitä löytyy ideoita kaikille kirjoittamista elämäänsä kaipaaville.

Annamari Ylianttila on kirjallisuuden opiskelija, teatteri-ilmaisun ohjaaja ja sanataideohjaaja, joka haluaa innostaa ihmisiä kirjoittamisen ja lukemisen pariin."

***
Annamari on tuttavani lasten ja nuorten sanataideohjaajakoulutuksesta, joten tartuin kirjaan kahtakin innokkaammin heti kun se ilmestyi. Eikä tarvinnut pettyä. Valtavasti ideoita ja ammennettavaa on kaima saanut mukaan.

 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.