corner corner Vish Puri & kohtalokkaan voikanan tapaus

Medium

Vish Puri & kohtalokkaan voikanan tapaus
by Tarquin Hall | Mystery & Thrillers
Registered by wingAnnimanniwing of Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on 3/6/2016
This book has not been rated. 

status (set by Oikku): to be read


2 journalers for this copy...

Journal Entry 1 by wingAnnimanniwing from Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, March 06, 2016

This book has not been rated.

Kustantajan sivuilta:

"Tähänastisista tehtävistään vaativimmassa Vish Puri, Intian mitä yksityisin etsivä, joutuu soluttautumaan laittomien uhkapelien maailmaan selvittääkseen korkea-arvoisen pakistanilaisen murha. Viiksekkään, herkkusuisen etsivän on kohdattava pahimmat pelkonsa ja selvitettävä räjähdysaltis tapaus, johon liittyvät sekä Intian että Pakistanin mafiat.

Pakistanilaisen krikettipelaajan isä kuolee pelinjälkeisessä gaalassa vaahto suusta valuen. Kyse ei ole vakavasta "Delhi Belly" -kohtauksesta, vaan joku on myrkyttänyt hänen voikana-annoksensa. Tutkimukset vaativat, että Vish Purin on kohdattava järjestäytynyt rikollisuus kahdessa maassa ja matkustettava Pakistaniin – jossa kymmeniä hänen sukulaisiaan lahdattiin maiden irtautuessa toisistaan vuonna 1947. Ja käy ilmi, että ainoa ihminen joka lopulta pystyy tunnistamaan tappajan on joku, jonka kanssa Puri on vannonut, ettei koskaan työskentelisi – hänen oma äitinsä!

Pönäkäntehokkaasta Vish Purista on tullut kansainvälinen suosikki sarjassa, joka "elävästi tuo mieleen värikkään ja kaoottisen Delhin ja nostattaa kielelle nyky-Intian maun" (Seattle Times). Hulvattoman hauskalla tyylillään Tarquin Hall vie meidät mestarillisessa dekkarissaan syvälle Intian niemimaan historiaan ja kulttuuriin. Nimensä mukaan Kohtalokkaan voikanan tapaus on herkullinen lukukokemus, joka sisältää myös kolme reseptiä Vish Purin kotikeittiöstä."

***
Kierrätyshyllystä löytynyt kansipaperiton kappale. Tästä on valitettavasti repäisty nuo reseptit pois, mutta tarina on tallella. 


Journal Entry 2 by wingAnnimanniwing at Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, March 06, 2016

This book has not been rated.

Ensimmäinen lukemani Vish Puri -dekkari, sarjan kolmas osa. Sijoittuu mukavaan leppoisaan cosy mystery -kategoriaan. Toivottavasti näissä taso säilyy...

Intia miljöönä tuo mukavan lisän. Maa on kiehtonut minua siitä asti, kun vuonna 2008 vietimme siipan kanssa kaksi viikkoa Goassa.

Seuraavaksi Vish Purin matkaan pääsee eräs toivelistalainen.
 


Journal Entry 3 by Oikku at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Saturday, March 12, 2016

This book has not been rated.

Suurkiitos toivelistaylläristä, Annimanni! 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.