corner corner Seksistä ja matematiikasta

Medium

Seksistä ja matematiikasta
by Iida Rauma |
Registered by Kipsu of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 3/1/2016
This book has not been rated. 

status (set by Kipsu): permanent collection


2 journalers for this copy...

Journal Entry 1 by Kipsu from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, March 01, 2016

This book has not been rated.

Takakansi:
"Saksaan asettunut suomalaismatemaatikko Erika on vältellyt koko elämänsä pimeyttä, järjettömyyttä, kosteutta ja kuvottavaa hajua. Sitten pahin tapahtuu, ja Erikan on paettava kotimaahansa. Samoihin aikoihin Suomenlahdella öljytankkeri valuttaa sisältönsä mereen. Varsinainen katastrofi syntyy kuitenkin siellä, missä laivat kuljettavat lastinsa luotettavasti perille.

Iida Rauma kirjoittaa kriisiytyvästä elämäntavastamme ja rajoihinsa törmäävästä järjestä. Lajikadon, lämpenevän ilmaston ja yleisen epävakauden maailmassa on kysyttävä, mikä ajattelussamme on johtanut meidät tähän.

Seksistä ja matematiikasta on loistelias romaani kummituksista ja ihmisistä, unihalvauksista ja rytmihäiriöistä ja peruttamattomista virheistä. Se on romaani Erikan pissahädästä ja seksuaalisesta halusta. Järki kiskoo meitä tuhoon, rakkaus ei voita kaikkea, ja rappukäytävässä odottaa se, jonka kaikista vähiten haluaisit kohdata."
 


Journal Entry 2 by wingAnnimanniwing at Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, March 05, 2016

This book has not been rated.

Sattumalta löysin hiljattain myös Katoamisten kirjan Tapiolan kirjaston kierrätyshyllystä. Saas nähdä, kumman Rauman luen ensin. Kiitos toivelistalainasta! 


Journal Entry 3 by wingAnnimanniwing at Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, May 16, 2016

This book has not been rated.

Hienohan tämä oli. Rikas, monitahoinen ja -tasoinen, uusia uria aukova. Kiitos lainasta, Kipsu! Tämä ja muut lainakirjat lähtevät paluumatkalle kohti Tamperetta lauantaina. 


Journal Entry 4 by Kipsu at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, June 20, 2016

This book has not been rated.

Tämä palasi myös kotiin. Onneksi Seksistä ja matematiikasta on jo luettu, joten sitä ei tarvitse laittaa luettavien pinoon. En vaan raaskinut tätä kirjaa laittaa maailmalle, kun sain sen lahjaksi.

En näköjään ollut itse ehtinyt kommentoida tätä kirjaa millään tavalla. Tarina kyllä kiinnosti, mutta siinä oli jotain ahdistavuutta niin, etten oikein osannut pitää kirjasta kokonaisuutena.

Saapi lainata, jos jotakuta kiinnostaa. 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.