corner corner Close-up

Medium
Veel leesplezier! :)

Close-up
by Esther Verhoef | Mystery & Thrillers
Registered by wingYelle1107wing of Goes, Zeeland Netherlands on 7/28/2017
Average 7 star rating by BookCrossing Members 

status (set by rodespringbal): to be read


2 journalers for this copy...

Journal Entry 1 by wingYelle1107wing from Goes, Zeeland Netherlands on Friday, July 28, 2017

7 out of 10

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op BookCrossing en de moeite hebt genomen om dit boek te melden! Ik wens je veel leesplezier toe en ben benieuwd wat je hierna met het boek gaat doen: Hou je het zelf, geef je het weg, of laat je het weer ergens achter voor een volgende lezer? Ik hoop dat je dat nog even wilt laten weten, zodat we het boek kunnen blijven volgen. :)

~~~~~~~~~~~~~
Het boek was spannend en tot het eind wist ik niet helemaal zeker wie de moordenaar nou was. Ik zal hier geen namen noemen, maar ik wist wel al vanaf het begin vrij zeker wie het niet zou zijn, en dat klopte (gelukkig, anders lag het wel erg voor de hand) ook. Maar hoewel ik ongeveer halverwege het boek wel op deze dader zat, was ik net tegen het einde gaan twijfelen of het niet toch iemand anders was. Mijn eerdere vermoedens bleken uiteindelijk te kloppen, en het motief ook, hoewel ik ook aan een andere dader dacht (voor wie ik hetzelfde motief in gedachte had), maar de schrijfster was er toch in geslaagd de ontknoping spannend te houden. Voor mij was dit dus een erg leuke kennismaking met deze schrijfster.  


Journal Entry 2 by wingYelle1107wing at Amsterdam, Noord-Holland Netherlands on Monday, September 25, 2017

This book has not been rated.

Released 9 mos ago (9/25/2017 UTC) at Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

CONTROLLED RELEASE NOTES:

"De beste vrouwenthriller aller tijden," staat op de kaft. Tja, ik weet niet wat ik aan zo'n omschrijving nou nog kan toevoegen, haha, maar ik vond dit in ieder geval een spannend boek en ik wou voor de variatie toch ook wel graag weer een thriller terug in de dwarsliggerdoos doen. :) 


Journal Entry 3 by wingrodespringbalwing at Roosdaal, Vlaams-Brabant / Brabant Flamant Belgium on Wednesday, June 06, 2018

This book has not been rated.

gevonden in mijn dwarsliggerring
bedankt voor t meesturen 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.