corner corner Kirjoita runo

Medium

Kirjoita runo
by Tommi Parkko | Other
Registered by wingAnnimanniwing of Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on 10/3/2015
This book has not been rated. 

status (set by Annimanni): permanent collection


1 journaler for this copy...

Journal Entry 1 by wingAnnimanniwing from Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, October 03, 2015

This book has not been rated.

Kustantajan sivuilta:

"Tommi Parkon uutuus Kirjoita runo!(Avain, 2011) tarjoaa tietoa ja käytännön ohjeita runon kirjoittamiseen. Teos on ensimmäinen suomeksi ilmestynyt systemaattinen runon kirjoittamisen opas.

Kirjoita runo!– Opas aloittelevalle runoilijalle esittelee runon tunnusmerkkejä ja runokokoelman rakentamista kirjoittajan näkökulmasta. Teoksen lukija saa tietää kuinka runo on kirjoitettu ja miksi runo on sellainen kuin on. Myös runokokoelman kirjoittamiseen, viimeistelyyn ja julkaisemiseen sekä runomaailmaan laajemmin tarjotaan aineksia.

Päähuomio on runouden käytännön keinoissa. Mukana on satakunta runoharjoitusta sekä runsaasti havainnollisia runositaatteja. Teos esittelee vaihtoehtoja ja esimerkkejä, joiden avulla kirjoittaja voi löytää oman tapansa kirjoittaa.

Tommi Parkko (s. 1969) on vuonna 1993 perustetun Runoyhdistys Nihil Interit ry:n perustajajäsen ja luovan kirjoittamisen opettaja. Hän on kirjoittanut ja toimittanut runokokoelmia, kustantanut runoja, ollut runokilpailujen raadeissa, järjestänyt runotapahtumia ja runokiertueita, esittänyt runoja julkisesti ja kirjoittanut runokritiikkejä." 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.