corner corner Luova mieli

Medium

Luova mieli
by Claes Andersson | Nonfiction
Registered by wingAnnimanniwing of Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on 4/20/2015
This book has not been rated. 

status (set by Annimanni): permanent collection


1 journaler for this copy...

Journal Entry 1 by wingAnnimanniwing from Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, April 20, 2015

This book has not been rated.

Onko kirjoittamisen taito synnyinlahja vai voiko sen oppia? Mistä inspiraatio syntyy? Andersson kertoo luovuuden ja kirjoittamisen prosessista.
Luovuudesta Andersson on luennoinut ja kirjoittanut pitkään. Tämä teos on ensimmäinen laajempi kokonaisesitys luovan kirjoittamisen prosessista. Onko kirjoittamisen taito synnyinlahja vai voiko sen oppia kuin minkä tahansa tekniikkalajin? Kirjoittamisvaihe on vain pieni osa luovaa tapahtumaa, jossa syntyy uusi todellisuus, Andersson toteaa. Ennen tuota vaihetta on jo tapahtunut oleellisin: kirjoittaja on antautunut - tai ajautunut - prosessiin, jolla on omat lainalaisuutensa. Luovan prosessin edellytysten ja sen eri vaiheiden ymmärtämisestä on paljon apua sille, joka tuskittelee hedelmättömyyttään ja epätoivoisesti ajaa takaa inspiraatiota.

Kirjoittajan syvä psykologinen tietämys sekä hänen oma kokemuksensa luovan taiteilijan elämästä tekevät tästä teoksesta nautinnollisen lukukokemuksen jokaiselle, joka haluaa tietää enemmän inhimillisestä luovuudesta.  


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.