corner corner Mies joka ei ollut murhaaja

Medium

Mies joka ei ollut murhaaja
by Michael Hjorth, Hans Rosenfeldt | Mystery & Thrillers
Registered by wingAnnimanniwing of Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on 7/27/2014
This book has not been rated. 

status (set by Soozreader): to be read


2 journalers for this copy...

Journal Entry 1 by wingAnnimanniwing from Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, July 27, 2014

This book has not been rated.

Bazarforlag.fi

"Mies joka ei ollut murhaaja aloittaa uuden ruotsalaisen rikosromaanisarjan.

Sarjan pääosassa on psykologi Sebastian Bergman, joka on erikoistunut rikollisten profilointiin. Bergman on hankalan tyypin maineessa, sillä hän on älykäs ihminen, joka ei välitä sovinnaisuussäännöistä. Hän kantaa raskasta murhetta siitä, että on menettänyt perheensä Aasian tsunamissa, mutta hän ei osaa etsiä apua vaan yrittää selviytyä yksin. Bergman on moniulotteinen hahmo, joka käyttäytyy huonosti mutta osaa myös hurmata.
Kirjan tapahtumat käynnistyvät, kun 16-vuotiaan Roger Erikssonin äiti ilmoittaa Västeråsin poliisille poikansa kadonneen. Etsinnät aloitetaan, ja parin päivän kuluttua pojan ruumis löytyy läheisestä metsästä sydän irti revittynä. Roger oli outo lintu, yksinäinen poika jolla ei ollut juurikaan kavereita. Kukaan ei tiedä tarkkaan, missä ja kenen kanssa hän vietti aikansa. Huhumylly käynnistyy, ja pian aletaan epäillä yhteyksiä saatananpalvontaan. Kaikki poliisin tutkintalinjat osoittavat Palmlövin yksityiskouluun. Se on rankattu maan parhaiden koulujen joukkoon. Sitä käyvät lahjakkaat ja motivoituneet opiskelijat, jotka tulevat rikkaista perheistä. Koululla on moitteeton maine, joka alkaa nyt rakoilla pahemman kerran. Mies joka ei ollut murhaaja on nerokas ja jännä dekkari, joka ei päästä otteestaan. Hjorth ja Rosenfeldt hallitsevat tarinankerronnan lait, osaavat pitää jännityksen yllä ja saavat kaikki palaset loksahtamaan kohdalleen." 


Journal Entry 2 by wingAnnimanniwing at Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, July 31, 2014

This book has not been rated.

Luin sarjan kakkososan sattumalta Thaimaassa tammikuussa, kun satuin löytämään sen hotellin kirjahyllystä - ja pidin kovasti. Niinpä oli pakko tarttua tähän sarjan aloitusosaan, kun löysin sen alkukesästä kirjakaupan pokkarialesta. Enkä pettynyt, taattua tavaraa! Seuraavaksi täytyy selvittää, onko jatko-osia jo ilmestynyt. 


Journal Entry 3 by wingSoozreaderwing at Joensuu, Pohjois-Karjala / Norra Karelen Finland on Saturday, August 16, 2014

This book has not been rated.

Nappasin kirjan mukaani Sastamalan kesäpäiviltä!:) 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.