corner corner Commissaris Achterberg en de verdwenen radiowagen

Medium

Commissaris Achterberg en de verdwenen radiowagen
by wim van helden | Children's Books
Registered by wingAngelFroukwing of Bolsward, Fryslân (Friesland) Netherlands on 2/14/2014
This book has not been rated. 

status (set by AngelFrouk): travelling


This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!

1 journaler for this copy...

Journal Entry 1 by wingAngelFroukwing from Bolsward, Fryslân (Friesland) Netherlands on Sunday, March 16, 2014

This book has not been rated.

Vele jongens kennen de onafscheidelijke kameraden Bram en Eddy, die bevriend zijn met commissaris Achterberg en hebben genoten van de spannende avonturen die zij met het Rotterdamse politiekorps hebben beleefd.

Velen zullen zich hebben afgevraagd hoe die merkwaardige vriendschap is ontstaan. Leest dit verhaal en het zal ieder duidelijk worden hoe dit kwam, want tenslotte waren het deze twee nieuwsgierige knapen, die de sleutel vonden voor de brutale bankoverval, gepleegd door een paar boeven in politie-uniform en nog wel in een gestolen politie-radiowagen!  


Journal Entry 2 by wingAngelFroukwing at - Centrum in Bolsward, Fryslân (Friesland) Netherlands on Sunday, April 05, 2015

This book has not been rated.

Released 3 yrs ago (4/5/2015 UTC) at - Centrum in Bolsward, Fryslân (Friesland) Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Hallo daar, gelukkige vinder!

Wat leuk dat je op deze pagina bent komen kijken. Als je dit leest, heb je een boek gevonden, zomaar een onverwacht kadootje van mij voor jou... Veel plezier ermee! Hierbij trouwens wat spelregels mbt bookcrossing:

1. Het zou fijn zijn als je meldt dat het veilig bij jou is. Dat mag gewoon in het Nederlands.
2. Daarna kun je het boek gaan lezen en als je wilt nog eens schrijven wat je ervan vond.
3. Mag het boek verder reizen, geef het dan door aan iemand anders, of laat het zomaar ergens weer achter, liefst op een veilige, droge plek. Je kunt via de bookcross-site ook weer melden waar je het hebt neergelegd, zodat anderen ernaar op zoek kunnen gaan...

TIP: Als je het boek op zijn reis wilt volgen, dan kun je je het beste aanmelden als nieuwe bookcrosser (www.bookcrossing.com). Het is erg leuk om erachter te komen hoe het met 'jouw' boek op z'n reis verder gaat. Ik zou het fijn vinden als je mij (AngelFrouk) dan opgeeft als referent (= diegene via wie je met bookcrossing hebt kennis gemaakt). Dankjewel en een fijne dag!!  


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.