corner corner Kaukamoinen

Medium

Kaukamoinen
by Petteri Hannila | Science Fiction & Fantasy
Registered by wingmynttiwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 9/3/2013
This book has not been rated. 

status (set by Lukutoukka): to be read


2 journalers for this copy...

Journal Entry 1 by wingmynttiwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, September 03, 2013

This book has not been rated.

Ota vastaan kutsu kauas Pohjolaan. Aikaan ja paikkaan, joka elää vain kaukaisissa kuvitelmissamme hämärästä menneisyydestä. Metsiin, joiden pintaa yksikään aura ei ole koskaan puhkaissut. Nämä tarinat kulkevat tuon kaukaisen maan tuulissa ja puissa, ikiaikaisen metsän viileissä kuiskauksissa.

Vierra on itsepäinen tyttö kainujen heimosta. Kun hän serkkunsa kanssa lähtee pyhälle matkalleen kohti aikuisuutta, lähtevät samalla liikkeelle myös hänen elämänsä suunnan määräävät voimat.

Pystyykö Vierra rikkomaan kiveen maalatun polkunsa jonka on määrä johtaa hänet kohti myrskyjen ja vaikeuksien täyttämää elämää? Voiko hän löytää paikkansa heimonsa joukosta, vai onko hänen täytettävä kohtalonsa Kaukamoisena?

Kaukamoinen aloittaa fantasiatarinoiden sarjan, joka imee voimansa Suomen synkästä, mutta kauniista luonnosta. Sen juuret ovat samalla kertaa sekä mytologiassa että muinaisessa, kirjoittamattomassa historiassamme. Tarinoiden perustukset on laskettu muinaisen maailman ihmeille ja nopeatempoista kerrontaa siivittää kalevalamittainen runous, esi-isiemme runollisen kerronnan kieli.


Kirja oli jätetty tämän vuoden Finnconissa Bookcrossing-pöytään rekisteröimättömänä. Bookcrossing-tarra oli kyllä takakanteen liimattu, joten kiertoon tämä varmaan oli tarkoitettu. Siispä rekisteröin tämän nyt tänne. 


Journal Entry 2 by wingmynttiwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, December 31, 2013

This book has not been rated.

Mukava lukea tällainen pohjoiseen ympäristöön sijoittuva tarina. Kalevalamittaisista runoista pidin myös. Ikävä kyllä Vierran sisäinen mielenmaisema jäi minulle kuitenkin vieraaksi. Tarkkaan on kyllä selitetty tekemisiä ja menemisiä, mutta minulle jäi sellainen olo, että loppujen lopuksi en oppinut tuntemaan Vierraa.
Ihan kiinnostava luettava kuitenkin. 


Journal Entry 3 by Lukutoukka at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, February 03, 2014

This book has not been rated.

Otin tänään miitistä. :) 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.