corner corner Fin start, Bibi!

Medium

Fin start, Bibi!
by Monica Edwards | Children's Books
Registered by Mariabokmal of Malmö, Skåne Sweden on 7/16/2013
Average 5 star rating by BookCrossing Members 

status (set by AnonymousFinder): travelling


This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!

2 journalers for this copy...

Journal Entry 1 by Mariabokmal from Malmö, Skåne Sweden on Tuesday, July 16, 2013

5 out of 10

Ända sedan Bibis mor dog i en bilolycka har Bibi haft mardrömmar och ibland blir hennes händer som förlamade. Det är inget fel på henne, säger doktorn, hon måste bara komma över chocken.
Men när Bibi är tillsammans med grannens häst upplever hon en underbar känsla av säkerhet, och hon inser att det enda som kan bota henne är att få arbeta med hästar. Det gäller bara att övertyga pappa om att hon har rätt och det är inte det lättaste. Men så får hon arbete i ett stall... 


Journal Entry 2 by Mariabokmal at Ribbersborg in Malmö, Skåne Sweden on Tuesday, July 23, 2013

This book has not been rated.

Released 4 yrs ago (7/23/2013 UTC) at Ribbersborg in Malmö, Skåne Sweden

WILD RELEASE NOTES:

This release is done by Team Nangijalas as a part of the 2013 Bookcrossing Olympics http://bookcrossingolympics.blogspot.se/, for the event Equestrian Dressage - release a decorated book. Equestrian dressage is an event for horses, so the book, the decorations and the release spot were all horse-related.

Pictures of release including decorations: http://s96.photobucket.com/user/mariabokmal/library/Bookcrossing%20Olympics%202013/Equestrian%20Dressage

Release was done on a fence of the permanent cross-country circuit on Ribbersborg. The particular fence is towards Kallbadhuset.
Denna bok släpptes på ett av hinderna på den permanenta terrängridningsbanan på Ribbersborg. Det aktuella hindret ligger ganska nära Kallbadhuset.

Välkommen till bookcrossing!
Kul att du har tagit hand om den här boken. Skriv gärna en rad om vad du tänker göra med den, så får de som tidigare haft hand om boken ett besked. Det går bra att vara anonym, men man kan också bli medlem, det är gratis och då kan du jaga fler böcker. Släpp gärna iväg den här boken när du är klar med den så att får den fortsätta sin resa.

Funderingar och mer information? Titta in på det skandinaviska forumet: http://www.bookcrossing.com/forum/31.
 


Journal Entry 3 by wingAnonymousFinderwing at Malmö, Skåne Sweden on Thursday, January 05, 2017

This book has not been rated.

Har ej läst 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.