corner corner Echt verliefd, Wat ze wil, Iemand als jij

Medium

Echt verliefd, Wat ze wil, Iemand als jij
by Cathy Kelly | Women's Fiction
Registered by wingAnneleiswing of Amersfoort, Utrecht Netherlands on 6/24/2013
This book has not been rated. 

status (set by Anneleis): travelling


This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!

1 journaler for this copy...

Journal Entry 1 by wingAnneleiswing from Amersfoort, Utrecht Netherlands on Wednesday, July 03, 2013

This book has not been rated.

Echt verliefd:
Evie, de alleenstaande moeder van een rebelse tienerdochter, is van plan opnieuw te trouwen met de aardige Simon. Alles lijkt in orde, maar Evie is hopeloos romantisch. Ze blijft fantaseren over wilde mannen die haar willen veroveren - en die helemaal niet op Simon lijken.

Wat ze wil:
Weet jij wat je volgend jaar gaat doen? Maak kennis met Hope, Sam, Virginia en Nicole - vier aardige, zeer verschillende vrouwen. Zij dachten dat ze het wisten...Plotseling vinden er drastische veranderingen plaats in hun levens. De vier vrouwen zoeken hoop, kracht en inspiratie bij elkaar om te ontdekken wat het lot voor hen in petto heeft.

Iemand als jij:
Emma, Leonie en Hannah ontmoeten elkaar tijdens een vakantie in Egypte en worden de dikste vriendinnen. Ondanks de verschillen in leeftijd en achtergrond willen ze alledrie hetzelfde bereiken in het leven - gelukkig worden. Zullen Emma, Leonie en Hannah de kracht vinden die nodig is om een moderne vrouw te zijn?  


Journal Entry 2 by wingAnneleiswing at OBCZ Focus in Amersfoort, Utrecht Netherlands on Tuesday, July 09, 2013

This book has not been rated.

Released 4 yrs ago (7/9/2013 UTC) at OBCZ Focus in Amersfoort, Utrecht Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Wat leuk……………… iemand die het boek heeft gevonden !!!!

Fijn dat je ook even naar de website bent gekomen om te melden dat je het boek hebt meegenomen. Als je het boek na lezing weer wilt vrijgeven en nieuwsgierig bent of het daarna weer door iemand anders wordt gevonden, waar het boek daarna naar toe gaat… enz…… meld je dan aan als nieuw lid van bookcrossers (op de Engelse website www.bookcrossing.com ).Wil je dan aub bij je aanmelding als nieuw lid bij Referring Members mijn naam (Anneleis) opgeven? Dan weet ik dat het door mij geregistreerde boek een nieuw lid heeft gemaakt !

Je kunt het boek na lezing vrijgeven op de manier zoals jij dat wilt, ergens neerleggen in een openbare gelegenheid, cadeau geven aan een kennis, er zijn zoveel mogelijkheden. Kijk anders ook eens naar de Nederlandse website www.bookcrossing.nl, daar staan veel leuke tips en wetenswaardigheden.

Veel plezier met het boek.
Anneleis

Dit boek doet mee aan de first official bookcrossing olympics
Sport: Weightlifting
Opdracht: laat een zo zwaar mogelijk boek vrij
Dit boek weegt 1396 gr.
Team: Netherlands
 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.