corner corner Met de "Toto" naar de Wadden

Medium

Met de "Toto" naar de Wadden
by Wil Vening | Children's Books
Registered by wingcreativeChaoswing of Groningen, Groningen Netherlands on 6/6/2013
This book has not been rated. 

status (set by creativeChaos): to be read


1 journaler for this copy...

Journal Entry 1 by wingcreativeChaoswing from Groningen, Groningen Netherlands on Thursday, June 06, 2013

This book has not been rated.


Hallo lieve lezer,

Dit boek heb ik ingeschreven op BookCrossing.com, zodat ik bij kan houden waar het heen gaat, wie het lezen, en wat ze er van vonden. Bezoek alsjeblieft www.BookCrossing.com om een berichtje achter te laten, en geef daarna het boek door aan iemand anders die het zal waarderen. Jij en ik kunnen zo de reis van dit boek volgen, en zien welke vrienden het maakt!

Dank je wel!

---> dit boek is een donatie van een gulle standhouder op de Koninginnedag-vrijmarkt in Loppersum. Dankjewel, mede namens de kindjes die bij OBCZ De Mikkelhorst op bezoek komen en nu veel fijne kinderboeken hebben om uit te kiezen!


 


Journal Entry 2 by wingcreativeChaoswing at Rederij Wagenborg, Schiermonnikoog - Lauwersoog v.v. in - Schepen en veerboten, Fryslân (Friesland) Netherlands on Sunday, June 09, 2013

This book has not been rated.

Released 5 yrs ago (6/9/2013 UTC) at Rederij Wagenborg, Schiermonnikoog - Lauwersoog v.v. in - Schepen en veerboten, Fryslân (Friesland) Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Hallo vinder van dit boek!

Wat leuk dat je een kijkje op deze website neemt! Enne...nu dan?

Het zou leuk zijn als:
- je een berichtje achterlaat op de site dat je het boek hebt gevonden, en waar. Dat kan anoniem maar als je lid wordt, kun je de verdere reis van het boek ook gaan volgen en dat is errug leuk.
- daarna zou je het kunnen gaan lezen...
- na lezing eventueel nog iets schrijven over wat je van dit boek vond (en dat hoeft helemaal niet ingewikkeld of wetenschappelijk verantwoord te zijn hoor...)
- en dan: mag het boek de wijde wereld weer in...denk aan: een bushalte, wachtkamer, supermarkt, maar ook een vakantiehuisje, vriendin, buurvrouw...eventueel kun je het in een diepvrieszakje verpakken om het tegen weer en wind te beschermen

trouwens: als je het een heel fijn boek vond, mag het ook bij jou blijven hoor. het gaat erom dat er iemand blij wordt van dit boek!

een fijne dag nog gewenst!
***********************************
Dit boek over een bootreis naar de Wadden kon geen beter vrijlaatplekje vinden dan op de veerboot naar Schiermonnikoog!
 


Journal Entry 3 by wingcreativeChaoswing at - Ergens in de provincie, Groningen Netherlands on Sunday, June 09, 2013

This book has not been rated.

This book participates in the Bookcrossing Olympics!
The event is Swimming: Release a floating book

I released the childrens book Met de Toto naar de Wadden (With the boat called Toto to the Waddensea) on a ferry to a real Wadden-island Schiermonnikoog. To make it an extra waterful release I put the book near the self-service coffeemachine ;o)) 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.