corner corner Narcose

Medium

Narcose
by Robin Cook | Mystery & Thrillers
Registered by koekiebak of Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on 4/2/2013
Average 6 star rating by BookCrossing Members 

status (set by AnonymousFinder): to be read


2 journalers for this copy...

Journal Entry 1 by koekiebak from Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Tuesday, April 02, 2013

This book has not been rated.

"Jeffrey Rhodes, een bekwaam en algemeen gewaardeerd anesthesist, komt tijdens een betrekkelijk eenvoudige bevalling in de problemen. De moeder reageert tegen elke verwachting in negatief op de narcose en de baby raakt in ademnood. Beide sterven.
Het is absoluut onduidelijk wat er nu precies is misgegaan. Binnen de kortste keren weet een stelletje doorgewinterde advocaten Rhodes te laten veroordelen tot een enorme geldboete. Maar dit is slechts het begin: kort daarop wordt hij ook nog eens schuldig bevonden aan moord. Het lukt Jeffrey echter, voordat hij de gevangenis in gaat, om onherkenbaar het ziekenhuis binnen te dringen. Hij moet en zal onderzoeken wat er die dag in de verloskamer nu echt is gebeurd. Hij heeft immers niets meer te verliezen. Niets meer behalve zijn leven…" 


Journal Entry 2 by wingAnonymousFinderwing at Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Sunday, April 14, 2013

6 out of 10

Ik heb het gevonden in de Reeshof in Tilburg op het station. Daarna is het met mij mee gereisd naar Hilversum en Zwolle. Ik vind het geniaal dit boek te lezen, wetende dat er mensen na mij zullen komen. Ik zet hem morgen neer op een volgend station.

Spannend! 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.