corner corner Torenhoog en mijlen breed

Medium

Torenhoog en mijlen breed
by Tonke Dragt | Science Fiction & Fantasy
Registered by Elandria of not specified on 9/13/2012
Average 8 star rating by BookCrossing Members 

status (set by Elandria): permanent collection


1 journaler for this copy...

Journal Entry 1 by Elandria from not specified, not specified not specified on Thursday, September 13, 2012

8 out of 10


Meegenomen uit de Bookcrossing boekenkast in OBZC-Helpman Oost. Had blijkbaar nog geen nummer. Heb het als kind al eens gelezen, vond het toen een mooi boek, maar kan me er niet meer heel veel van herinneren, dus ik kijk er naar uit het te herontdekken.

Naar wouden heeft Edu zijn hele leven al verlangd. Op aarde zijn de bossen inmiddels verdwenen, en daarom is hij planeetonderzoeker geworden. Hij wil naar Venus, waar nog wel wouden zijn. Op Venus hebben de mensen zich echter teruggetrokken onder een veilige koepel. Ze zijn bang voor alles wat met de natuur te maken heeft. En de gevaarlijke wouden zijn verboden toegang voor iedereen! Daar verzet Edu zich tegen. Hij wil zelf ervaren wat volgens de computers zo gevaarlijk zou zijn en gaat wandelen in het woud. Het gevaar blijkt heel anders te zijn dan hij ooit had kunnen vermoeden...

18.09.2012: Nog steeds een fantastisch boek over de toekomst waar mensen de planeet Venus verkennen, Tonke Dragt blijft in het rijtje van auteurs die boeken schrijven die zowel als kind en als volwassene gewoon goed zijn. Ik heb het boek in één dag uitgelezen en kan me er niet toe zetten het weer los te laten. Deze mag blijven, gelukkig heb ik nog genoeg andere boeken die wel verder mogen reizen. 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.