corner corner Koorts

Medium

Koorts
by Saskia Noort | Mystery & Thrillers
Registered by wingkoekiebakwing of Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on 7/31/2012
Average 8 star rating by BookCrossing Members 

status (set by Lanacyrile): travelling


4 journalers for this copy...

Journal Entry 1 by wingkoekiebakwing from Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Tuesday, July 31, 2012

7 out of 10

"Dorien is vijfendertig, redactrice bij het vrouwentijdschrift eva en ze staat op het punt zich te settelen en aan kinderen te beginnen. Dan ontmoet ze Ellen, styliste en bruisende single, en wordt ze geconfronteerd met de voorspelbaarheid van haar leven. Ze beëindigt haar relatie en vertrekt met Ellen voor een week naar Ibiza, het eiland waar de vrijheid dagelijks gevierd wordt.
Ibiza voldoet aan al hun verwachtingen en de twee vriendinnen storten zich in het feestgedruis. Tot een van hen plotseling verdwijnt. Vanaf dat moment begint een koortsachtige zoektocht over het zonnige, vredig ogende eiland, langs de mooiste maar ook de lelijkste plekken die Ibiza rijk is – en een gruwelijke waarheid komt aan het licht.
Koorts is een verhaal over vrijheid en grenzen, over liefde en hedonisme. Maar vooral over de roes en de koorts die hoort bij het magische eiland dat al eeuwen een toevluchtsoord is voor schilders, schrijvers, muzikanten en andere intellectuelen die even willen vluchten uit hun eigen rigide cultuur."

Beetje dertien-in-een-dozijn-verhaal, maar evengoed wel vermakelijk!


Edit: 21/8 losgelaten bij een Goudse Kaasmuis! 


Journal Entry 2 by Jackyxxx at Gouda, Zuid-Holland Netherlands on Tuesday, August 21, 2012

This book has not been rated.

Ik heb het boek gevonden in Gouda bij de gevel van het goudse kaas museum.
Erg leuk ik hou van de boeken van Saskia Noort daarom viel hij mij ook op ik heb deze nog niet gelezen . Ik ben wel een echte boeken verslinster dus dit boek was meer dan welkom.En ik vind dit een orgineel concept. Ik doe hier graag aan mee. 


Journal Entry 3 by juffie1971 at Lopik, Utrecht Netherlands on Sunday, September 30, 2012

9 out of 10

Vanaf het begin neemt het boek je in je greep. Ontzettend goed geschreven en lekker makkelijk om te lezen. Iedereen veel leesplezier. 


Journal Entry 4 by Lanacyrile at Utrecht, Utrecht Netherlands on Friday, January 25, 2013

8 out of 10

Op maandag 21 januari vind ik dit boek in de bus in Utrecht. Ik ben momenteel een 18 jarige student in Utrecht en was onderweg naar de binnenstad. Eerst dacht ik dat iemand het boek vergeten was maar al snel kreeg ik door dat het om een heel leuk concept ging; het laten rondreizen van boeken zodat iedereen de kans kreeg ze te lezen. Enthousiast nam ik het boek mee naar huis en daar heb ik geen spijt van gekregen. Een ontzettend leuk boek, inhoudelijk weinig interessants maar het leest lekker weg. Volgende aardbewoner, veel plezier met lezen. Het boek gaat richting Amsterdam! Groet, Lana van Nuissenburg 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.