corner corner Årstamördaren

Medium

Årstamördaren
by Magnus Nordin | Mystery & Thrillers
Registered by VictoriaWagtail of Bagarmossen, Stockholm Sweden on 7/30/2012
This book has not been rated. 

status (set by VictoriaWagtail): travelling


This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!

1 journaler for this copy...

Journal Entry 1 by VictoriaWagtail from Bagarmossen, Stockholm Sweden on Monday, July 30, 2012

This book has not been rated.

En ung flicka hittas naken och mördad i en bergskeva. Två pojkar hittar henne och ser att det är Ebba, barnvakten. Alla blir bestörta - hur kan något så fruktansvärt hända i Årsta, den hittills lugna och trygga stadsdelen. Men lugnet bedrar. En kall vind sveper över Årsta då morden blir allt fler. Vem är den skyldige? Vad är motivet? Flickornas blåkalla kroppar skvallrar om en grym mördare. En seriemördare som går fri mitt i Årsta.

Henke visste vem den mördade Ebba var. Hade han gått hem med henne efter festen hade hon levt nu ... skuldkänslorna gnager. Men han är ju kär i Mikaela. Fast ändå, nu är Ebba död och Henke känner att det är hans fel.
 


Journal Entry 2 by VictoriaWagtail at ICA Supermarket - Lillåvägen 49 in Bagarmossen, Stockholm Sweden on Monday, July 30, 2012

This book has not been rated.

Released 5 yrs ago (7/30/2012 UTC) at ICA Supermarket - Lillåvägen 49 in Bagarmossen, Stockholm Sweden

WILD RELEASE NOTES:

I en papperskasse vid bänken i entrén.

Är du ny på Bookcrossing? Kul! Och tack för att du valde att registrera ditt bokfynd här. På Bookcrossing.com hittar du boktokiga människor från hela världen som utan att tjäna pengar på det ger bort och byter böcker med varandra. Du kan också vara med om du vill genom att registrera ett användarkonto (det är gratis och du behöver inte använda ditt eget namn). Har du frågor eller är nyfiken på vad Bookcrossing handlar om titta in på det skandinaviska forumet

Den här boken har varit med om ett stort äventyr och har sedan registrerats på Bookcrossing. Äventyret fortsätter! Läs om det här.
Photobucket 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.