corner corner Ge sig hän

Medium

Ge sig hän
by Pia Tafdrup | Literature & Fiction
Registered by VictoriaWagtail of Bagarmossen, Stockholm Sweden on 7/30/2012
This book has not been rated. 

status (set by VictoriaWagtail): travelling


This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!

1 journaler for this copy...

Journal Entry 1 by VictoriaWagtail from Bagarmossen, Stockholm Sweden on Monday, July 30, 2012

This book has not been rated.

Tjugofemåriga Pascha lever i en förkvävande trygg tillvaro. Hon har alltid låtit andra utforma hennes liv. Hon studerar engelska för att hennes vän Maria övertalat henne. Hon har ett förhållande med den omtänksamme Alexander för att hon inte kunnat bestämma sig för vad hon vill. Hon har aldrig valt.

En dag tar hon sig ut ur sin kontrollerade värld och träffar Patrick. De inleder ett förhållande och för första gången ger Pascha sig hän åt sitt liv. Men Patrick visar sig inte vara den hon önskat. Han är gift och har en dotter och dessutom en annan kvinna vid sidan av. I ett slag slår det betydelsefulla över i meningslöshet. Pascha förlorar fotfästet och faller handlöst ner i en existentiell avgrund. Har hon förlorat eller har hon vunnit sig själv? Var finns det liv som är hennes?  


Journal Entry 2 by VictoriaWagtail at ICA Supermarket - Lillåvägen 49 in Bagarmossen, Stockholm Sweden on Monday, July 30, 2012

This book has not been rated.

Released 5 yrs ago (7/30/2012 UTC) at ICA Supermarket - Lillåvägen 49 in Bagarmossen, Stockholm Sweden

WILD RELEASE NOTES:

I en papperskasse vid bänken i entrén.

Är du ny på Bookcrossing? Kul! Och tack för att du valde att registrera ditt bokfynd här. På Bookcrossing.com hittar du boktokiga människor från hela världen som utan att tjäna pengar på det ger bort och byter böcker med varandra. Du kan också vara med om du vill genom att registrera ett användarkonto (det är gratis och du behöver inte använda ditt eget namn). Har du frågor eller är nyfiken på vad Bookcrossing handlar om titta in på det skandinaviska forumet

Den här boken har varit med om ett stort äventyr och har sedan registrerats på Bookcrossing. Äventyret fortsätter! Läs om det >a href=http://www.boktipset.se/blogg/victoriasblogg_6/2012/07/26/ett-bookcrossing-aventyr/>här.
Photobucket 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.