corner corner Tatatoeks reis naar de kristalberg

Medium

Tatatoeks reis naar de kristalberg
by Jakob Streit | Children's Books
Registered by wingJoanazinhawing of Amersfoort, Utrecht Netherlands on 6/30/2012
This book has not been rated. 

status (set by Joanazinha): travelling


This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!

1 journaler for this copy...

Journal Entry 1 by wingJoanazinhawing from Amersfoort, Utrecht Netherlands on Saturday, June 30, 2012

This book has not been rated.

Een worteldwerg gaat op reis naar het land van de zeven bergen. Hij wil daar een bijzonder kristal halen, maar wordt tegengehouden door allerlei kobolds.

Hallo,
Ik ben een zwerfboek op zoek naar een nieuwe lezer. Ben jij dat? Lees me, vertel wat je van me vond (dat kan anoniem en in het Nederlands) en laat me weer vrij! Dat kan overal: in het park, in een winkel, op een bankje, in elke openbare plek die je kunt bedenken.Wil je weten hoe het verder met me gaat, meld je dan (gratis) aan op www.bookcrossing.com. Veel leesplezier! 


Journal Entry 2 by wingJoanazinhawing at Camping De Kriemelberg in Ermelo, Gelderland Netherlands on Saturday, June 30, 2012

This book has not been rated.

Released 5 yrs ago (7/2/2012 UTC) at Camping De Kriemelberg in Ermelo, Gelderland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Hallo vinder!
Gefeliciteerd, je hebt dit boek gevangen! Ik hoop dat je ervan zult genieten. Wil je, als je het uit hebt, hier vertellen wat je ervan vond? Daarna zou het leuk zijn als je het verder laat reizen. Je kan het aan een kennis geven om te lezen of zomaar in het wild ergens achterlaten zodat iemand anders het kan vinden, bijvoorbeeld in een restaurant, school, buiten, of ergens anders waarvan jij denkt dat er mensen komen die dit boek zouden willen lezen.
Meer Nederlandstalige informatie vind je op www.bookcrossing.nl. Mocht je besluiten lid te worden van bookcrossing, dan zou ik het leuk vinden wanneer je mij, Joanazinha, als referral op zou willen geven.
Veel leesplezier!

 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.